ben konu açtım çift açmak yasak değil eğer amacın o programla çift açmak iseBilgetonyukuk yazdı:Merhaba.
"Makro kullanımını engellemek üzere bazı değişiklikler yapılmıştır" maddesini biz oyuncularımıza anlayabileceğimiz sanatsal süslü bir dilen uzak yalın ve sade bir ifade ile biraz daha açar mısınız sayın yönetim üyeleri? En azından bu kullnılmayacak programların arasında sandbox adlı çift oturum açma programının olup olmadığı hakkında bilgilendirme yaparsanız çok müteşekkir oluruz.
Saygılarımla...
Güncelleme Hakkında
- xARZx
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Güncelleme Hakkında
Harponxlider (49)[(^)Latif]
Bir mouse programi ne demek istediğimi anlamişsindir herhalde neyse.xHeLPeR yazdı:Makro kullanımı derken neyi kastettiğinizi bıraz daha açarmısınz acaba ?
Güncellemer güzel fakat bankacı hareket etmesi çok enteresan olmuş. bir adım geri bir adım ileri bekleme şeklinde.
Bu Şekilde olması hiç bir fayda getirmeyeceği düşüncesindeyim.. bence bunu J.Ali gibi yapsanız daha faydalı olucaktir.
Hayat, çatlak bardaktaki suya benzer İçsen de tükenir içmesen de Bu yüzden hayattan tat almaya bak Çünkü yaşasan da bitecek yaşamasan da...
Bu ne demek anlamıs deiLim ?? Bilen birisi söylebilir mi ?Kindar yazdı: - • "~" Karakteri animasyonlarda sorun çıkarıyordu. "~" Karakterinin sohbet alanında kullanılması engellendi.

- AtaxHiSaRLi
- İskele Babası
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Güncelleme iyi hoşda peki bu plusı gidenleri hesapları bloklananların hesabını kim verecek ?
5 gündür sus bi kişi nasıl olurda blok yer ?
Daha plusunun bitmesine epeyce bi vakit olan kullanıcıların plusları neden biter ?
Bize yaparken bozduklarınızın cevabını da verin bi zahmet...
Amacınız oyuncuları oyundan soğutmaksa tebrik ediyorum kendi adıma o görevi layıkı ile yerine getiriyorsunuz.
Ama unutmayın ki siz şuan o mevkide iseniz bilinki bu bizler yani bu oyuncular sayesindedir.
İyi forumlar...
5 gündür sus bi kişi nasıl olurda blok yer ?
Daha plusunun bitmesine epeyce bi vakit olan kullanıcıların plusları neden biter ?
Bize yaparken bozduklarınızın cevabını da verin bi zahmet...
Amacınız oyuncuları oyundan soğutmaksa tebrik ediyorum kendi adıma o görevi layıkı ile yerine getiriyorsunuz.
Ama unutmayın ki siz şuan o mevkide iseniz bilinki bu bizler yani bu oyuncular sayesindedir.
İyi forumlar...

AtaxHiSaRLı

Hayat bir Nefes kadar uzun, bir o kadarda kisadir...
- Pesimistxmelik
- İskele Babası
- Sunucu: Beyaz Köşk
foruma bakmadan arkadaştan plus aldım bnde gitti paracıklarım kahretsin
yau bn nası bilcem şimdi plusumun geri geldini
ahh ah ne güzel ejder için para biriktiriodum
gm sen bnm plusu yapma bana para transferi yap direk
tabi işin şakası olmuşla ölmüşe çare yok ii güzel güncellemeler olmuş kanımca
magdurum dostlarım magdurum magdur böhüüüyyyyy
Xxapsexx
KEŞAN
Pesimistxmelik
CaPRiCe
Pir İ Reis
KEŞAN
Pesimistxmelik
CaPRiCe
Pir İ Reis
- mesgenccom
- Işık Hanım'ın Elemanı
aBreLLia yazdı:Bu ne demek anlamıs deiLim ?? Bilen birisi söylebilir mi ?Kindar yazdı: - • "~" Karakteri animasyonlarda sorun çıkarıyordu. "~" Karakterinin sohbet alanında kullanılması engellendi.
Bir oyun hatası idi bu şekilde yapınca karakter yüz üstü yere yatıyordu tabi sadece bununla sınırlı değil
Bundan sonra değil hata bildirmek yayılmasına yardımcı olmak boynumuzun borcu olsun.
5 gündür sus olan karakterim bloklanıyor varmı böyle bir saçmalık..
Ey Dev ve Gm ler bundan sonra hata bildirimi beklemeyin..
Hataları kendiniz tespit etmiş gibi başlık açmışsınız
Hayat Basittir Seçimini Yapar Arkana Bakmazsın
"Mey Biter Saki Kalır Her Renk Solar Haki Kalır Diploma İnsanın Cehlini Alsada;Hamurunda Varsa, Eşşeklik Baki Kalır."
AFxMESGENC - Keyfalann - Keyfalannn - Keyfalan
"Mey Biter Saki Kalır Her Renk Solar Haki Kalır Diploma İnsanın Cehlini Alsada;Hamurunda Varsa, Eşşeklik Baki Kalır."
herhangı bır hatam olmadıgı halde benım hesabım bloklanmıs ve oyuna gıremıyorum hıcbır bılgı alamıyorum tenezul edıp bır maıl gondermıyorlar herhangı bır numaraları yok bulamıyorum karsımda muhatap bulamıyorum benım madurıyetımı nasıl gıderecekler plus paketım var ve kullanamıyorum 1 gun 2 gun kafasına gore ban blok koyuyorlar bu kaybettıgım paraları kım telafı edecek plus paket bırgun gecınce aman bırgun gecmıs devam etsın dıyen yok ama bırze bu sekılde blok atatrak gunlarımızı alıyorlar artık bende bır cevap ıstıyorum
acıl olarak bır gm varsa bu formu kontrol eden bana bunlar hakkında cevap versın ve madurıyetımı gıdersın
acıl olarak bır gm varsa bu formu kontrol eden bana bunlar hakkında cevap versın ve madurıyetımı gıdersın
- mesgenccom
- Işık Hanım'ın Elemanı
Hayat Basittir Seçimini Yapar Arkana Bakmazsın
- Gazixonurburkel
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Kuklacı
telelfon numarasını versın sana bankacı
) Telelombardia Gazixonurburkel
KrAL OLsAN Ne YaZaR GirCeN 2 MeTrE MeZaR
- AtaxHiSaRLi
- İskele Babası

AtaxHiSaRLı

Hayat bir Nefes kadar uzun, bir o kadarda kisadir...