İKV'Yİ 3D!!!!! OYNAMAK(((((GERÇEK)))))
Re: İKV'Yİ 3D!!!!! OYNAMAK(((((GERÇEK)))))
Kardeş sende Çalıştımı Bu ACAbA

Bazen Görmek İçin İki Gözden Fazlası Gerekir. .

- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
kaç kişi yazmış çalıştı diye sen gözüne sinek kaçmış özürlü gibi konuya atlamışsınNonsuch yazdı:Kardeş sende Çalıştımı Bu ACAbA![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
- DerindekiSIR
- Sahaf Yardımcısı
İyi forumlar
Ben mahalledeki markete gittim sordum eskilerden kalma 3 D gözlük kaldımı diye aradı taradı buldu bir tane varmış Hürriyet Gazetesinin verdiğinden çok adi ama olsun
denedim oldu görünüye biraz daha derinlik katıyor.Ayrıca gözü felaket yoruyor birazda karanlık monitörün ayarlarıyla da oynamak gerekir... Calof tarzı oyunlar için tercih edilebilir film izlemek için denedim ama yapamadım bunun bir yolunu bulabilsek süper olur aslında konuyu açan kişiye Teşekkürler keşke teşekkür butonu olsaydı forumda :idea:
Ben mahalledeki markete gittim sordum eskilerden kalma 3 D gözlük kaldımı diye aradı taradı buldu bir tane varmış Hürriyet Gazetesinin verdiğinden çok adi ama olsun
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Eminönü
UZZZUN bir aradan sonra güncel.
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu
KaraXHayalet yazdı:UZZZUN bir aradan sonra güncel.![]()
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu
KaraXHayalet yazdı:UZZZUN bir aradan sonra güncel.![]()
Herşey bitti 3D kaldı..
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu
Ama gerçekten güzel inan bana şifacı karakterle oynuyorum 3D gözlük felan var Ruh kalkanı açıyorum abi bak yemin ediyorum yani açarken arkasında toz bırakıyo ya resmen yüzüme geliyo zannettim yemin ediyorum bak muutlaka deneyinxPrince yazdı:Herşey bitti 3D kaldı..
Gözlük bulabilirsem denerim, hatta bulmayada çalışırım açıkçası ama sanırım şu yüzden olumsuz baktım..KaraXHayalet yazdı:Ama gerçekten güzel inan bana şifacı karakterle oynuyorum 3D gözlük felan var Ruh kalkanı açıyorum abi bak yemin ediyorum yani açarken arkasında toz bırakıyo ya resmen yüzüme geliyo zannettim yemin ediyorum bak muutlaka deneyinxPrince yazdı:Herşey bitti 3D kaldı..
Yorumları okudumda bütün kafadan kontak adamlar aynı konu içerisine toplanmış okuduğum zamana yazık dedim, yinede paylaşım güzel teşekkür ediyorum.
- DerindekiSIR
- Sahaf Yardımcısı
Gözleri çok yoruyor yarım saatten fazla denemeyin