:twisted: YeR aLTıNDa KaÇ TePe GöZ VaR DıR... BiLeNe l M PaRa
:arrow: zLaTaNxaPo :evil: :twisted: :mrgreen:
:arrow: zLaTaNxZeaL :mrgreen:
Bil Kazan ! (Forum Oyunu)
- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: #direngezi
Re: Bil Kazan ! (Forum Oyunu)
parayı reddettiğini söyleseydin bizde cevap verirdikGulumse yazdı:aBreLLia yazdı:Cevap EMRE YÜCELEN Gulumse![]()
![]()
Daha Önce Cvp Verildi Fakat, Cvp' Veren Arkadaş Parayı Reddetti, O Yüzden senın Cvbını Doğru Kabul ediyorum
/f GüLüMSe
Oyunda Pm' At 1 Milyonunu Al (=

Colorado - Magicem - BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

Biraz zor bir soru olacak ama neyse
Migrat Grup Bölgesinde Boss'lar dahil haç adet yaratık vardır ?
Ödül : 1 . Milyon
Akıllılar dövüşmeden önce kazanırlar, cahiller kazanmak için dövüşürler.
Zaferin büyüklüğü, mücadelenin zorluğu ile ölçülür.
Önemli değil kaç kez yenildiğin, önemli olan kaç yenilgiden sonra yeniden doğrulabildiğin.
Önemli değil kaç kez yenildiğin, önemli olan kaç yenilgiden sonra yeniden doğrulabildiğin.
GOKTURK | SpaNNunGxHanDsUp
- SeRRuh
- Sivri Ada Kaşifi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Utopia
- Discord: sahinmur4t
Sordugun sorunun ödülü araştırmaya degmeyecek kadar az takviye yapıyorum ve +2m bendenG0kTurk yazdı:Biraz zor bir soru olacak ama neyse![]()
Sorun olmaz herhalde melihbey
Sorun olmaz canım benimSeRRuh yazdı:Sordugun sorunun ödülü araştırmaya degmeyecek kadar az takviye yapıyorum ve +2m bendenG0kTurk yazdı:Biraz zor bir soru olacak ama neyse![]()
Ödül : 1 . MilyonToplam ödül 3m olsun Cevapları bekliyoruz
![]()
Sorun olmaz herhalde melihbey![]()
+2m
Toplam Ödül 5 Milyon .
Akıllılar dövüşmeden önce kazanırlar, cahiller kazanmak için dövüşürler.
GOKTURK | SpaNNunGxHanDsUp
Merhaba,pLayboys yazdı:Yeni geLen sisteme Göre Eminönünde kaç adet maden bulunmaktadır ödüL ; 1 milyon Euro
Her ne kadar aramız bozuk olsa da bunun bir oyun olduğunu unutmamak gerekir ve sorduğun soruya son derece iddaalı cevabım şudur ki,
Eminönün'deki sadece madenci'nin toplayabıleceği metaryallerin sayısı:
17 Bakır Madeni, 14 Kalay Madeni, 16 Kurşun Madeni, 16 Demir Madeni, 10 Nikel Madeni, 10 Krom Madeni, 10 Gümüş Madeni ve 10 Altın Madeni olmak üzere toplam 103 maden bulunmaktadır.
Öte yandan ''Madenden kastım Maden, Sarraf ve Lokman hepsi'' dıyorsan.
17 Bakır Madeni, 14 Kalay Madeni, 16 Kurşun Madeni, 16 Demir Madeni, 10 Nikel Madeni, 10 Krom Madeni, 10 Gümüş Madeni, 10 Altın Maden, 16 Kuvars Madeni, 16 Obsidyen Madeni, 16 Kan Taşı Madeni, 15 Lapis Lazuli Madeni, 10 Turkuaz Madeni, 10 Ametist Madeni, 9 Kalsedon Madeni, 10 Elmas Madeni, 15 Meşe Odunu Öbeği, 16 Ceviz Yaprağı Öbeği, 16 Isırgan Otu Öbeği, 14 Ökse Otu Öbeği, 10 Adaçayı Öbeği, 10 Akçaağaç Öbeği, 10 Koni Yaprağı Öbeği ve 10 Civan Perçemi Öbeği olmak üzere toplamda 306 adet Maden Sarraf ve Lokman türü maden çeşidi bulunmaktadır.
Para sende kalabilir.
aBreLLia yazdı:toplamda 384 tane maden , eger sadece madenci için madeni sorarsan da 128 tane maden vardır..pLayboys yazdı:Yeni geLen sisteme Göre Eminönünde kaç adet maden bulunmaktadır ödüL ; 1 milyon Euro

- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı
- Sunucu: Meran
- Lonca: #direngezi
bir milyon yuro bence al gitsinaNaRcHy yazdı:Merhaba,pLayboys yazdı:Yeni geLen sisteme Göre Eminönünde kaç adet maden bulunmaktadır ödüL ; 1 milyon Euro
Her ne kadar aramız bozuk olsa da bunun bir oyun olduğunu unutmamak gerekir ve sorduğun soruya son derece iddaalı cevabım şudur ki,
Eminönün'deki sadece madenci'nin toplayabıleceği metaryallerin sayısı:
17 Bakır Madeni, 14 Kalay Madeni, 16 Kurşun Madeni, 16 Demir Madeni, 10 Nikel Madeni, 10 Krom Madeni, 10 Gümüş Madeni ve 10 Altın Madeni olmak üzere toplam 103 maden bulunmaktadır.
Öte yandan ''Madenden kastım Maden, Sarraf ve Lokman hepsi'' dıyorsan.
17 Bakır Madeni, 14 Kalay Madeni, 16 Kurşun Madeni, 16 Demir Madeni, 10 Nikel Madeni, 10 Krom Madeni, 10 Gümüş Madeni, 10 Altın Maden, 16 Kuvars Madeni, 16 Obsidyen Madeni, 16 Kan Taşı Madeni, 15 Lapis Lazuli Madeni, 10 Turkuaz Madeni, 10 Ametist Madeni, 9 Kalsedon Madeni, 10 Elmas Madeni, 15 Meşe Odunu Öbeği, 16 Ceviz Yaprağı Öbeği, 16 Isırgan Otu Öbeği, 14 Ökse Otu Öbeği, 10 Adaçayı Öbeği, 10 Akçaağaç Öbeği, 10 Koni Yaprağı Öbeği ve 10 Civan Perçemi Öbeği olmak üzere toplamda 306 adet Maden Sarraf ve Lokman türü maden çeşidi bulunmaktadır.
Para sende kalabilir.

Colorado - Magicem - BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

HeheCanceazi yazdı:
bir milyon yuro bence al gitsin
SeRRuh yazdı:25 tane sadece kasa önünde var eğer Bab-ı alidekiler sayarsak 70den fazla Doğru ise ödülümü bekliyorum
Sordugum Soruya hala doğru cevap gelmedi " Lodos kalede kaç adet Lodos Muhafızı vardır " Demiştimiyi sayınız lütfen
Dünkü bil kazanda çıkan soru :lol: Şerruh aklına senin ya sana uyduk yanlış cevap :lol:

Hayatı tesbih yaptım, bazen çekiyorum bazen sallıyorum...