iLk HafTa aNısı

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
uLTasLaNqPeaCe
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Re: iLk HafTa aNısı

Mesaj gönderen uLTasLaNqPeaCe »

:arrow: oYuna iLk qirdiqimde karşımda qm qörmüştüm ...Gm nin üzerindeki yazan [GM]Zwartan yazısını kendi üzerimde yazıyor sanıp kendimi qm sanmıştım :DDD HatırLadıkça qüLerim :DD :idea:

:idea: Konuya devaMM:D
Resim
Kullanıcı avatarı
QSOMEGOSALENQ
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen QSOMEGOSALENQ »

Şimdi Ben Anlatsam Roman Olur..

Lodos Kalesi Sobalı Oda ilk soldaki Koltuk Ahh Ahh Unutmam Unutamam 8-)
Ben Birini Sevmiyordum Oda beni Sevmiyordu Birgün Biryerde Randevuleştik, Ben gitmedim Oda Gelmedi Pp

SomeGİveToGİRL & QSOMEGOSALENQ & DyBGöLGe
Resim
Kullanıcı avatarı
xTANIMSIZx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Gölge Haramileri

Mesaj gönderen xTANIMSIZx »

Ben oyuna başladığım zaman 29 lwl dönemide yeni başlamıştı. Oyunu tamamen kavrayan hemen hemen kimse yoktu Gmlerden başka tabi onlarıda oyunda göremezdik. Bana en zor gelen şey eminönü yollarını ezberlemek olmuştu. Tabi ondan sonra bide labirent çıktı başımıza o yolları ezberlememde bir ay falan sürdü. Ama ne olursa olsun eskiden oyun gerçekten güzeldi. :cry:

UNJUST - TANIMSIZ
TANIMSIZ - UNJUST
Resim

Ne ben Sezarım, Ne de sen Brütüssün... Ne ben sana kızarım, Ne de zatın zahmet edip bana küssün... Artık seninle biz, Düşman bile değiliz...
Kullanıcı avatarı
veym2
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Lonca: Kara Deniz Yıldızları

Mesaj gönderen veym2 »

mitmet yazdı:
veym2 yazdı:daha sonra 6 8 lvl civarlarında bi adam görmüştüm ismi TERMİNATÖR dü adamdaki zırh ve gölzüğü görünce adamı gerçekten terminatör sanmıştım isme göre karaktere dönüştğünü sandığım için bir sürü yaratık ismi çizgi film isimlerinde çar açtım ve öyle olmadığını görünce oyunu birakmıştım 1 yıl sonra tekrar başladım
yoq böle bi anı :D :D :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
var işte :)
Kullanıcı avatarı
uLTasLaNqPeaCe
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

veym2 yazdı:
mitmet yazdı:
veym2 yazdı:daha sonra 6 8 lvl civarlarında bi adam görmüştüm ismi TERMİNATÖR dü adamdaki zırh ve gölzüğü görünce adamı gerçekten terminatör sanmıştım isme göre karaktere dönüştğünü sandığım için bir sürü yaratık ismi çizgi film isimlerinde çar açtım ve öyle olmadığını görünce oyunu birakmıştım 1 yıl sonra tekrar başladım
yoq böle bi anı :D :D :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
var işte :)
:D:D:D en çok qüLdüqüm oLdu :D:D:D
Resim
KoBRaKRaL
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen KoBRaKRaL »

Oyuna ilk başladıgımda amcam bana bı car wermısdı ama tabı daha bılmıordum 35 lwl buyucu al bunu 39 yap usdunu dızım dedı bn tabı gaza gedlım car 37 old amcam usdunu yavaşdan dızdı gözlk fln adamın bırı geldı bana gözluk ne dedı bnde tabı yansıtmayı bılmıorm yazdım boyuna bana 2 tn ıtem yansıttı takas dedı bnde hemen tmm dedım hd gel fln neyse takas ettık amcama dedım bak dedım nelerle takas eddım fln 2 tane werdı bana bn ona 1 tn gözluk werdım o çarı ıcındekı komet merlın setle sılmışdı amcam sınırden tabı ozmn kometlernekadar edıod sımdı ıse o gözlugu takas eddıgım ıtemlerı çöpe atıyorum :D
Kullanıcı avatarı
veym2
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Lonca: Kara Deniz Yıldızları

Mesaj gönderen veym2 »

KoBRaKRaL yazdı:Oyuna ilk başladıgımda amcam bana bı car wermısdı ama tabı daha bılmıordum 35 lwl buyucu al bunu 39 yap usdunu dızım dedı bn tabı gaza gedlım car 37 old amcam usdunu yavaşdan dızdı gözlk fln adamın bırı geldı bana gözluk ne dedı bnde tabı yansıtmayı bılmıorm yazdım boyuna bana 2 tn ıtem yansıttı takas dedı bnde hemen tmm dedım hd gel fln neyse takas ettık amcama dedım bak dedım nelerle takas eddım fln 2 tane werdı bana bn ona 1 tn gözluk werdım o çarı ıcındekı komet merlın setle sılmışdı amcam sınırden tabı ozmn kometlernekadar edıod sımdı ıse o gözlugu takas eddıgım ıtemlerı çöpe atıyorum :D
benimde itemin ne olduğundan haberim yoktum onun icadı felan yazdığı içinde çakma mal ezik sanıyodum banada ozaman eski arkadaşların İCADI kütük düşmüştü ne olduğunu bilmediğim için çakma mal sandım bi adamda o sırada gümüş işi kütük yansıttı o kütüğü orjinal sanıyom adama dedim abi takas edelimmi oda tabi uyanık hemen edelim dedi ve takas ettik baktım bana enayi felan dio birine sordum harbidende enayisin dedi bende takmadım 33 lvl oldum biri ıslık çalan yansıttı dedim kaç para ben atmıştım ıslığı dedi 2m dedim o kaç para oluyo 2.000.000 dedi bende zaten en çok 160.000 bin görmüşün yuh zaten banada verdi attım dedi neden okadar para etsinki 3 itemli dedi dedim item ne olarki bak üstünde yazıyo dedi jeton ozaman düştü :)
Kullanıcı avatarı
uLTasLaNqPeaCe
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

.
.
.
G
Ü
N
C
E
L
.
.
.
Resim
Kullanıcı avatarı
rapismylife
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Raiders Of AnatoliA

Mesaj gönderen rapismylife »

Efsunlu Eşyaları Üzerindeki Yazan Fiyatlarla Almayı Çalışıyordum hep :)
Karakter Yeteneklerini 14 Lvlda Rastgele Tuşa Basarak Ezberlemiştim :)
Jandarma Aliyide Sora Sora 2 Günde Bulmuştum :)

ve o Taşkanat`lar :) Az Sövmedim Onlara Göreve Gidemiyordum Onlar yüzünden :)
JAGER # RAPISMYLIFE # ERDİL # rapismylife
Raiders Of AnatoliA # TEŞKİLAT

“Genel Sohbet” sayfasına dön