Boynuzlu Olan Daha Bir Manyak Olmuş
3d max...Çalışmalar..!
Re: 3d max...Çalışmalar..!
Helal Olsun Hepsi Birbirinden Harika
kFygFb yazdı:Merhaba Arkadaşlar
Öncelikle bu konuyu görüp tüm yorumları okuduktan sonra araştırma yaptım yaklaşık 3 saat ve ilk resimlere baktığımda arkadaşın yaptığına inanmamıştım zaten o yüzden 3 saatlik bir araştırma yaptım.3D MAX bende kullandım zamanında ve kullanan pro olan çok arkadaşım var bir çok Türk oyun firmasınıda şahsi olarak tanıyorum.Zaten bir arkadaş akrep resminin orjinal resminin linkini vermiş bende bu arkadaşı resmin örjinal değilde yalışış aşamasındaki poligon ekranındaki uzantısının resmini koymasını taleb ediyorum
Araştırmadan da kimseye teşekkür etmeyin.Telif Hakkı İhlali çok ciddi bir ihlaldir buarada !
Dönsek mi bu aşkın şafağından
Gitsek mi ekaalim-i leyale ?
Bizden daha evvel erişenler
Ağlar bugün evvelki hayale...
Dönmek mi? Ne mümkün geri dönmek
Düştüyse gönüller bu melale
Bir eldir ufuklardan uzanmış
Zulmet bizi çekmekte visale...
Gitsek mi ekaalim-i leyale ?
Bizden daha evvel erişenler
Ağlar bugün evvelki hayale...
Dönmek mi? Ne mümkün geri dönmek
Düştüyse gönüller bu melale
Bir eldir ufuklardan uzanmış
Zulmet bizi çekmekte visale...
- adresbu
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Sanki Sene 2008
hahahahahaagkhnsckn yazdı:Amazon yazdı:Pirsultanx yazdı:
Sivri ada dedik, tabi mutasyona ugramış tazıları unutmadık .......
Bu fazla ayrıntılı olmamış mı
Fazla ayrıntılı derken düşündüğümü kastediyorsan biraz daha dikkatli bak kuyruğu o.Ama onunda üzerindekini soruyorsan o kadar olsun .![]()
Tazıya bakınca yaratıkların sonu neden gelmiyo anladım... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Bildiğim tek bir şey var ise, o da;İSTANBUL-Kıyamet Vakti
aynn :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:BalyozMan yazdı:Tazıya bakınca yaratıkların sonu neden gelmiyo anladım... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

!...Üyeliğin Şifresi Değiştirilmiştir İlgililerin Bilgisine...!
-
- İri Fare Avcısı
Merhaba arkadaşlar işlerimin yogunlugundan dolayı bır suredir ilgilenemedim akıllarda soru işaretleri bıratım kusura bakmayın. 3D max da bu tarz calışmaların olmadıgını soyleyen arkadaşlarım için özel bir video hazırlıyorum bir kez daha düşünmeleri için

-
- İri Fare Avcısı
ALLINONE yazdı:kFygFb yazdı:Merhaba Arkadaşlar
Öncelikle bu konuyu görüp tüm yorumları okuduktan sonra araştırma yaptım yaklaşık 3 saat ve ilk resimlere baktığımda arkadaşın yaptığına inanmamıştım zaten o yüzden 3 saatlik bir araştırma yaptım.3D MAX bende kullandım zamanında ve kullanan pro olan çok arkadaşım var bir çok Türk oyun firmasınıda şahsi olarak tanıyorum.Zaten bir arkadaş akrep resminin orjinal resminin linkini vermiş bende bu arkadaşı resmin örjinal değilde yalışış aşamasındaki poligon ekranındaki uzantısının resmini koymasını taleb ediyorum
Araştırmadan da kimseye teşekkür etmeyin.Telif Hakkı İhlali çok ciddi bir ihlaldir buarada !
Arkadaşım bu linki incele ve daha sonra karar ver imkansız olduguna. Bu arada sadece senin arkadaşların yok pro olan bu sektörde.Dedigim gibi ben ömrümü verdim bu işe ve bu işten para kazanıyorum
http://www.maxi3d.net/3dstudiomax/3d-il ... bilir.html
-
- İri Fare Avcısı
Tabiki herşeyi kendim düşümedim yardım aldıgım tasarımlarda oldu zaten bunu hiç bir zaman inkar etmedim etmemde aşagıdaki iki linki kontrol ederseniz göreceksiniz
viewtopic.php?f=58&t=47993&start=40
viewtopic.php?f=58&t=47993&start=60
viewtopic.php?f=58&t=47993&start=40
viewtopic.php?f=58&t=47993&start=60
-
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Cihan-ı HükümraN
Pirsultanx yazdı:Merhaba arkadaşlar işlerimin yogunlugundan dolayı bır suredir ilgilenemedim akıllarda soru işaretleri bıratım kusura bakmayın. 3D max da bu tarz calışmaların olmadıgını soyleyen arkadaşlarım için özel bir video hazırlıyorum bir kez daha düşünmeleri için
Kod: Tümünü seç
http://iunewind.com/2008/09/17/mad-scorpion-gold-edition/langswitch_lang/en/
- Sanatkarr
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Pirsultanx yazdı:Merhaba arkadaşlar işlerimin yogunlugundan dolayı bır suredir ilgilenemedim akıllarda soru işaretleri bıratım kusura bakmayın. 3D max da bu tarz calışmaların olmadıgını soyleyen arkadaşlarım için özel bir video hazırlıyorum bir kez daha düşünmeleri için
Merhaba,
bende bir 3d program kullanıcısı olarak bir yanlış anlaşılmayı düzeltmek istiyorum. ALLINONE ın dedi yalın hali program penceresi açık iken modelin 4 pencerede göründüğü Wirefram ,line yada hideline modunda alınmış bir printscreen bence yeterlidir. Bu gönderdiğin onun senden istediğine pek uymuyor.
İyi forumlar.
Sanatkarr
xXSANATKARXx
xMTNx
xXSANATKARXx
xMTNx