3d max...Çalışmalar..!

İKV ile ilgili ekran görüntüleri, çizim, duvar kağıdı gibi çalışmalarınız
Kullanıcı avatarı
kenyali65
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Re: 3d max...Çalışmalar..!

Mesaj gönderen kenyali65 »

Helal Olsun Hepsi Birbirinden Harika
Boynuzlu Olan Daha Bir Manyak Olmuş :D
Kullanıcı avatarı
ALLINONE
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen ALLINONE »

kFygFb yazdı:Merhaba Arkadaşlar

Öncelikle bu konuyu görüp tüm yorumları okuduktan sonra araştırma yaptım yaklaşık 3 saat ve ilk resimlere baktığımda arkadaşın yaptığına inanmamıştım zaten o yüzden 3 saatlik bir araştırma yaptım.3D MAX bende kullandım zamanında ve kullanan pro olan çok arkadaşım var bir çok Türk oyun firmasınıda şahsi olarak tanıyorum.Zaten bir arkadaş akrep resminin orjinal resminin linkini vermiş bende bu arkadaşı resmin örjinal değilde yalışış aşamasındaki poligon ekranındaki uzantısının resmini koymasını taleb ediyorum ;)
Araştırmadan da kimseye teşekkür etmeyin.Telif Hakkı İhlali çok ciddi bir ihlaldir buarada !
Dönsek mi bu aşkın şafağından
Gitsek mi ekaalim-i leyale ?
Bizden daha evvel erişenler
Ağlar bugün evvelki hayale...

Dönmek mi? Ne mümkün geri dönmek
Düştüyse gönüller bu melale
Bir eldir ufuklardan uzanmış
Zulmet bizi çekmekte visale...
Kullanıcı avatarı
adresbu
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Sanki Sene 2008

Mesaj gönderen adresbu »

gkhnsckn yazdı:
Amazon yazdı:
Pirsultanx yazdı:Resim
Sivri ada dedik, tabi mutasyona ugramış tazıları unutmadık .......

Bu fazla ayrıntılı olmamış mı :)

Fazla ayrıntılı derken düşündüğümü kastediyorsan biraz daha dikkatli bak kuyruğu o.Ama onunda üzerindekini soruyorsan o kadar olsun . :D
hahahahahaa :D
Kullanıcı avatarı
BalyozMan
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen BalyozMan »

Tazıya bakınca yaratıkların sonu neden gelmiyo anladım... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Bildiğim tek bir şey var ise, o da;İSTANBUL-Kıyamet Vakti
Kullanıcı avatarı
Tokerx
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı

Mesaj gönderen Tokerx »

BalyozMan yazdı:Tazıya bakınca yaratıkların sonu neden gelmiyo anladım... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
aynn :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Resim

Resim

!...Üyeliğin Şifresi Değiştirilmiştir İlgililerin Bilgisine...!
Pirsultanx
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Pirsultanx »

Merhaba arkadaşlar işlerimin yogunlugundan dolayı bır suredir ilgilenemedim akıllarda soru işaretleri bıratım kusura bakmayın. 3D max da bu tarz calışmaların olmadıgını soyleyen arkadaşlarım için özel bir video hazırlıyorum bir kez daha düşünmeleri için

Resim
Pirsultanx
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

ALLINONE yazdı:
kFygFb yazdı:Merhaba Arkadaşlar

Öncelikle bu konuyu görüp tüm yorumları okuduktan sonra araştırma yaptım yaklaşık 3 saat ve ilk resimlere baktığımda arkadaşın yaptığına inanmamıştım zaten o yüzden 3 saatlik bir araştırma yaptım.3D MAX bende kullandım zamanında ve kullanan pro olan çok arkadaşım var bir çok Türk oyun firmasınıda şahsi olarak tanıyorum.Zaten bir arkadaş akrep resminin orjinal resminin linkini vermiş bende bu arkadaşı resmin örjinal değilde yalışış aşamasındaki poligon ekranındaki uzantısının resmini koymasını taleb ediyorum ;)
Araştırmadan da kimseye teşekkür etmeyin.Telif Hakkı İhlali çok ciddi bir ihlaldir buarada !

Arkadaşım bu linki incele ve daha sonra karar ver imkansız olduguna. Bu arada sadece senin arkadaşların yok pro olan bu sektörde.Dedigim gibi ben ömrümü verdim bu işe ve bu işten para kazanıyorum
http://www.maxi3d.net/3dstudiomax/3d-il ... bilir.html
Pirsultanx
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Tabiki herşeyi kendim düşümedim yardım aldıgım tasarımlarda oldu zaten bunu hiç bir zaman inkar etmedim etmemde aşagıdaki iki linki kontrol ederseniz göreceksiniz
viewtopic.php?f=58&t=47993&start=40
viewtopic.php?f=58&t=47993&start=60
YALNIZALPEREN
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Cihan-ı HükümraN

Mesaj gönderen YALNIZALPEREN »

Pirsultanx yazdı:Merhaba arkadaşlar işlerimin yogunlugundan dolayı bır suredir ilgilenemedim akıllarda soru işaretleri bıratım kusura bakmayın. 3D max da bu tarz calışmaların olmadıgını soyleyen arkadaşlarım için özel bir video hazırlıyorum bir kez daha düşünmeleri için

Resim

Kod: Tümünü seç

http://iunewind.com/2008/09/17/mad-scorpion-gold-edition/langswitch_lang/en/
Bunu açıklar mısın?
Kullanıcı avatarı
Sanatkarr
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Sanatkarr »

Pirsultanx yazdı:Merhaba arkadaşlar işlerimin yogunlugundan dolayı bır suredir ilgilenemedim akıllarda soru işaretleri bıratım kusura bakmayın. 3D max da bu tarz calışmaların olmadıgını soyleyen arkadaşlarım için özel bir video hazırlıyorum bir kez daha düşünmeleri için

Resim

Merhaba,
bende bir 3d program kullanıcısı olarak bir yanlış anlaşılmayı düzeltmek istiyorum. ALLINONE ın dedi yalın hali program penceresi açık iken modelin 4 pencerede göründüğü Wirefram ,line yada hideline modunda alınmış bir printscreen bence yeterlidir. Bu gönderdiğin onun senden istediğine pek uymuyor.

İyi forumlar.
Sanatkarr
xXSANATKARXx
xMTNx

“Görseller” sayfasına dön