Alqoholiq yazdı:Aaa..! DeNgExALqoHoLiq nerede mustafa abi )) ben oguz :=) görmedimde listede acaba nerede xD
) mrb oğuz. karakterini açacağını biliyorum ama karakter isminin ne olduğunu bilmiyorduk o yüzden yazmamıştım.
ama sen yazıp belirtmiştsin karakter adını iy oldu bu:)
Merhaba Denge Ailesine Yeni Katlan DeNgExALqoHoLiq Oğuz Kardeşimize Denge Ailesi Adına Hayırlı Olması Dileklerimizle Aramıza Hoş Geldin DeNgExALqoHoLiq
eyw herkesin bir hedefi war benim hedeflerim büyükDeNgExALqoHoLiq[ Olarak Büyük BAŞArılaR Eldedeceğimi Şimdiden GörüyoRum HayırLara Vesile OLmasa dileğile /color]
.^*^ALeMİ ALeM YaPaN üÇ BeŞ ÇaKaLSa KRaLLıK BiZe YaKıŞMaZ^*^ .
Merhaba. Loncamızın Bugün İtibariyle Üye ALımlarında ve Oyun İçerisinde Belirledigimiz Kurallar Yeniden Düzenlenerek Lonca Üyelerine Forum Kanalıyla Duyurulup 05/02/2011 Tarihten İtibaren Lonca İçi ALınmış Olan Kurallar Uygulanacaktır...
Loncamıza ALınacak Üyelerin Yaş Sınırı Erkeklerde 25 Bayanlarda 22 Olarak Belirlenip Bugünden İtibaren Yaş Sınırı Uygulaması Geçerlidir.
Loncamıza Alınacak Üyelerin Bi Süre Referansıyla Üye ALımı Yapılmayacaktır.
Loncamızın Klanı Arz Olup Gerek Klan Kanalı Gerek Diğer Yazışma KAnallarından Loncamızın Tüm Üyeleri Hiç Kimseyle Tartışmada Bulunmayacaktır..!
Loncamızın Bireyleri Loncamızın Klanda Olması Nedeni İle Başka Bir Oyuncu Tarafından Kesildigi Taktirde veya Karşı Klanın Üyelerini, Aynı Klanın üyelerini Rahatsız Edici Davranışlarda Buşundukları TAktirde Olayda Karışan Üyelere 1 Hafta Klandan Uzaklaştırma Cezası Verilecektir.
Bu Hatanın Tekrarı Halinde Ceza 2 Katına Çıkarılıp Aynı Hatanın 3. Defa Tekrarlanması Halinde O konuyla İlgili Olan Üyeler Loncadan Çıkarılacaklardır..!
ve Bu Tarihten İtibaren Üzerinde Özenle Durduğumuz Küfür Etme Olayında Üyelerin Küfür (Küfür ve Argo)Etmekten DOlayı Banlanması veya Bunun İspatı Halinde 1 Hafta Loncadan Uzaklaştırma cezası ve Cezanın Tekrarı Halinde Loncadan Çıkarılması Karalı ALınmıştır.
Bu Küfürler Arasında Kutsal İnançlarımız (Din Dil Irk ve Aileyi Kapsayan ) Küfürlerde Hiç Şans Verilmeden Sorgusuz Sualsiz O Üyeler Loncadan Çıkarılacaklardır.!
Loncamızın Üyeleri Lonca Carıyla GÜnlük Oyunda Bulunduğu Sürenin 5/4 zamını Lonca Carında Geçirmek zorundadır.
Bu Kurala Uymayan Arkadaşlarımız Hakkında Lonca Toplantılarnda Uyaıda Bulunup Bu kurala Uymamasının Tekrarı Halinde Loncadan Çıkarılacaktır.
Şuanki ALınan Kararlara Uyulmasını önemle Lonca Üyelerine Duyurulur.
Bizim sözümüz dosta tatlı ,düşmana kurşundur, namerte hançer ,merte candır, canımız dosta feda düşmana beladır, dostluğumuz yücedir ne alınır ne satılır ölümünedir........
DeNgExALqoHoLiq.~~.~~.~~.~~.Bizim sözümüz dosta tatlı ,düşmana kurşundur, namerte hançer ,merte candır, canımız dosta feda düşmana beladır, dostluğumuz yücedir ne alınır ne satılır ölümünedir.~~..~~..~~..~~.
DeNgExALqoHoLiq
.^*^ALeMİ ALeM YaPaN üÇ BeŞ ÇaKaLSa KRaLLıK BiZe YaKıŞMaZ^*^ .