★ Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ ''FERHAT
Not:Bu KişiLer Haricinde Lonca Arkadaşımız Yoktur Ve oLuşacak Hic Bi Mesuliyet KabuL EdiLmeyecekTir....
Lonca aLımLarı Kısa Bi SüreLiğine Kapanmıştır....
SuskunLuğum AsaLetimdir.
Her Lafa VeReCeK Bi CeVabım VardıR.
Lakin Bi Lafa Bakarım Lafmı diye.
Birde Söyleyene Bakarım Adam mı diye.
BİZDE ADETTENDİR GELENE GİDİLİR...
birisi veysek abiye bu programın ful olanını versın:DD veysel abı neyse yabancıya gıtme dermanın bende ben sana verim bi ara programı yada en iyisi ben yapim sende iş yok:DD
Loncaya giren Herkeze kadro veriyormusunuz Yoksa ilk başlarda sözleşmeli olarak mı alıyorsunuz:D Ayrıca Sigorta yapıyormusunuz:D
' .♥TÜRKİYEM> ЯeLaxxeefendyy > Hanedanxultio ♥. '
★ Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ ''FERHAT
Bir şeyide Tam Yap Bea veyseL abi Bnm ismim nerde Hani ^^KodadıxTeAms^^ karekterini unutmuşsun abicim listeye eklersen sevinirim ...ELLerine SaĞlık abicim İnş Loncamız Çok ii bi Yere Gelicek..
ArkadaşLar Bu Eser 2 Saatte Ortaya DöküLdü Herkes Beyensin Diye Cok Uğraştım En Cokta Boranın Kinde uğraştım Bi Dahaki Sefere Artık GüzeL BişeyLer Yapmaya CaLışacam....
Kodadıxşahmer ve Kodadıxteams ArkadaşLarımız Aramıza Hoş GeLdiniz... iYİ forumLar...
Not: Kodadıxtacky Loncamızdan AyrıLmıştır...
SuskunLuğum AsaLetimdir.
Her Lafa VeReCeK Bi CeVabım VardıR.
Lakin Bi Lafa Bakarım Lafmı diye.
Birde Söyleyene Bakarım Adam mı diye.
BİZDE ADETTENDİR GELENE GİDİLİR...