Lonca Kurucusu
Yakamozxpaix - SwaT
Yakamozxinziva - Nightmare
Lonca Başkanı ve Yardımcısı
Yakamozxkanunu - Chatlaqs
Yakamozxsinga - Junonn -Kankaxsinga
Lonca Sorumlusu
Panzehirim - Valexkaranlıksır
Lonca Üyeleri
Yakamozxokculu
Yakamozxefsane - Legendx
Yakamozxvareradem - VARERADEM - Varerademxşifa (O Şimdi Asker)
Yakamozxefemeih (O Şimdi Asker)
Yakamozxsonador - Sonadorr - Sonadorx
Yakamozxşara - Asilxılgın
Yakamozxinjected - İnjected
Yakamozxtayga
Yakamozxerax
Psicoxlokman
Fevzibey
Şeri - Şerii
Nevizadegeceleri - Nightwalker
qmeteq - Mette
Helys
MOĞOLLAR - SANTİEGO - xbjkx
Efexmelih - Bırkann
Batuzer
derbederyasin - KRALLORD (O Şimdi Asker)
Secretmissile - Nightdewil
Trabzonluxşifa
Judas
Avşarbey
Lostxdevrimci
Simqesiz
Ulubatlı
Lastmohikan
Hazarulas
Hunxküheylan
Drxmemo
Asigenc
Asiperixbüyü
Aramıza yeni katılan arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum Hunxküheylan, Drxmemo, Asigenc, Asiperxbüyü yeni katılan arkadaşlarımızdır. Krallord kardeşimede hayırlı teskereler diliyorum günlerin su gibi geçer inş. kardeşim allaha emanetsin sağ salim gidip gelesin inşallah
YakamozxPaix
Yakamoz Loncası Bildirim Alanı
- YakamozxPaix
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Yakamoz Loncası Bildirim Alanı
Beyazın kaderi kirlenmek siyahın kaderi suçlanmaktır.

Y a K a M o Z

Y a K a M o Z
- Gazixonurburkel
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Klan: Lodos
Loncanızı tebrik derım arkdaşlar davamın başarılarını dilerım .. GAZİXONURBURKEL
KrAL OLsAN Ne YaZaR GirCeN 2 MeTrE MeZaR
- BaTuZeR
- Sahaf Yardımcısı
Loncaya Yeni katılan arkadaşlarımız Hoş qeldiniz
xXSaDaKaTXx - SaDaKaTII
Y a K a M o Z
[/color]Re: Yakamoz Loncası Bildirim Alanı
1 HAFtA OLdu arayan spran oLmadı vay be yokLugum hissediLMemiş bile
Bu kadar degerLi oLdugumu biLmiyordum yeni geLen arkadaşLara başarıLar !!!
//// CARIZMA \ \ \ \
//// CARIZMA \ \ \ \
CARIZMA CaRİzmATiX CaRİzmATiXII CaRİzmATiXHeaLT
Zirve düşüşün başLadıgı yerdir.
[Raiders Of AnatoLia]
[Raiders Of AnatoLia]
- kalenderoglu
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: The Lodos Of Ottoman
seni sevmeyen öLsün sana o kadar aLışmışki gözLer, kaLpLer seni her an yanında gibi hissediyo o yüzden yokLugunun farkına varamamışLardır ((=CARIZMA yazdı: 1 HAFtA OLdu arayan spran oLmadı vay be yokLugum hissediLMemiş bile![]()
![]()
//// CARIZMA \ \ \ \
Kalenderoğlu - Kalenderbey -
- ~~KaLeNDeRoĞLuU~~
~~ÖzgüRKaLendeR~~
~~~MüHeNDiSBey~~~
- ~~KaLeNDeRoĞLuU~~
>Hangi korkunç şey varki insandan korkmasın ?
kalenderoglu yazdı:seni sevmeyen öLsün sana o kadar aLışmışki gözLer, kaLpLer seni her an yanında gibi hissediyo o yüzden yokLugunun farkına varamamışLardır ((=CARIZMA yazdı: 1 HAFtA OLdu arayan spran oLmadı vay be yokLugum hissediLMemiş bile![]()
![]()
//// CARIZMA \ \ \ \
Kalenderoğlu - Kalenderbey -
TeşekkürLer sunmuyorum teşekkürLeri köLen yapıyorum
[Raiders Of AnatoLia]
[Raiders Of AnatoLia]
- KinqesTxpLoeiR
- İri Fare Avcısı
Loncanızı tebrik derım arkdaşlar davamın başarılarını DiLeRim
κυκlმეı.
ιѕтαηвυℓ кıуαмєт ναктι..
Thebarıs
Barısbey
ιѕтαηвυℓ кıуαмєт ναктι..
Thebarıs
Barısbey
- Estellimemo
- Şarapçı'nın Sırdaşı
HayırLı oLsun İnşallah HEdefinize uLaşırsınız..
İyiForumLar.
İyiForumLar.
ooOEsRaReNGiZOoo
oEsRaReNGiZo
OooesrarengizooO
HayaLLe YaşarKen Gerçek Dünyada ZAMANI İçmişiz Haberimiz Yok ..
ÖmürLe Yüzyüze GeLdik Aynada HARCANIP Gitmişiz HABERİMİZ YOK ...
oEsRaReNGiZo
OooesrarengizooO
HayaLLe YaşarKen Gerçek Dünyada ZAMANI İçmişiz Haberimiz Yok ..
ÖmürLe Yüzyüze GeLdik Aynada HARCANIP Gitmişiz HABERİMİZ YOK ...
Mrb yakamoz Loncası
Hepinizin kaLbimdeki yeri başka fazLa uzatmadan konuya girecegim..
Ben artık yoruLdum evet gerçekten çok yoruLdum.. Yok düşman Lonca cart curt ben bu sebepLerden doLayı dost kaybetmekten bıktım Bundan sonra Nötr oLucam en azından çevremde dostLarım oLucak ...
Sizin yeriniz her zaman başka ancak Terar tekrar yapıLan yanLışLar ve başkan oLmayı haketmedigimi düşünüyorum bu yükLeri kaLdıramıyorum..
Affınıza sıgınaraktan artık LoncayLa bi alaKam kaLmadıgını beLirtiyorum hepiniz dosttanda öteydiniz benim için hayLada öyle her durumda arkanızdayım ama ben eski dostlarım ve sizlerle bi kendini biLmezin yaptıkLarı yüzünden dostLugumun bozuLmasına razı oLAMAM oYuNDa benim için en öncemLi 2 kişiydi başta başLarken..
Sabri
Nur
Gerçek dostLugu ögrendim aranızda kardeşim abim vsvs işte anLadınız siz.. Ama ben bir oyun bir item bir kaç kendini biLmez yüzünden bıktım ortada kaLmaktan çok yoruLdum..
Bana hak vericeginizi düşünüyorum..
Erdi kardeşiniz oLarak tanıdınız beni beLki artık kardeşiniz degiLde ihanetciniz gibi bile düşenenLer oLacaktır..
Ancak ben bi heves ugruna degiL bu oyunu oynama amacım olan dostLarım için tarafsızLıgı seçiyorum..
İsmimide siLersiniz zaten size Layık deyiLmişim diyede düşünenLer oLucak kim nasıL düşünmek istiyorsa öyLe düşünsün...
SeLamLar oLsun hepinize ve
Elveda
Oyunda ki süremin doLma aşamasına geLmesine az kaLdı korkmayın beLki birazdaha iLerde aranızda bile göremiyeceksiniz...
Beni anLamanız diLegi ile ..
NOT -- Lastmohikan arkadaşım inşaLLah biraz büyümüşsündür sanada kızgın degiLim..
///// CARIZM \ \ \ \ ****
Ben artık yoruLdum evet gerçekten çok yoruLdum.. Yok düşman Lonca cart curt ben bu sebepLerden doLayı dost kaybetmekten bıktım Bundan sonra Nötr oLucam en azından çevremde dostLarım oLucak ...
Sizin yeriniz her zaman başka ancak Terar tekrar yapıLan yanLışLar ve başkan oLmayı haketmedigimi düşünüyorum bu yükLeri kaLdıramıyorum..
Affınıza sıgınaraktan artık LoncayLa bi alaKam kaLmadıgını beLirtiyorum hepiniz dosttanda öteydiniz benim için hayLada öyle her durumda arkanızdayım ama ben eski dostlarım ve sizlerle bi kendini biLmezin yaptıkLarı yüzünden dostLugumun bozuLmasına razı oLAMAM oYuNDa benim için en öncemLi 2 kişiydi başta başLarken..
Sabri
Nur
Gerçek dostLugu ögrendim aranızda kardeşim abim vsvs işte anLadınız siz.. Ama ben bir oyun bir item bir kaç kendini biLmez yüzünden bıktım ortada kaLmaktan çok yoruLdum..
Erdi kardeşiniz oLarak tanıdınız beni beLki artık kardeşiniz degiLde ihanetciniz gibi bile düşenenLer oLacaktır..
Ancak ben bi heves ugruna degiL bu oyunu oynama amacım olan dostLarım için tarafsızLıgı seçiyorum..
İsmimide siLersiniz zaten size Layık deyiLmişim diyede düşünenLer oLucak kim nasıL düşünmek istiyorsa öyLe düşünsün...
Elveda
Oyunda ki süremin doLma aşamasına geLmesine az kaLdı korkmayın beLki birazdaha iLerde aranızda bile göremiyeceksiniz...
NOT -- Lastmohikan arkadaşım inşaLLah biraz büyümüşsündür sanada kızgın degiLim..
[Raiders Of AnatoLia]
[Raiders Of AnatoLia]
- YakamozxPaix
- Işık Hanım'ın Elemanı
CARIZMA yazdı:Mrb yakamoz Loncası
Sabri
Nur
Elveda
Ben kimseyi iki arada bir derede bırakmayı sevmem karar senindir erdi yapılan bi ahlak dışı birşey vardı ve biz gereğini yaptıgımız halde ortaya düşmanlık soktular madem öyle düşman görecekler o kardeşimi neden yitireyim ve ben olsam birine düşman ki asla olmam heleki o sahısa karsı hiç olmam bırak düşman olarak görmeyi baska birşey olarak bile görmem onu ki görmüyorumda yasını öğrendikden sonra bu tür eğilimlerinin normal olduğunun farkındayım o yüzden ne ben nede loncadaki dostlarım hiç bir şekilde cevap yada bir açıklama yapmayacaktır. Bir konuda da belirteyim benim loncamın düşmanı yoktur he düşman olarak görüp rant elde etmek isteyenler varsada buyursun etsinler ve ben susacağım sunuda belirteyim susmak en büyük erdemliktir. Ben susup oturucam bakalım ne kadar devam edebilecekler diye izleyeceğim sadece ben oyunu oyun olduğu için oynuyorum bir topluluktan biri küfür etmiş bence bu oyunda artık gayet normal çünkü neler neler söyleniyor he birşey daha eklim benim listemdeki şahısları begenmeyenlere diyeceğim tek laf ise kendi listelerini kontrol edip ondan sonra benim listelerimi kontrol etsinler ki geçmişi hiç kimse unutmadı.
YakamozxPaix
Beyazın kaderi kirlenmek siyahın kaderi suçlanmaktır.

Y a K a M o Z

Y a K a M o Z