Çok Yakında Develüasyon Olacak...

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
YaLnIzKaLp
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Re: Çok Yakında Develüasyon Olacak...

Mesaj gönderen YaLnIzKaLp »

Crack yazdı:İlk önerin güzel. Bari maden leveline uygun yaratıklardan da düşse. Öyle diyo ya oyun rehberinde
" Düşürmek istediğiniz itemin leveline denk gelen yaratıkları öldürmeniz avantaj sağlar "

Leveline uygun yartıktan maden de düşdün itemde. Şelit çıksın başı boşlardan :) uçanlardan mavi topaz ne güzel olurdu.

Güzel Olur Aslında Ama O Dediğin Eskiden Vardı Labirentte Kripraz Düşürmüştüm Bekçilerden :D

Kara Akrepden 21 Akik Düşürmüştüm 29 Level Zamanı :)
Resim
IIIYaLnIzKaLpIII(49)
IIYaLnIzKaLpII(49)
Ilxyalnızkalpxll (49)

'
Kullanıcı avatarı
Crack
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Crack »

YaLnIzKaLp yazdı:
Crack yazdı:İlk önerin güzel. Bari maden leveline uygun yaratıklardan da düşse. Öyle diyo ya oyun rehberinde
" Düşürmek istediğiniz itemin leveline denk gelen yaratıkları öldürmeniz avantaj sağlar "

Leveline uygun yartıktan maden de düşdün itemde. Şelit çıksın başı boşlardan :) uçanlardan mavi topaz ne güzel olurdu.

Güzel Olur Aslında Ama O Dediğin Eskiden Vardı Labirentte Kripraz Düşürmüştüm Bekçilerden :D

Kara Akrepden 21 Akik Düşürmüştüm 29 Level Zamanı :)
Herşey eskide kalmış zaten üstadım biz buradan ne söylesek boş. Bu arada hazır konu güncel fiyatlardan bahsadeyim biraz

E.Ö de maviler 20 - 24 m arası oynamaya başladı

Ganoderma üstüne basarak söylüyorum 1 HAFTA ÖNCE 14 m satılıyordu ben kendim almıştım 2 adet

Şuan da 20 m dan bulursanız yüklü miktarda alın stoklayın önümüz kış ;)

Ne gariptir ki Akik ve Menekşe düştü biraz onu anlayamadım.
Resim
smartenes
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen smartenes »

Crack yazdı:E.Ö de maviler 20 - 24 m arası oynamaya başladı
...
-"Lodos kalmayana dek Arz. Arz olmak bir tarz."
smartenes - Eminönü since: ?/Mart/2006
Kullanıcı avatarı
Crack
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Crack »

Borsacı yaptı bu madenler bizi. Haftalık piyasa yorumlarıma ulaşmak için MADEN yaz istediğin bi numaraya yolla tüm tahminlerim cebine gelsin.

Şakadır haa. kamillere duyrulur :lol:
Resim
Kullanıcı avatarı
aQuaLand
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen aQuaLand »

++++
xaQuaLandX -- Rudebox -- Vaybenöleydim

Resim
Kullanıcı avatarı
XxDeLiKRaLxX
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen XxDeLiKRaLxX »

Naptım Nettim 500m Cıvarı bir miktar karşılığında Üretimi Gerçekleştirdim ve ejderimi ürettim..

bu fiat beni çok sarstı ama sonunda ürettim..

artık benimde tuzum kuru ama Konuyu hala üretememiş arkadaşlar için destekliyorum..!
Kullanıcı avatarı
DarkShare
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen DarkShare »

Tam destek arkandayim hatta destege yazı bile yolladım.
Hadi bakalım.
Kullanıcı avatarı
KaRTaLiZMa
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen KaRTaLiZMa »

Kardeşim oyunun 100 de 70 i maden aramakla maden toplamakla geciyo bu lanet madenler neden işportada satılmıyobizde adam ğibi gidip savaşımızı yapsak item kassak carımızı kassak olmuyomu
Laf kaşarlığı yapmayın len...

Kargalar sürü ile Kartallar yanlız uçar

[Kahyaa]X[Ecel Getiren]
[Kartalizmaa]X[Ejder Asa]
Kullanıcı avatarı
Siberianwolf
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Siberianwolf »

Ben cok iyi hatırlıyorum,oyunda birisiyle bu maden piyasasını konuşuyorduk.Bana zamanında mavi topazı tane 200-250bin gibi fiyatlardan yaklaşık 200 tane aldığını söylemişti.1m den bile almış olsa 100 taneyi,kalan 80ini şimdi 20m den satsa adamın kırdığı para ortada...Bende mavi topazın 2m olduğu zamanları hatırlıyorum.

Ancak madenlere şimdi fiyat tavan-taban fiyat getirildiğini dusunelim.mavinin en fazla 5m olsa şuanda 20m den alıp uretmiş olanlara da haksızlık olur.Ben daha hiç bir karakterime şaheser uretemedim.Zaten bu oyuna işten döndukten sonra ne kadar vakit bulabilirsem öyle giriyorum.Birde başımıza çemberlitaş cıktı.Benim gibi olup daha şaheser yada mor üretememiş cok kişi var.E para yapacak zamanı bulamıyorum.Elbette bende bir cok kişi gibi ugrasıyorum ancak bu madenler de ki asıl sorun madenin uzun surede cıkması ve safların az cıkması...
Mavi topaz , iridyum gibi madenlerden 2 tane var.Bence bunlarda eminönündeki gibi 4e cıkarılsın.madenin cıkma suresi 7-8 dk oluyor bazen.Bu iki durum duzeltilse bence biraz yararı olur.
Saf platine 5m diyorlar
Mavi topaz , iridyum , menekşe elmas , ganoderma 17-20 m arası gidip geliyor

Büyücüme yada şifacıma tek yapabilecegim nadide esyaları ceketleri olacak ki o ceketlerde istenen madenleri 6 aydır elimde tutmasam , menekşeyi ganoyu sans eseri cekmesem asla uretemezdim heralde

Eskiden maden alınıp eşya üretilip satılabilirdi ve de cok guzel kar da yapılırdı ancak artık esya uretmek resmen akılsızlık gibi oluyor...Bana kalırsa bu durum asla duzelmez.Her yerde bi üçgen yapısı vardır.Her zaman birileri en yuksekte digerleri asagıdadır.Şimdi dusunuyoruz,Ejder Ashab Ecel ürettik yada üretmedik
Ortalama 350-400 m civarı bi parayla uretilen bu saheserler ya yeni bölümlerle çöp olursa?Üretmemiş olanlar da üretsek mi üretmesek mi diye dusunuyor...
Kullanıcı avatarı
abdullatif82
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen abdullatif82 »

gerçektende gmlerin kör olduğuna inanıyrum ya gerçekten körler yada hiç vakitleri yok o kadarki oyuna bile giremiyorlar . belkide ekipte bulunma sebebleri sadece para kazanmak . oyuncular gibi oyundan zek alarak oynasalar ve gönülden sevselerdi bu oyunu biraz daha oynanabilir hale getirmek için çabalarlardı
Fetih Cyberxonbaşı Trowhy

zaman, insanları değil ancak armutları olgunlaştırır ..

“Genel Etkileşim” sayfasına dön