Crack yazdı:İlk önerin güzel. Bari maden leveline uygun yaratıklardan da düşse. Öyle diyo ya oyun rehberinde
" Düşürmek istediğiniz itemin leveline denk gelen yaratıkları öldürmeniz avantaj sağlar "
Leveline uygun yartıktan maden de düşdün itemde. Şelit çıksın başı boşlardan uçanlardan mavi topaz ne güzel olurdu.
Güzel Olur Aslında Ama O Dediğin Eskiden Vardı Labirentte Kripraz Düşürmüştüm Bekçilerden
Crack yazdı:İlk önerin güzel. Bari maden leveline uygun yaratıklardan da düşse. Öyle diyo ya oyun rehberinde
" Düşürmek istediğiniz itemin leveline denk gelen yaratıkları öldürmeniz avantaj sağlar "
Leveline uygun yartıktan maden de düşdün itemde. Şelit çıksın başı boşlardan uçanlardan mavi topaz ne güzel olurdu.
Güzel Olur Aslında Ama O Dediğin Eskiden Vardı Labirentte Kripraz Düşürmüştüm Bekçilerden
Kara Akrepden 21 Akik Düşürmüştüm 29 Level Zamanı
Herşey eskide kalmış zaten üstadım biz buradan ne söylesek boş. Bu arada hazır konu güncel fiyatlardan bahsadeyim biraz
E.Ö de maviler 20 - 24 m arası oynamaya başladı
Ganoderma üstüne basarak söylüyorum 1 HAFTA ÖNCE 14 m satılıyordu ben kendim almıştım 2 adet
Şuan da 20 m dan bulursanız yüklü miktarda alın stoklayın önümüz kış
Ne gariptir ki Akik ve Menekşe düştü biraz onu anlayamadım.
Kardeşim oyunun 100 de 70 i maden aramakla maden toplamakla geciyo bu lanet madenler neden işportada satılmıyobizde adam ğibi gidip savaşımızı yapsak item kassak carımızı kassak olmuyomu
Ben cok iyi hatırlıyorum,oyunda birisiyle bu maden piyasasını konuşuyorduk.Bana zamanında mavi topazı tane 200-250bin gibi fiyatlardan yaklaşık 200 tane aldığını söylemişti.1m den bile almış olsa 100 taneyi,kalan 80ini şimdi 20m den satsa adamın kırdığı para ortada...Bende mavi topazın 2m olduğu zamanları hatırlıyorum.
Ancak madenlere şimdi fiyat tavan-taban fiyat getirildiğini dusunelim.mavinin en fazla 5m olsa şuanda 20m den alıp uretmiş olanlara da haksızlık olur.Ben daha hiç bir karakterime şaheser uretemedim.Zaten bu oyuna işten döndukten sonra ne kadar vakit bulabilirsem öyle giriyorum.Birde başımıza çemberlitaş cıktı.Benim gibi olup daha şaheser yada mor üretememiş cok kişi var.E para yapacak zamanı bulamıyorum.Elbette bende bir cok kişi gibi ugrasıyorum ancak bu madenler de ki asıl sorun madenin uzun surede cıkması ve safların az cıkması... Mavi topaz , iridyum gibi madenlerden 2 tane var.Bence bunlarda eminönündeki gibi 4e cıkarılsın.madenin cıkma suresi 7-8 dk oluyor bazen.Bu iki durum duzeltilse bence biraz yararı olur. Saf platine 5m diyorlar Mavi topaz , iridyum , menekşe elmas , ganoderma 17-20 m arası gidip geliyor
Büyücüme yada şifacıma tek yapabilecegim nadide esyaları ceketleri olacak ki o ceketlerde istenen madenleri 6 aydır elimde tutmasam , menekşeyi ganoyu sans eseri cekmesem asla uretemezdim heralde
Eskiden maden alınıp eşya üretilip satılabilirdi ve de cok guzel kar da yapılırdı ancak artık esya uretmek resmen akılsızlık gibi oluyor...Bana kalırsa bu durum asla duzelmez.Her yerde bi üçgen yapısı vardır.Her zaman birileri en yuksekte digerleri asagıdadır.Şimdi dusunuyoruz,Ejder Ashab Ecel ürettik yada üretmedik Ortalama 350-400 m civarı bi parayla uretilen bu saheserler ya yeni bölümlerle çöp olursa?Üretmemiş olanlar da üretsek mi üretmesek mi diye dusunuyor...
gerçektende gmlerin kör olduğuna inanıyrum ya gerçekten körler yada hiç vakitleri yok o kadarki oyuna bile giremiyorlar . belkide ekipte bulunma sebebleri sadece para kazanmak . oyuncular gibi oyundan zek alarak oynasalar ve gönülden sevselerdi bu oyunu biraz daha oynanabilir hale getirmek için çabalarlardı
Fetih CyberxonbaşıTrowhy
zaman, insanları değil ancak armutları olgunlaştırır ..