APAÇİ ŞOVU [İKV]

İKV ile ilgili hazırlamış olduğunuz videolarınız
Kullanıcı avatarı
Gltsry
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos
Lonca: Şehr-i İstanbul

Re: APAÇİ ŞOVU [İKV]

Mesaj gönderen Gltsry »

ForGaDDaRLorD yazdı:bu video yu 1.5 sene önce izlemiştim alıntı yapmışsın bari yaz yani kendim yapmadım diye.

Bu video şahsım tarafından 15 Ağustos 2010 tarihinde yapılmıştır. Lütfen sözlerinize dikkat ediniz.
Kullanıcı avatarı
Samurayjack
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen Samurayjack »

Hayatımda ikv ile ilgili bu kadar saçma bir video görmedim. Yetenekli kişilerin saçma sapan videolar içi zaman harcaması çok kötü . Acaba kadimin yanındaki insanlar size ne dedi merak ediyorum :D Bari deve tüyü ceket pantolon filan gıyseydınız donlu apaçiler töbe töbe . Allah'ım sen Türk Devletine akıl fikir ver.
İbrahimsavaşçı (46)
Kullanıcı avatarı
Gltsry
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Şehr-i İstanbul

Mesaj gönderen Gltsry »

Samurayjack yazdı:Hayatımda ikv ile ilgili bu kadar saçma bir video görmedim. Yetenekli kişilerin saçma sapan videolar içi zaman harcaması çok kötü . Acaba kadimin yanındaki insanlar size ne dedi merak ediyorum :D Bari deve tüyü ceket pantolon filan gıyseydınız donlu apaçiler töbe töbe . Allah'ım sen Türk Devletine akıl fikir ver.

Konuyu 1,5 yıl önce açtığım vakit "olumsuz yorum yapacaklar varsa hiç yapmasın" demiştim. Buradan da anlıyoruz ki arkadaşımızın konuya karşı olan ilgisini görebiliyoruz. Yetenekli kişi olabiliriz fakat "saçma sapan videolar" olsa bile yapmaya hakkımızın olduğunu biliyoruz. Kadim Hidra'nın yanındaki oyunculardan bizene? Yada sanane? Üzerimizde kıyafet olmaması yanlış birşey değil. Son olarak "Allah'ım sen Türk Devletine akıl fikir ver." demişsin. Bu mesajı bence 1,5 yıl önce yapmış olduğum ve beğenmediğin bir "oyun videosu" yerine Ulusal bayramlarımıza olan saygısızlıkta, Vatan'ımız için Şehit düşen askerlerimize karşı yapılan haksızlıklar olduğunda vb. konularda kullansan hem yazmış olduğun mesaj gitmesi gereken yerde güzel durur, hemde amacına ulaşmış olur.

“Video” sayfasına dön