e herkesin selamlar yazma hakkı var gm özentisi olmakla da alakası yokozaerden yazdı:12 Eylülü çekemiyosun ya bunun mutluluğu bana yeter kafam senden daha çok çalışıyor. Şöyle gm özentisi olupta her seferinde selamlara diyosun bide yaa..Ormes yazdı:ozaerden yazdı:Asıl sen kendini ne sanıyorsun ?Arkadaş bu kadar şeyle uğraşmış senin konu kilit demenle bitmez.
![]()
Selamlar
Uza yavrum muhatab olma çoluk çoçukla uyraşmıyorum. Dediğn gibi eğer okuyucu olsa idin benim bu
başlığa yaptığum ilk yorumuda görür ne denmek istendiğini kavrardın ama gördüğüm kadarı ile o
kapasitede değilsin galiba. Fikir benim fikrim herkes kurallar içerisinde fikrini yazar amaaa ( kurallar içersinde )
Arkadaş çalışmış başlık açmış emek vermiş sizler işi başka yöne çekerseniz tabiki tepkinin gelmesi aksi görüşün
olması gayette normal karşılanmalı. Burda Din Siyaset ırk tartışılamaz kural bu. Halada orda siyaset amaçlı olduğunu
kavrayamadınsa kapasite meselesi işte. Adam 12 eylül diyor 12 eylülde ne olacağını bilmiyormusun uzaylımısın?
İyi Eylenceler
Mesor (Teşkilat Sunucu )
Ormes ( Sancak Sunucu )![]()
Son Anlamıyla Lonca Sistemi Hazır Desteklemeye Gel !
- kertenkele
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Son Anlamıyla Lonca Sistemi Hazır Desteklemeye Gel !
Alakaya maydanoz.kertenkele yazdı:e herkesin selamlar yazma hakkı var gm özentisi olmakla da alakası yokozaerden yazdı:12 Eylülü çekemiyosun ya bunun mutluluğu bana yeter kafam senden daha çok çalışıyor. Şöyle gm özentisi olupta her seferinde selamlara diyosun bide yaa..Ormes yazdı:ozaerden yazdı:Asıl sen kendini ne sanıyorsun ?Arkadaş bu kadar şeyle uğraşmış senin konu kilit demenle bitmez.
![]()
Selamlar
Uza yavrum muhatab olma çoluk çoçukla uyraşmıyorum. Dediğn gibi eğer okuyucu olsa idin benim bu
başlığa yaptığum ilk yorumuda görür ne denmek istendiğini kavrardın ama gördüğüm kadarı ile o
kapasitede değilsin galiba. Fikir benim fikrim herkes kurallar içerisinde fikrini yazar amaaa ( kurallar içersinde )
Arkadaş çalışmış başlık açmış emek vermiş sizler işi başka yöne çekerseniz tabiki tepkinin gelmesi aksi görüşün
olması gayette normal karşılanmalı. Burda Din Siyaset ırk tartışılamaz kural bu. Halada orda siyaset amaçlı olduğunu
kavrayamadınsa kapasite meselesi işte. Adam 12 eylül diyor 12 eylülde ne olacağını bilmiyormusun uzaylımısın?
İyi Eylenceler
Mesor (Teşkilat Sunucu )
Pırasasapı (32)
Fareli avatarım cinsel içerik sebebiyle kaldırılmıştır.
Fareli avatarım cinsel içerik sebebiyle kaldırılmıştır.
ozaerden yazdı:Alakaya maydanoz.kertenkele yazdı:e herkesin selamlar yazma hakkı var gm özentisi olmakla da alakası yokozaerden yazdı:12 Eylülü çekemiyosun ya bunun mutluluğu bana yeter kafam senden daha çok çalışıyor. Şöyle gm özentisi olupta her seferinde selamlara diyosun bide yaa..Ormes yazdı:ozaerden yazdı:Asıl sen kendini ne sanıyorsun ?Arkadaş bu kadar şeyle uğraşmış senin konu kilit demenle bitmez.
![]()
Selamlar
İyi Eylenceler
Mesor (Teşkilat Sunucu )

güzel fikir sonuna kadar destekliyorum
konyalı
+ 18 olayı ve parayla lonca açma olayı kesinlikle saçma.
- EmirBerkKorkmaz
- Folklor Kurtarıcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
Neden?KjmRan yazdı:+ 18 olayı ve parayla lonca açma olayı kesinlikle saçma.
Gelip geçen herkes lonca açsın ve sonuçta yine kargaşa olsun diye mi?
- αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
тнє ∂єαтн тєαм
тüяк ѕιℓαнℓı кυννєтℓєяι ℓση¢αѕı вιηвαşı
Fearles yazdı:12 eylül GECESİ SİZE LONCA SİSTEMİNİ SUNMAK İSTİYORUM . EVET EVET EVVVVVVVVVVVVEEEEEEEEEEEEEETTTTTTTTTTTTTTT
HAYIR 100 BİN KERE HAYIR! ...
Thre are the norml( . )( . )the silicone ( + )( + )the perfct(o)(o).Some are cold(^)(^)some belong to grndmthers\./\./And let’s nt forgt the very large(o Y o)the very small(.)(.)and the asymmetrical(•)(.)We love them all! Say FCK to breast cancer!
- Reymond
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Tılsım
çok saçma yöneticiler cıkıp buraya evet demekden kimse sevdalara katılmasın
<)
Güzel fikir yaş sınırlaması gereksiz ama diğerleri harikulade.
Lonca açmak için yıllık 75tl ödense kaçak loncalarada toplu ban olsa ne güzel olur.
Lonca açmak için yıllık 75tl ödense kaçak loncalarada toplu ban olsa ne güzel olur.