Oyuna eklenmesi gereken yaratıklar (Eğlence)
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Oyuna eklenmesi gereken yaratıklar (Eğlence)
rapper senin sorunun ne arkadaşım bak kızma darılma küfür etme yok adam gibi konuşalım dalga geçmeden neden rahatsızsız (İnsan gibi söyle çözüm bulalım)
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu
ARKADAŞLAR KONU SALLAMASYONDAN İBARETTİR LÜTFEN TARTIŞMA OLMASIN YAHU SALLAMASYONDA BİLE BİRBİRİNİZE HAKARET EDİYORSUNUZ BRAVO İSTEYEN İSTEDİĞİNİ YAZAR SİZ BUNA KARIŞAMASSIN.
Size diyorumki kendi sallamasyonlarımdan oluşuyor o canavar dedim. Kuklacıyla ilgili kulaktan dolma bilgiler söyledim . Ama sallamasyon değil sonuçta bir yerden duyduğum bilgiler ve eminimki çoğu da doğru. Siz sorunlusunuz ki hala diretiyorsunuz. Açtığın konunun başlığında (Eğlence) yazmıyor mu kardeşim ? Neden kasıyorsunuz bu kadar ?? Emininki benim yorumumu eleştirenlerin çoğu hiçbirşey bilmeyen veletlerden oluşuyordur. İlla tartışma mı yapacaksınız konuyu ? Yapacaksanız çok iyi tartışırım bilesiniz ![/b][/color]KaraXHayalet yazdı:rapper senin sorunun ne arkadaşım bak kızma darılma küfür etme yok adam gibi konuşalım dalga geçmeden neden rahatsızsız (İnsan gibi söyle çözüm bulalım)
Meteorteamxthree
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu
Tamam doğruysa doğrudur bir şey demeyecem.Lütfen kimseye laf yetiştirmeyin !!!EĞLENCE!!! Amaçlı bir konurapper yazdı:Size diyorumki kendi sallamasyonlarımdan oluşuyor o canavar dedim. Kuklacıyla ilgili kulaktan dolma bilgiler söyledim . Ama sallamasyon değil sonuçta bir yerden duyduğum bilgiler ve eminimki çoğu da doğru. Siz sorunlusunuz ki hala diretiyorsunuz. Açtığın konunun başlığında (Eğlence) yazmıyor mu kardeşim ? Neden kasıyorsunuz bu kadar ?? Emininki benim yorumumu eleştirenlerin çoğu hiçbirşey bilmeyen veletlerden oluşuyordur. İlla tartışma mı yapacaksınız konuyu ? Yapacaksanız çok iyi tartışırım bilesiniz ![/b][/color]KaraXHayalet yazdı:rapper senin sorunun ne arkadaşım bak kızma darılma küfür etme yok adam gibi konuşalım dalga geçmeden neden rahatsızsız (İnsan gibi söyle çözüm bulalım)