Oyuna eklenmesi gereken yaratıklar (Eğlence)

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
KaraXHayalet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Re: Oyuna eklenmesi gereken yaratıklar (Eğlence)

Mesaj gönderen KaraXHayalet »

rapper senin sorunun ne arkadaşım bak kızma darılma küfür etme yok adam gibi konuşalım dalga geçmeden neden rahatsızsız (İnsan gibi söyle çözüm bulalım)
Kullanıcı avatarı
KaraXHayalet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu

ARKADAŞLAR KONU SALLAMASYONDAN İBARETTİR LÜTFEN TARTIŞMA OLMASIN YAHU SALLAMASYONDA BİLE BİRBİRİNİZE HAKARET EDİYORSUNUZ BRAVO İSTEYEN İSTEDİĞİNİ YAZAR SİZ BUNA KARIŞAMASSIN.
Kullanıcı avatarı
rapper
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Mesaj gönderen rapper »

KaraXHayalet yazdı:rapper senin sorunun ne arkadaşım bak kızma darılma küfür etme yok adam gibi konuşalım dalga geçmeden neden rahatsızsız (İnsan gibi söyle çözüm bulalım)
Size diyorumki kendi sallamasyonlarımdan oluşuyor o canavar dedim. Kuklacıyla ilgili kulaktan dolma bilgiler söyledim . Ama sallamasyon değil sonuçta bir yerden duyduğum bilgiler ve eminimki çoğu da doğru. Siz sorunlusunuz ki hala diretiyorsunuz. Açtığın konunun başlığında (Eğlence) yazmıyor mu kardeşim ? Neden kasıyorsunuz bu kadar ?? Emininki benim yorumumu eleştirenlerin çoğu hiçbirşey bilmeyen veletlerden oluşuyordur. İlla tartışma mı yapacaksınız konuyu ? Yapacaksanız çok iyi tartışırım bilesiniz ![/b][/color]
Meteorteamxthree
İnfazteamrapper

~ Since BeTa ~
Kullanıcı avatarı
KaraXHayalet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu

rapper yazdı:
KaraXHayalet yazdı:rapper senin sorunun ne arkadaşım bak kızma darılma küfür etme yok adam gibi konuşalım dalga geçmeden neden rahatsızsız (İnsan gibi söyle çözüm bulalım)
Size diyorumki kendi sallamasyonlarımdan oluşuyor o canavar dedim. Kuklacıyla ilgili kulaktan dolma bilgiler söyledim . Ama sallamasyon değil sonuçta bir yerden duyduğum bilgiler ve eminimki çoğu da doğru. Siz sorunlusunuz ki hala diretiyorsunuz. Açtığın konunun başlığında (Eğlence) yazmıyor mu kardeşim ? Neden kasıyorsunuz bu kadar ?? Emininki benim yorumumu eleştirenlerin çoğu hiçbirşey bilmeyen veletlerden oluşuyordur. İlla tartışma mı yapacaksınız konuyu ? Yapacaksanız çok iyi tartışırım bilesiniz ![/b][/color]
Tamam doğruysa doğrudur bir şey demeyecem.Lütfen kimseye laf yetiştirmeyin !!!EĞLENCE!!! Amaçlı bir konu

“Genel Etkileşim” sayfasına dön