Darknessxcaptain yazdı:Yaklasık olarak 1 haftalık bir sure oyunda yokum. Grup bolgeleri ile ilgili konularda Darknessxbody (Onur) ile irtibata geçiniz.
sendemi tatile çıkin yaw
Darknessxcaptain yazdı:Yaklasık olarak 1 haftalık bir sure oyunda yokum. Grup bolgeleri ile ilgili konularda Darknessxbody (Onur) ile irtibata geçiniz.
Hea az kafa dinleyelim. Belki arada bi bakınmak için girerim.asim3428 yazdı:Darknessxcaptain yazdı:Yaklasık olarak 1 haftalık bir sure oyunda yokum. Grup bolgeleri ile ilgili konularda Darknessxbody (Onur) ile irtibata geçiniz.
sendemi tatile çıkin yaw
sana ne diyeyim bilmiyorum ki konuyu buraya tasıyacak kadar..neyseEnderxangel yazdı:Arkadaşlar özür dilerim sizlerden..
Bu hareket kasti yapılmış ama şaka mayetli..Şimdi söylediler..
Sayfanızı kirlettiğim için özür dilerim..
Bana birşey demeden önce şaka yapmayı öğrenin..Darknessxmika yazdı:sana ne diyeyim bilmiyorum ki konuyu buraya tasıyacak kadar..neyseEnderxangel yazdı:Arkadaşlar özür dilerim sizlerden..
Bu arada bu "o.." kısmını pek anlayamadım kufurmu etmek istedin acaba? Arkadaslar bu lafım genel lutfen 2 gun muhabet ettigniz adamları kanka sanmayın. Sen kanka bilsen o bilmez karmasa cıkar. Bu şkil ufak seylerin buyumesi anlamsız. Ender sadece sen benm soruma cvp ver. eger kotu laf ise bunu ozelden konusalım bu sayafa kavga gurltu sayfası değildir. Bizdende bu konuya kimse cevap atmasın.Enderxangel yazdı:Bana birşey demeden önce şaka yapmayı öğrenin..Darknessxmika yazdı:sana ne diyeyim bilmiyorum ki konuyu buraya tasıyacak kadar..neyseEnderxangel yazdı:Arkadaşlar özür dilerim sizlerden..
Orda o kadar laf atıyor bana o..Sonra gelip şaka yapmıştım amaç seni kızdırmaktı diyor..
Bunları anladım da..En azından bir "smiley" koysaydı da anlsaydım şaka yaptığını..
Burası tartışma yeri değil konunuza yazık olur..uzatmanın anlamı yok..
arkadasım ben o.. filan yazmadım orada smiley vardıı kendi koydugun fotografa ii bak oke olmadıysa özür dilerim kusura bakma kapat konuyu ok özür dilerimDarknessxcaptain yazdı:Bu arada bu "o.." kısmını pek anlayamadım kufurmu etmek istedin acaba? Arkadaslar bu lafım genel lutfen 2 gun muhabet ettigniz adamları kanka sanmayın. Sen kanka bilsen o bilmez karmasa cıkar. Bu şkil ufak seylerin buyumesi anlamsız. Ender sadece sen benm soruma cvp ver. eger kotu laf ise bunu ozelden konusalım bu sayafa kavga gurltu sayfası değildir. Bizdende bu konuya kimse cevap atmasın.Enderxangel yazdı:Bana birşey demeden önce şaka yapmayı öğrenin..Darknessxmika yazdı:sana ne diyeyim bilmiyorum ki konuyu buraya tasıyacak kadar..neyseEnderxangel yazdı:Arkadaşlar özür dilerim sizlerden..
Orda o kadar laf atıyor bana o..Sonra gelip şaka yapmıştım amaç seni kızdırmaktı diyor..
Bunları anladım da..En azından bir "smiley" koysaydı da anlsaydım şaka yaptığını..
Burası tartışma yeri değil konunuza yazık olur..uzatmanın anlamı yok..