Hesabım banlandı
Re: Hesabım banlandı
her gün 1 günlük ban yiyorum şaka mı bu ? tek yaptıgım çift ıtem sarı efsun esya uretmek maden alıp tuhaf bır durum var sıstem nasıl ıslıyor abı?
bende yiyorum sıkıntı yapma
eğer ban yemek istemiyorsan oyuna girmicen
:D çözüm bu şuanda
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Eminönü
destek ekibi dikkate almıyor
dün gece ferromanyetik zırh ve asa üretmek icin arkadaşımdan maden aldım kasada recetelere uygun bir şekilde ayırdım itemleri bastıktan sonra karakterim blok yedı ve geri dönüş alamıyorum bu yapılan şeyin kopyayla hiç bir alakası yok 7 senelik hesap blok yedi yardımcı olursanız sevinirim
DESTEK SORUNU
Ya ALLAH RIZASI İÇİN BAKIN DURDUK YERE BAN YEDİM GELDİM BURDA SÖYLEDİM BUNU BANA DEDİĞİNİZ ŞEY DESTEĞE YAZ DESTEĞE YAZALI TAM 5 GÜN OLDU 2 AYRI MAİLDEN YAZDIM BELKİ DEDİM MAİLDE SORUN VARDIR HALEN VE HALEN İLGİLENMİYORSUNUZ TAM 5 GÜN OLDU NE BİR CEVAP YAZDINIZ NEDE BİR DÖNÜŞ YAPTINIZ İLGİLENİN ARTIK ŞUNUNLA OYUNDAN SOĞUTMAYIN YAA
5 GÜNDÜR CEVAP ALAMIYORUM
DESTEĞE 5 GÜNDÜR YAZMIŞIM HALEN CEVAP VERİLMEDİ DURDUK YERE BAN YEDİM YA AÇIN ARTIK AÇIN OYUNDAN SOĞUDUM YAA
-
- İskele Babası
Re: 5 GÜNDÜR CEVAP ALAMIYORUM
birinden maden aldın mı yada birine sattın mı
- metelonelyxl
- Acemi Savaşçı
- Klan: Lodos
- Lonca: No Losing
HERGUN YENİLENEN BLOK NEDİR....
DESTEKTEN DÖNÜŞ YAPILMIYOR VE DAHA ÜYELIGIME BILE GIRMEDEN BLOGUM YENILENIYOR BU NEDEN ?
-
- İskele Babası
Ya arkadaşlar kimse boş yere ban yemez ben 1 aydır oyundayım hayla ban blok yemedim. Kopya hile hurda yapıp neden ban yedim diye sormayın. Sizde kendinizi biliyorsunuz madenleri aktarıp aktarıp tılsım eşya üretiyorsunuz. 33 level birinde bölgeye Halley set yansıttığını gördüm. 1 Hafta sonra neden banlandı diye konu açılmıştı. Saçmalamayın
hergün ban yiyorum diye ağlamak istemiyorsanız bırakın çözüm tek bu.
ben memur adamım zar zor fırsat bulup kafa dağıtıyoruz bir şeyler üretmeye çalışıyoruz kopyadan bonodan anlamam benim hesabım niye banladı açıklaması ne ?