Doktorxdede birazcık kendine gel bnce senle vs attığımızda senin şifacını kesmiştm hatırlarsan istersen fotosunu koyayim eski itemlerim ile kestim hemde şimdikiler ile kessem acaba nolur bakalım
Alper(Doktorxdede) de çok iyi şifacıdır.Fakat benim şifacımın karşısında vs yaptığım hiç bi şifacı gibi duramadı Bir sen kaldın Adsızxşifa seninlede yapacaktım fakat savaşçımın itemleri çalındı kolye yüzük ve gözlüğümde onunla beraber gitti
Selam Arkadaşlar,
Aslında forumda bu tip konulara cvp yazmak huyum değildir ama buna yazmak istedim
Konuyu açan arkadaşın yazdığı şifacıların hiçbirini tanımıyorum heralde hepsi daha yeni oyuncular o nedenle haklarında yorum yapmak yanlış olur.Fakat şöyle bir düşündüğümde 3 yıldır gördüğüm en iyi şifacılar ZıplayanPırasa,DRwhiskeyGhost,Levisstlye,Pashabjk ve Azarcini.Bu arkadaşlardan daha iyisini görmedim.Lakin şu an sunucumuzda giderek üst düzeye çıkan şifacı arkadaşlarımızda yok değiller hatta gördüğüm 4-5 arkadaşımız var iyice profesyonelleşiyorlar, umarım onlarda bu arkadaşlarımız gibi hafızamda yer ederler
Selam Arkadaşlar,
Aslında forumda bu tip konulara cvp yazmak huyum değildir ama buna yazmak istedim
Konuyu açan arkadaşın yazdığı şifacıların hiçbirini tanımıyorum heralde hepsi daha yeni oyuncular o nedenle haklarında yorum yapmak yanlış olur.Fakat şöyle bir düşündüğümde 3 yıldır gördüğüm en iyi şifacılar ZıplayanPırasa,DRwhiskeyGhost,Levisstlye,Pashabjk ve Azarcini.Bu arkadaşlardan daha iyisini görmedim.Lakin şu an sunucumuzda giderek üst düzeye çıkan şifacı arkadaşlarımızda yok değiller hatta gördüğüm 4-5 arkadaşımız var iyice profesyonelleşiyorlar, umarım onlarda bu arkadaşlarımız gibi hafızamda yer ederler
Deniz abiye katıLıorum...
İyi Gününde Kötü Gününde Hep Beraberiz Çünkü Biz ANKARAGÜÇLÜYÜZ..
Bodrumluçapkın sonuna kadar haklıdır.Fakat bu oyunu o kişilerle aynı zamanlarda oynadım ve ozamanlar belki şifacı karakteri kullanmıyordum belki o zamanların en iyisi onlardı.Ama şimdi şifacı kullanıyorum ve Şifacılığı tamamen çözdüğümü düşünüyorum.Bunu gerek vs lerde gerek savaşlarda görenleriniz vardır...
Selam Arkadaşlar,
iyi forumlar iyi oyunlar dilerim.
) zıplayanpırasa bu aralar zıplayamıyor:D keske askeride ikvye gire bilse ne güzel olurdu )))
FENERBAHÇEM
I'love youRealMadrid
GAME OVER İSTANBUL KIYAMET VAKTİ . Ulaşım: bana ulaşmak isteyenler avatarımın altındaki facebook sayfama tıklarsanız çıkarım ; )
sokan28 yazdı:Alper(Doktorxdede) de çok iyi şifacıdır.Fakat benim şifacımın karşısında vs yaptığım hiç bi şifacı gibi duramadı Bir sen kaldın Adsızxşifa seninlede yapacaktım fakat savaşçımın itemleri çalındı kolye yüzük ve gözlüğümde onunla beraber gitti
Senin Şifacın Sarılarınreis İse Onu ben yenmişdim Sivri Ada'da
Anahtar olmuş her bakışta kara-para; pençe,
Hançer saplanmış bu kalbe, fayda etmez akçe.