Merhaba sevgili günlük son bir haftadır arttırıcı alıp maden çekiyordum. Amacım Oğuz Kağan zırh üretmekti ve kendimce yeterli miktarda olduğunu düşündüğüm kadar maden çektim ve anka sunucusundaki karakterimi Eminönü sunucusuna aktardım. Daha bugün aktarmış olmama rağmen 2 üretim yaptım Bunlardan ilki Oğuz Kağan zırh oldu
Şöyle kendimce güzel yakalamış olduğum bir manzarayı da paylaşayım
Planımda Oğuz Kağan kılıç üretmen yoktu ancak elimdeki materyallerin bereketinden mi desem bolluğundan mıdır desem elimde yüklü miktarda kaldı ve Kılıç için materyaller almaya karar verdim. İlk olarak paramın ve madenlerimin yetmeyeceğini düşündüm ancak sonra arttı bile
Bugünlük sergüzeştim böyle geçti sevgili günlük, Komiserden 1 adet Yıldız Alevi Pantolon aldım zaten daha önceden düşürmüştüm SS almayı pek istemedim. Bir başka günde bir başka anı ile görüşmek üzere sevgili günlük...
knees2faces yazdı: ↑22 Eki 2020 13:21
şaheserlerin hayırli olsun, yıldız alevi de bas ilerde kullanırsın yarar sana, bi de alışverişlerde dikkat et malum bu kopya işi hortladı. Takipteyim
Önerin için teşekkür ederim dostum, ileri bir tarihte onu da üretmeyi düşünüyorum. Kopya işleri malum dediğin gibi hortladı devam ediyor da. Biraz dikkatli olmak şart oldu
Merhaba sevgili günlük. Bugün pek bir şey yapmadım. Öğleden sonra bir komiser grubuna dahil oldum. Oğuz Kağan pantolon umuyordum ki reçetesini attı Sanırım Komiserin bana garezi var
Daha sonra ise bir Büyük Büyücü grubuna dahil oldum. Şansımın yaver gitmeyeceğinden emindim. Oysa kesim sonunda bir de ne göreyim bir Oğuz Kağan Eldiven Sanırım bugün beni en çok sevindiren şey bu oldu
Bugün çok bir şey yapmadım sevgili günlük bir başka gün bir başka anı ile görüşmek üzere, sağlıklı kal.
gizemliasker yazdı: ↑24 Eki 2020 20:31
Hayırlı olsun. Bu oğuz kılıcı bitek ben mi kullanamıyorum sanki tomruk daha iyi gibime geliyor
Evet tomruk bir nevi Oğuz kılıca nazaral alternatif olarak kullanılıyor ofansif 2 3 tılsımım olduğu için Oğuz kılıç üretmeye karar verdim ben. Tomruğa eski Yücelen Halit mor balyozun karaköy versiyonu diyebiliriz