Eklenti Paketi Hk.

Eski duyuruların arşivlendiği alan
Kullanıcı avatarı
Tolgacan108
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Re: Eklenti Paketi Hk.

Mesaj gönderen Tolgacan108 »

Tılsım hakkında da biraz bilgi verseniz güzel olur sanki ?
Tılsım bölmesi gelicekmi veya yeni tılsımlar gibi gibi
TETRADOX
Kullanıcı avatarı
hayko205
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen hayko205 »

:relieved: :relieved: :relieved: :relieved: çemberli taş itemlerinin hasarı düşmez umarım çok ugraştık
İki tür insan daima açtır. Biri bilimi arayan, diğeri de parayı.
CAT STEVENS
Kullanıcı avatarı
ERSEN
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen ERSEN »

İyi forumlar,

Yeni gelecek bölgenin grup bölgesi olmaması beni çok sevindirdi. Birçok oyuncu artık işe güce kavuştuğu için oyuna sürekli giremiyor. Arada bir girebiliyor. Zaten yeni oyuncu çok az olduğu için “oyuncu” dediğimizde aklımıza direkt vefalı eski oyuncular geliyor.

Bu sebeple arada bir oyuna girince de bölge için grup bulamayınca öyle boş boş etrafa bakıp çıkıyorduk. Açık bölge olunca öyle mi oysa? Örneğin yeraltı geldiğinde her canım sıkıldığında merana giderdim, bomba patlardım, uçan muhafız keserdim. Başka bir tanıdığımın oyunda olmasına gerek kalmazdı yani. Şimdi de o kıvamda bir açık bölge gelmesini umuyorum.

Ayrıca umarım gerçekten “açık” bölge olur. Yani Büyük Hol gibi daracık oyuklara sahip bir yer olmasındansa meran gibi sivri ada geniş düzlüklere sahip yerleri yeğlerim.

Yaratıklar konusunda yine aynı yaratıkları biraz değiştirip önümüze koyacağınız düşünüyorum ama canınız sağolsun :) Önemli olan istediğin zaman gidip kasabileceğin ve item kasabileceğin yerlerin olması. En iyi itemlerin yerden düşmesi sistemi bence çok güzeldi. Piyasa bu şekilde çok canlıydı. Urban ayakkabıyı 20m e satardık. O nedenle sistemi nasıl kurdunuz bilmiyorum ama umarım açık bölgedeki hayvanları kesmek için bir “amacımız” olur. İtem düşürmek gibi.

5 yılın ardından gelecek bu bölge için hepimiz çok heyecanlıyız. Efsunlarla ilgili sorun olacağını sanmıyorum. O kadar bilgili arge ekip tabiki onu da hesaplamışlardır.

Bir tane arkadaşımızın dediğine katılıyorum. Paranın girişi var çıkışı yok. Giriş çok, çıkış çok az. Bu sebeple sürekli piyasada para birikiyor. Bu da enflasyon demek. Paranın değerini arttırmak için çıkış noktaları da yaratmanızı öneririm. Tabi bunu 500m ve 900m’lik reçeteler ile yapmayınız :)

Yeni gelecek bölgenin gerek kişisel gerek arkadaş ortamı ile oynanabilecek güzel bir bölge olmasını temenni ediyorum ve yıllar sonra da bu oyunu ve oyuncuları unutmadığınız için siz vefalı ekibe çok teşekkür ediyorum :)
ByERseN MBLGL

ByERseNN xMBLGLx
Joule
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen Joule »

Kusura Bakmayın Ama Seviyenin En İyi Tarafı Yetenektir.
5 yıl aradan sonra 9 yetenek getıreceksınız.
seviyenin tek anlamı yetenek'tir.
Çok sevinmiştim Yetenek gelmeyecek lafını duyana kadar.
Yetenek Gelmeyecekse Boşuna Kasmanıza Gerek Yok 49 la ne farkı var?
DAİREONÜÇ
Oksit

KUKLACI
[2008---?]
Kullanıcı avatarı
KRoNicK
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Revenge Of Nobility

Mesaj gönderen KRoNicK »

Videonun çok yakında dediğine bakmayın,kafadan 2 ayı var :)
Kullanıcı avatarı
KRoNicK
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Lonca: Revenge Of Nobility

Mesaj gönderen KRoNicK »

Joule yazdı: 11 Ara 2017 17:29 Kusura Bakmayın Ama Seviyenin En İyi Tarafı Yetenektir.
Dostum yetenek gelmeyecek denmiyor,yetenek puanı gelmeyecek yani bir yetenekten feragat edip yeni yeteneğe abanacaksın tabi bizlere kalmış.
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

KRoNicK yazdı: 11 Ara 2017 17:37
Joule yazdı: 11 Ara 2017 17:29 Kusura Bakmayın Ama Seviyenin En İyi Tarafı Yetenektir.
Dostum yetenek gelmeyecek denmiyor,yetenek puanı gelmeyecek yani bir yetenekten feragat edip yeni yeteneğe abanacaksın tabi bizlere kalmış.
Yeni yetenek gelmiyor hocam. Nerull konu içinde bu soruyu cevapladı. Yani ne yetenek ne de yetenek puanı gelmeyecek.
Kullanıcı avatarı
Thedifferince
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Thedifferince »

turkoxHAMSTER yazdı: 11 Ara 2017 17:44
KRoNicK yazdı: 11 Ara 2017 17:37
Yeni yetenek gelmiyor hocam. Nerull konu içinde bu soruyu cevapladı. Yani ne yetenek ne de yetenek puanı gelmeyecek.

yetenek PUAN I VE DİRENÇ PUANI gelmicek diyor.
Resim
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

Nerull yazdı: 11 Ara 2017 15:03
Yetenek de ve Direnç puanı da eklenemeyecek. Yetenek olmayacağı için ek yetenek puanı da olmayacak arkadaslar.
;)
Kullanıcı avatarı
Parlementxx
Hızlı Koşan
Hızlı Koşan
Sunucu: Karaköy
Discord: parlooo.

Mesaj gönderen Parlementxx »

Nerull yazdı: 11 Ara 2017 11:25 Merhaba Arkadaşlar,

Yeni genişleme paketinin hazırlıklarını sürdürdüğümüz şu günlerde, aklınıza takılan bazı soruları gizemi bozmadan yanıtlamaya çalışalım.

Seviye artışı olacak mı?
Yeni paket ile birlikte seviye artışı gelecek ve seviye sınırı 59'a yükselecek. Seviye artışıyla birlikte yeni yetenek ve direnç puanı eklenmeyecek, ancak üretim ve toplama puanları artmaya devam edecek. Tahmin edebileceğiniz gibi seviye artışı da yeni eşyalar, yeni silahlar ve yeni materyaller demek.

Normal bölge mi? Grup Bölgesi mi?
Eklenti paketini siz oyuncularımızın istekleri doğrultusunda planladık. Bu sebepten açık alan içeren büyük bir bölge üzerinde çalışıyoruz. Doğal olarak bu bölge bir grup bölgesi değil normal bir bölge olacaktır.

Çok yakında oyun tanıtım videosuyla birlikte yeni genişleme paketinin ayrıntılarını sizlerle paylaşmış olacağız B-)
Hali hazırda varolan yeteneklerin nerf ve buff alması daha iyi olur yeni yeteneği katabilecek kısayol tuşu yok zaten.
Resim

“Eski Duyurular” sayfasına dön