Soldaki gorili de anımsatıyor aynen. Ama ortadaki kesinlikle fare(fare adam). O çok net.
Facebooktaki Paylaşım
Re: Facebooktaki Paylaşım
İKV
2008 - 2018
Çemberlitaş'ı mumla arayacağınız günler yakındır!
2008 - 2018
Paylaşım ile ilgili bir şeyler olacağı belli fakat neden şaheserler olur sizce? Ya da paylaşımdan kastı yeni bölgede olacak bir olayla mı alakalı?MobilSorun78 yazdı: ↑10 Eki 2017 22:29 Ekstra olarak 'Paylaşım' kelimesine yapılan vurgu ile şaheser eşyaların aktarılması/satılması gibi bir fikir oluştu kafamda.
İKV
2008 - 2018
2008 - 2018
- MobilSorun78
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz
Sigorta kelimesi de o fikrin oluşmasında etkili oldu diyebilirim , sigorta ve paylaşım. Sonuçta kafada milyon fikir oluşur bununla alakalıNaudiR yazdı: ↑10 Eki 2017 22:38Paylaşım ile ilgili bir şeyler olacağı belli fakat neden şaheserler olur sizce? Ya da paylaşımdan kastı yeni bölgede olacak bir olayla mı alakalı?MobilSorun78 yazdı: ↑10 Eki 2017 22:29 Ekstra olarak 'Paylaşım' kelimesine yapılan vurgu ile şaheser eşyaların aktarılması/satılması gibi bir fikir oluştu kafamda.
Gizlenmiş İçerikGöster

Beyazköşk / Mushroom - Lonelycowboy \
- yun1010
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Ancient Legends
Ulan ne hız var sizde. Korktum bi durun len
------------------------------------------Ancient Legends Lonca Lideri-----------------------------------------
Youtube Kanalım: https://www.youtube.com/watch?v=v_G6kEwdzfI
Her yazıyı takip ediyorum güzel haberler.
- yun1010
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Ancient Legends
Biraz da sen salla ahahahahahshahhdbsjabajdbsh
------------------------------------------Ancient Legends Lonca Lideri-----------------------------------------
- Thrashmetal
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Meran
ALeMiNLoRDu yazdı: ↑10 Eki 2017 20:50Şu ana kadar gördüğüm en mantıklı tahmin ama ben aynı zamanda emre yücelenin paylaştığı müzikteki tiktak seslerinden hareketle karaköyün ceşitli yerlerinde holün sonundaki saatten olucağını ve kisless ve şehri tarhass'ın grup bölgesinden ziyade yeraltındaki meran şehri gibi olucağını yani ayrı değilde karaköy bölgesinin icindeki başka bir bölge seklinde olucağını düşünüyorumturkoxHAMSTER yazdı: ↑10 Eki 2017 20:23 Daha önce de bir çok konuda bahsettiğimiz üzere oyunun senaryosu 2 temel üzerinden ilerliyor. Biri Arzuhalci ile çıktığımız çekirdek senaryo ki burada Eskiler'in insanlıkla olan ilişkilerini büyük ölçüde aydınlığa kavuşturduk ve en son Tangrissler sayesinde Gezgin Şehir'e geçmek için son bir adımımız kaldı. Karakterimiz de yorgun ve erge maruz kalmış bir şekilde Gezgin Şehrin anahtarını birleştirmeye çalışıyordu.
Hikayenin diğer çatalı ise daha çok Işık ve Yasemin ile ilerlediğimiz fareadamlar. Benim tahminim gelecek olan Karaköy bölgesinde bu iki temel kısım birleşecek ve Gezgin Şehire giriş anahtarımızı bu bölgede elde edeceğiz. O yüzden gelecek olan bölgenin bir ana açık bölge: Karaköy ve ilerleyen zamanlarda Grup Bölgesi (Gezgin Şehir) şeklinde olacağını düşünüyorum.
Tik tak sesleri orada çalan müzisyenlere müziğin ritmini hızını belirten bir kılavuzdur yani metronom denilir buna bu arada çok bilmişlik taslamak değil amacım sadece o tik takların müzikle alakası olmadığını söylemek için böyle detaylı bir açıklamada bulundum