BUZ DEVRİ(KELVİN)

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Seven
Fareli Köyün Kavalcısı
Fareli Köyün Kavalcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: BUZ DEVRİ(KELVİN)

Mesaj gönderen Seven »

İnşallah topkapıda erişimin olmadığı bir yere gelir bu gizli mekan.

Konu içinde konu değişmiş yine tebrik ediyorum.
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
yun1010
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Ancient Legends

Mesaj gönderen yun1010 »

Seven yazdı: 26 Eyl 2017 23:38 İnşallah topkapıda erişimin olmadığı bir yere gelir bu gizli mekan.

Teşekkür ederim 😊
------------------------------------------Ancient Legends Lonca Lideri-----------------------------------------
Youtube Kanalım: https://www.youtube.com/watch?v=v_G6kEwdzfI
Kullanıcı avatarı
ahsu6344
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen ahsu6344 »

Seven yazdı: 26 Eyl 2017 23:38 İnşallah topkapıda erişimin olmadığı bir yere gelir bu gizli mekan.

ikv bu konu bi bakmışsın iflisten girmiş gafiden cıkmış veya gizemli şehir bi bakmışsın centrion nun arkası olmuş bi bakmışsın saaatin orası olmuş hiç belli olmaz.diger taraftan agah hain olmuş bi bakmışsın ayyaş,sarhoş denen kişi beyaz büyücülerdenmiş ayrıca yaseminin eski kız arkadaşı cıkmış bilemiyorsun :-. :nerd: :thinking: :face_with_rolling_eyes:
Resim

İntikamxxx --Asiasi--İntikamxşifa--İntikamxasiasi

YERYÜZÜNDE İNTİKAM OLDUGU SÜRECE ASİLER ÖLMEZ
Kullanıcı avatarı
yun1010
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi

Mesaj gönderen yun1010 »

ahsu6344 yazdı: 27 Eyl 2017 14:47

ikv bu konu bi bakmışsın iflisten girmiş gafiden cıkmış veya gizemli şehir bi bakmışsın centrion nun arkası olmuş bi bakmışsın saaatin orası olmuş hiç belli olmaz.diger taraftan agah hain olmuş bi bakmışsın ayyaş,sarhoş denen kişi beyaz büyücülerdenmiş ayrıca yaseminin eski kız arkadaşı cıkmış bilemiyorsun :-. :nerd: :thinking: :face_with_rolling_eyes:
Bekleyip göreceğiz bakalım 😊
------------------------------------------Ancient Legends Lonca Lideri-----------------------------------------
Kullanıcı avatarı
ahsu6344
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

yun1010 yazdı: 27 Eyl 2017 16:34
ahsu6344 yazdı: 27 Eyl 2017 14:47

Bekleyip göreceğiz bakalım 😊
birincisi büyük hol ün bossu KİSLESS gelecek o kesin ikincisi tılsım sistemi cantadan cıkacak o da kesin geri kalnları bilmiyorum neler gelecegi biraz tahmin yürüttüm.geliştirici ekip elini hızlı tutsa iyi olur D
Resim

Kullanıcı avatarı
Seven
Fareli Köyün Kavalcısı
Fareli Köyün Kavalcısı

Mesaj gönderen Seven »

yun1010 yazdı: 27 Eyl 2017 06:52

Teşekkür ederim 😊
:') :') :')
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
ahsu6344
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

yeraltında eklenti içinde eklenti oluyor ama;) yeraltında meran nasıl oluyo :grinning: :grinning:

meteora giriyon ama ordan ada cıkıyo nasıl oluyorsa;) adadan migrata giriyon;)))))

yeraltında topal ın orda bi magarada kar yagıyo onu ne yapacagız :') :') :')
Resim

Kullanıcı avatarı
IIASiLKANII
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen IIASiLKANII »

Lahza yazdı: 24 Eyl 2017 18:15 Anlamak istemediğiniz bir nokta var, kimisi 30 40 gününü verir , kimisi parayı basar, kimisi banane der geçer. Bu üç yolu seçen insan da kendi seçimini yapıyor ve herkesin birbirine saygı duyması gerekir. Ne sen onu 10 saat oyun oynuyor diye yargılayabilirsin ne ötekini para verdi diye yargılayabilirsin nede onlar seni çaba sarf etmiyorsun diye yargılayabilir burası işin ilk boyutu, birde ikinci boyutu var orada da herkes emeğinin yada cebinden çıkan paranın karşılığını ister ve yanına kendi gibi emek veren insanları ister, sen emek yada para vermek istemiyorsan bu senin tercihindir saygı duyarım, lakin gruba alınmadığında da aynı saygıyı sen karşı tarafa duyacaksın, umarım güzel anlatabilmişimdir.
Söylediklerinin herbirine itina ile destek veriyorum lakin kaçırılmaması gereken bir konuyu ise dile getirmem lazım.Saygı meselesi çok ayrı bir kavram.Ne yazık ki oyuncu kitlemize şöyle bir baktığımızda,bu kavramın gereklilikleri yerlerde geziyor ki bu konuda hemfikiriz.Grup bölgelerinde grup kurulurken,grubun lideri ve üyeleride dahil herbiri bir sonraki kişinin daha sağlam oyun tabiri ile full karakterde biri olmasını ister evet haklı da.Bazıları gruba almaz bu yüzden,kısa sürede bitirmek,şans faktörünü artırmak(savaşçıların yer aldigi gruplarda item dusme oraninin azligindan sitem eden bir grup azınlık) veya baska sebep.Açıkçası tabiki bunlara saygı duyulmalı.Burada benim asıl deginmek istedigim mesele ise,gruba alınan ûstünü henuz dizememis arkadasın grup bölgesinde hor görülmesi.Egoist,karakter yoksunu bir takım insanlar var,siz veya baskasi tarafindan gruba alinan adama 5dkda bir tılsım sorar (bb3 varmi m23 varmi m1varmi dk3 varmi var dersiniz ama ona yetmez bu sefer kendi tîlsımlarının hepsini yansitmaya baslar ne alakaysa) veya ufak bir hata yapsanız azarlar ki buyuk yapsaniz siz dusunun ki mutlaka basiniza gelmistir.Asıl bu insan müsveddeleri yüzündenden oyuncu kaybettik.Henuz uzerimiz dizili degilken yasadiklarimiz oyle kotu ki.Bu insanlar bizi gruba aldi diye saygi gostermeye cabaladikca,duymadigimiz isitmedigimiz laf kalmadi.Açıkçası itiraf etmek gerekse,ben bu sekilde davranildigim icin baskasinada ayni sekilde hicbir zaman davranmadim bilakis bolgelerde kurdugum gruplarim cok sakindir ve %90 ihtimal ihtiyac sahipleri bulunur.Biz caba sarfediyoruz yeni arkadaslar alissinlar,bırakmasinlar diye lakin bosa kurek cekiyor gibiyiz bazen.Bu yüzden oyuncu arkadaslardan istegimdir,sirf item dusurmek icin,milletin agiz kokusunu cekmeyin,birakın arasin dursun baskasini,iyi bir insan elbette cikar karsiniza oyle yada boyle ama prim yapmalarına müsade etmeyin,heleki o ücret karsiligi götüreyim diyenlere,aman diyim sakın ha!Unutmayın,karsinizdakinede saygi gosterirsiniz ama onun oncesinde kendinize saygınız olsun ve çirkef insanların ithamlarına maruz kalmamak icin gerekirse girmeyin,oyunda olsa oynayanlar insan ezdirmeyin kendinizi..
Ey Türk,
Titre ve Kendine Dön!
Üstte mavi gök çökmedikçe,
Altta yağız yer delinmedikçe,
Kim bozabilir senin ilini ve töreni!..
Bilge Kağan
Beyazköşk ASİLKAN/ASİLBEY/ECEL
Eminönü VOLUNTARY
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi

Mesaj gönderen Retaliation »

IIASiLKANII yazdı: 04 Eki 2017 06:20 Burada benim asıl deginmek istedigim mesele ise,gruba alınan ûstünü henuz dizememis arkadasın grup bölgesinde hor görülmesi.Egoist,karakter yoksunu bir takım insanlar var,siz veya baskasi tarafindan gruba alinan adama 5dkda bir tılsım sorar (bb3 varmi m23 varmi m1varmi dk3 varmi var dersiniz ama ona yetmez bu sefer kendi tîlsımlarının hepsini yansitmaya baslar ne alakaysa) veya ufak bir hata yapsanız azarlar ki buyuk yapsaniz siz dusunun ki mutlaka basiniza gelmistir.Asıl bu insan müsveddeleri yüzündenden oyuncu kaybettik.Henuz uzerimiz dizili degilken yasadiklarimiz oyle kotu ki.Bu insanlar bizi gruba aldi diye saygi gostermeye cabaladikca,duymadigimiz isitmedigimiz laf kalmadi.
Şu kısım: Oyunun grup bölgelerinin bugünkü özet hali.
Resim
Kullanıcı avatarı
yun1010
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi

Mesaj gönderen yun1010 »

Retaliation yazdı: 04 Eki 2017 10:11
IIASiLKANII yazdı: 04 Eki 2017 06:20 Burada benim asıl deginmek istedigim mesele ise,gruba alınan ûstünü henuz dizememis arkadasın grup bölgesinde hor görülmesi.Egoist,karakter yoksunu bir takım insanlar var,siz veya baskasi tarafindan gruba alinan adama 5dkda bir tılsım sorar (bb3 varmi m23 varmi m1varmi dk3 varmi var dersiniz ama ona yetmez bu sefer kendi tîlsımlarının hepsini yansitmaya baslar ne alakaysa) veya ufak bir hata yapsanız azarlar ki buyuk yapsaniz siz dusunun ki mutlaka basiniza gelmistir.Asıl bu insan müsveddeleri yüzündenden oyuncu kaybettik.Henuz uzerimiz dizili degilken yasadiklarimiz oyle kotu ki.Bu insanlar bizi gruba aldi diye saygi gostermeye cabaladikca,duymadigimiz isitmedigimiz laf kalmadi.
Şu kısım: Oyunun grup bölgelerinin bugünkü özet hali.
Methetme beni para ver diyip diyip yaşamını sürdüren oyuncu kitlesi .

“Genel Etkileşim” sayfasına dön