Ayıboğann Günlüğü - Eminönü

Anılarını Kıyamet Günlüğü'nde sakla! Geçmişin, geleceğe ışık tutsun!
Kullanıcı avatarı
bugra333
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Voice Of Voiceless

Re: Ayıboğann Günlüğü - Eminönü

Mesaj gönderen bugra333 »

Sevgili günlük,

Daha önce dediğim gibi 2 hafta gibi süre seninle eskisi gibi pek ilgilenemeyeceğim final sınavlarım sebebiyle. Fakat ara ara yaptığım ufak tefek şeyleri de ekleyeceğim :)

Bugün oyuna girip biraz item satmaya çalıştım ama işler kesat çıktı ne item ne maden satamadım :) bir anda saman alevi gibi arz lodos savaşı çıktı arzlar önce kalabalık bir şekilde çt önünü bastılar ve gizi geri püskürttüler ardından bizde saldırıya geçerek onları püskürtüp arz kaleye kadar kovaladık ve oturduk kalenin önüne.

Baktık onların çıkacağı yok biz geri geldik biraz bu sefer onlar daha kalabalık bir şekilde kaleden çıktılar ve bizi lodos sancağa kadar kovaladılar :D

Resim

Zevkli oldu gerçekten bayağı uzun sürdü bugün savaş
/f Ayıboğann
Kullanıcı avatarı
bugra333
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Sevgili günlük henüz finallerim bitmedi cumaya kadar devam edecek ondan sonra bol bol vakit geçireceğim seninle :)

Dün 3 defa üst üste gece sahura kadar gaffar girdik ve 3 gaffar sonucunda ilginçtir ki 60 madalya da sadece 1 trans pantolon düşmüştü o da bu hesapla ilk gaffar attığım zaman düşmüştü ondan sonra ki gaflarda hiç item gelmemişti. Ama dün ne olduysa gece ramazanın bereketinden sanırım 3 gaffar da 3 item düştü ne yazık ki kıyamet düşmedi ona biraz üzüldüm açıkçası.

Sıfır kelvin eldiven
Cehennem Pantolon
Trans pantolon ( Zaten vardı daha önceden )

Şimdiye kadar çemberlitaştan toplam 65 madalya oldu ve üç item düşürebildim. Plus pakette var hesabımda ama ne hikmetse bana düşmüyor hiç :)

Şuan önceliğim kıyamet setimi tamamlamak eldiven pantolon ve asa eksik. Zaten diğer kıyametleri elle üretim yapmıştım günlüğümü takip edenler bilirler :)

Yarın da biraz daha oyuna gireceğim sonra bu hafta yoğun olacak son finaller artık cumaya kadar.

3 defa tüm attık gaffarda ss almayı unuttuğum için x kesiminden bir görüntü paylaşabildim.

Resim

Resim
/f Ayıboğann
Kullanıcı avatarı
bugra333
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Sevgili günlük,

Bugün oyuna girdiğimde etkinlik olduğunu gördüm ve hemen bir grup topladık sancak savaşı varmış. Grubumuzda şifacı yoktu elbette kazanmayı ümit ederek savaşa girmedik ya tutunabilirsek dedik ama tutunamadık :)

Arzlar yanılmıyorsam 20sn gibi kısa bir sürede savaşı kazandı.

Resim

Daha sonra bir tur gaffara girdik ve yine boş çıktım item alamadım hiçbirinden

Resim

Bu hafta içi yine aktif olamayacağım son 3-4 sınavım kaldı finalleri verip oyuna eskisi gibi aktif şekilde döneceğim şu aralar gece arada girip bir gaffar turu anca yapıyorum :)
/f Ayıboğann
Kullanıcı avatarı
bugra333
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Arkadaşlar bir süredir aktif olamadım finallerim sebebiyle şükür bugün itibariyle finallerim bitti ve oyuna geri döndüm tam anlamıyla tabi bu az aktif olduğum son 2 hafta içerisinde bazı ufak tefek şeylerde oldu arada gaf attım ve loncadan Orçun abi bana gel kıyo asa üretelim sana da dedi ve yardım etti maddi olarak dün gece kıyo asayı ürettim ve parlattım ama bundan sonra hiç bir itemi üretmeme kararı aldım ve kesin kararlıyım bu konuda çünkü üretime yeterince para harcadım zaten artık bol bol bölgelere gireceğim setleri tamamlamak için.

Asayı gece sahurdan sonra ürettiğim için pek arkadaş yoktu açık olan o yüzden yanımda bulunan sefaya teşekkürler :)

Resim

Resim
/f Ayıboğann
Kullanıcı avatarı
Seven
Fareli Köyün Kavalcısı
Fareli Köyün Kavalcısı

Mesaj gönderen Seven »

Hayırlı olsun kardeşime iyi günlerde kullan.
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
bugra333
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Sevgili günlük,

Bugün oyuna geceye doğru girdim ve hemen ilk işim gaffar atmak oldu ama gel gelelim grup çok iyi seri gittik sonlara doğru bir arkadaş acelem var hemen keselim ticaret yapacağım dedi kesim sırasında erkenden ezbere kutup açmalar kaos bozmayı unutmalar gaffara abanıp kendine çekmeler vs derken 5 dakika da kesilecek gaffarı tam 25dk oldu ve kesememiştik sinirden çıktık tüm grup tabi yani sinirlenmemek elde değil sakin sakin kessek hiç bir sorun yoktu. Acelem var diye ne oldu merak ettim 5 dakikalık işi 25 dakika da yapamadık çıktık sonuç elde var sıfır :)

Resim

Az önce oyundan çıkarken büyük bir arz lodos savaşı oldu arzlar bayağı kalabalık lodos sancağı basmaya geldiler ve çok uzun sürdü oyundan çıkarken hala savaş devam ediyordu tabi bende o sırada şifacı arkadaşım boş durmadım ve kp kastım savaşta :)
/f Ayıboğann
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Ruh Taşı Gezgini
Ruh Taşı Gezgini
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen TOLGARDA »

Asan hayırlı olsun, üretim yapmaya baya alıştın artık :D
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
Kullanıcı avatarı
bugra333
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Sevgili günlük uzun bir ara vermek zorunda kalmıştım çünkü sunucu gelmeme sorunu baş göstermişti şükür o sorunu giderdim.

Dün oyunda bir tur gaffar attım sadece ama ne yazık ki herhangi bir item düşmedi arkadaşıma cehennem pantolon ve eldiven düştü :) şuan bir çok itemim hala eksik 100 civarı madalyam oldu ve 3 item düştü çt den :)
/f Ayıboğann
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Ruh Taşı Gezgini
Ruh Taşı Gezgini
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen TOLGARDA »

bugra333 yazdı:Sevgili günlük uzun bir ara vermek zorunda kalmıştım çünkü sunucu gelmeme sorunu baş göstermişti şükür o sorunu giderdim.
Devam edecek olmana sevindim.
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
Kullanıcı avatarı
bugra333
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Sevgili günlük bugün pek bir şey yapmadım oyunda 1 tur gaffar attım ve ardından arz kovaladım tabi ss almayı unutmuşum kafam şu aralar biraz dalgın :)

Bu hafta yine çok aktif olamayacağım gibi 1 tane büt sınavım var o sebeple okula geri dönüp sınava girip geleceğim arada köye de bir uğramadan olmazdı o sebeple bu hafta seni biraz boşlayacağım.

Oyundan çıkmadan önce şöyle yakışıklı göründüğüm bir ss aldım :)

Resim

100'e yakın çt den madalya oldu ve hala cehennem,trans pantolon ve sıfır kelvin eldiven hariç bir item düşmedi. Bakalım bu şanssızlığım ne zaman kırılacak. Tabi birde 60-70m civarı bir borcum var Orçun abiye onuda ödemek için para kasıyorum kastığımı hemen veriyorum :D borç geciktirmeyi sevmem
/f Ayıboğann

“Kıyamet Günlükleri” sayfasına dön