Xakslepiosx Günlüğü -EMİNÖNÜ-

Anılarını Kıyamet Günlüğü'nde sakla! Geçmişin, geleceğe ışık tutsun!
Kullanıcı avatarı
selitelis1046
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Re: Xakslepiosx Günlüğü -EMİNÖNÜ-

Mesaj gönderen selitelis1046 »

Tılsımın hayırlı olsun . Güzel günlerde kullanman dileğiyle . İyi oyunlar .
unutMADIMAKlımda
unutMADIMAKlimda
Kullanıcı avatarı
FireFighter095
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Voice Of Voiceless

Mesaj gönderen FireFighter095 »

selitelis1046 yazdı:Tılsımın hayırlı olsun . Güzel günlerde kullanman dileğiyle . İyi oyunlar .
Teşekkür ederim ;)
Kullanıcı avatarı
UDUBIYYETT
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen UDUBIYYETT »

Sevgili dostum ;

Öncelikle tebrik ederim , gerçekten hakettiğini düşünüyorum sonuna kadar çağrı II konusunda II kademe tılsımlarda satışı yüksek bir fiyat olan tılsım alırsan sattıktan sonra çağrı II alabilir üstünden biraz daha nakit elde edebilirsin başarılarının devamını dilerim görüşmek üzere
Bɑzen insɑn kendi zɑmɑnını yɑrɑtır sɑdece sɑɑtin yelkovɑnındɑ mutlu kɑlɑbilmek için, durdu sɑnırız ɑslındɑ o ɑrɑdɑ zɑmɑn ɑncɑk bu ɑvutur bizi değil mi yɑşɑnɑn oncɑ şeyden sonrɑ.

Kullanıcı avatarı
KARADAVUTs
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Gölge Haramileri

Mesaj gönderen KARADAVUTs »

Tebrik ederim kardeşim başarılarının devamını dilerim
K A R A D A V U T ş

UEFA EURO 2016 France
Kullanıcı avatarı
FireFighter095
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Güzel yorumlarınız için teşekkür ederim.Tılsım konusunda bugün kesin karara vardım.Çağrı II :twisted:
Kangalı salıyorum kabadayı modunda kovalıyor büyücüleri :)
Çok çok çok eğlenceli , acayip keyif aldım :mrgreen:

Bugün resim aldım ancak bilgisayar başında olmadığım için (mobildeyim) ekleyemiyorum.Yarın detaylı anlatırım bugünü.
Ama kısa şunu söyleyeyim.Ben bu Çt işinden acayip sıkıldım.1 tur GBM-X , 1 tur Gaffar ve 1 tur TÜM BÖLGE attım.Sonuç : SIIFIR İTEM
Sadece bugünle olsa yine iyi.Kaç gündür boş dönüyorum ve bu durum beni sinir hastası ediyor.
9 parça kaldı toplamda.Çarşamba , perşembeye kadar ÇT atacağım , eğer item düşüremezsem ÇT'yi bırakıp , tek eksikle asitçi olacağım.

Yarın detaylıcana anlatırım :) Sağlıcakla kalın...
Kullanıcı avatarı
FireFighter095
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Evvett merhabalar , dün ekleyememiştim fotoğrafları.Bugün ekliyorum .Haydi başlayalım ;

6.yıl paketten artan akçe ile silah yükseltme aldım.Loncadaşlarımdan da onay alarak Hidroflorik Asa'yı parlattım ;

Resim

2 gündür Arzlar sancaktan kımıldatmıyorlar :)

Resim

ÇT grubu bulamayınca geçtim büyücüye para falan kasayım dedim.Madenleri pas geçmiyorum yani , önüme geleni çekiyorum.Bu da bir tanesi ;

Resim

Sıkılınca ÇT aramak için geçtim tekrar şifacıya.KP kasan grup davet gönderdiler.Kabul edip bir miktar KP kastım ;

Resim

Sonra ÇT grubu buldum..1 tur GMB-X , 1 tur Gaffar ve 1 tur tüm bölge attık.Sinirden fotoğraf alamadım.Çünkü hiç biri item vermedi.Sadece bunu almışım ;

Resim

İçeriden çıkınca Furkan'ın Haydar ile benim Atıl Kurt'u kapıştırdık :) Galip çıkmadı çünkü Haydar kayboldu erkenden :mrgreen: Hükmen galip sayılıyorum bu durumda galiba :?:

Resim

Gün sonunda ise yardımcılarımız ile bu kareye imza attık 8-)

Resim

Bomba gibi Voice Of Voiceless loncası geliyor 8-) ;)

Neyse , dün böyleydi.Bugün Gaffar grubu arıyacağım.Artık düşürmem lazım item.29 marttan beri item alamıyorum içeriden :evil:

Görüşmek üzre , sağlıcakla kalın
Kullanıcı avatarı
FireFighter095
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Merhabalar , bugünü de bitirdim az önce.Yorucu bir gündü ama bir o kadarda güzel.dolu dolu bir gündü.Başlıyoruz :arrow:

Güne büyücü ile başladım ;

Resim

Sonra geçtim şifacıya GB atmak için.Stuart kesimine başlamadın önce loncada adımı gördüm.Oyuna girmişim :mrgreen: Şaşırdım önce , sonra ayağıma torba düşünce dank etti :D

Resim

Tekrardan teşekkür ederiyorum ödül için , katılım gösteren arkadaşların da ellerine yüreklerine sağlık.

Bunla sınırlı zannederken beklenmedik PM geldi ;

Resim

Teşekkür edemeden çıktı oyundan.Kader Mühürleri çağırdı galiba :?: :|

Kesemedik Stuart'ı.Tankımız afk kalınca iptal oldu kesim.

2. tura girdim başka bir grupla.Gerçekten profesyonel oyuncular.T.T. bu kişilere plaket göndermeli

Stuart'tan ;

Resim

Semiha'dan varolan pantolonu aldım ;

Resim

3.tura girdim tekrardan.

Stuart'tan varolan zırh ve birtakım reçete (Mevlana Zırh , Cehennem Eldiven) elde ettim ;

Resim

Galiba Mevlana Zırh alamıycam ? :|

Semiha'dan Ateş Boyası ve reçete (Siyanür Zırh) elde ettim ;

Resim

İtemsizlik hasretime son verdiğim an :!: 29 marttan beri eksik olan bir parça alamadım.Bugüne kısmetmiş ;

Resim

Son tura girdim ama bu tur farklıydı. 2+2+2(2 şifacı + 2 büyücü + 2 savaşçı) dedikleri bir sistemle tüm bölge olarak girdik.İlk kez girdim bu şekilde.Çok daha hoşuma gitti güncel sistemlere göre.Tabi gruptaki arkadaşların profesyonelliğine diyecek yok.Şiir gibiydiler.

Resim

Stuart boş geçti ;

Resim

Gaffar'dan reçete ile döndük ;

Resim

Resim

Bu şekilde bitirdim itemleri.Gelelim alışverişe.

Gazap 1*2 için kolları sıvadım.Gerekli malzemeleri aldım.Hala daha eksik malzemeler var.Aşağıdaki linkten eksik malzemelere ulaşıp bana satabilirsiniz :)

İlk alışverişim forumdan Raskolnx ismi ile tanıdığım , günlük yazarı CABOOSE ile oldu.Xeno aldım ondan.Parayı fazla vermişim , sağolsun geri verdi fazlalığı.

Resim

Kondrit arıyodum.Bir arkadaş satabileceğini söyledi.Yarışmadaki derecemden dolayı tebrik için ucuza verdi.Sağolsun.Teşekkürlerimi sunuyorum buradan tekrar...

Resim

Son olarak Furkan , Yıldırım 2 tılsımını bugün basmış bulundu.Hayırlı olsun , güle güle kullansın :)

Resim

Bugün böyle doluydu , yarın görüşmek üzre...

Sağlıcakla kalın...

Alışveriş Konum ;

Kod: Tümünü seç

http://forum.istanbuloyun.com/viewtopic.php?f=5&t=134837&p=1066490#p1066490
Kullanıcı avatarı
FireFighter095
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Merhabalar , dün yine yazamadım.Yazacak vaktim yoktu.Dün çok güzeldi.Uzun zamandır bu oyundan bu denli keyif almamıştım.Başalyalım haydi ;

Malumunuz 2.kademe gazap tılsımını üretiyorum.Üretmeye çalışıyorum.Dün bütün gün onun malzemelerini topladım.Çok zor oldu ama sağolsun Emre arkadaşımız el attı , olayı hızlandırdı :) Furkan , Serkan ve Volkan'ın fişekleyici sözleri de basmamda büyük rol oynadı.Hepsine teşekkür ederim.Ve de nihayetinde Gazap 1*2 tılsımını basmış bulunduk.
Kimilerine göre değersiz bir tılsım ancak şunu söyleyebilirim , bütçesi kısıtlı olanlar için harkülade bir tılsım.Gerçekten çok başarılı.Tavsiye ederim.

Yanımda bulunan Retalation ve OoNİKOLAxTESLAoO arkadaşlarıma teşekkürlerimi iletirim yalnız bırakmadıkları için ;

Resim

Hemen test için geçtik kabadayı moduna. Önce Emre'yi yedim , sonra Serkan'ı :mrgreen: :mrgreen: ;

Resim

Resim

İndim Meteor'a.Hem KP kasmak hem de test sürüşü yapmak için.Kangal , Çağrı 2 tılsımı ile çok başarılı işler çıkarıyor özellikle büyücülere karşı.Kutuptan çıkan büyücüleri yakalayarak iyi iş çıkartıyor ;)

KP kasmadan önce 2916 KP varmış , şuan ile 3724 oldu :) 1-2 saat gibi bir sürede bu kadar KP kastım.Gayet başarılı bence.Yarın tekrardan normal şifacı moduna giricem.Bİr an önce ÇT ile işimin bitmesini istiyorum.Sıkılmaya başladım artık :|

Ayrıca Gazapçı bir şifacı için taktikleriniz , yetenek dağılımlarınız var ise bana iletebilirsiniz , pek bilgim olmadığı için bu konuda yardıma açığım.

Arzları kovalarken bir anda kendimi ışınlanırken buldum :) Sağolsun Furkan'ın ricasını kırmayıp bizleri de buluşmaya dahil etti yöneticiler.Güzel bir muhabbet gerçekleştirdik Voice Of Voiceless loncası olarak.
Tekrardan teşekkür ediyorum bizleri de davet ettikleri için...

Resim

Resim

Kapanışta da hatıra fotoğrafımızı da aldık 8-) ;

Resim

Dün böyle güzel geçti.Bugün gazap olarak takılıp KP kasacağım.Hevesimi alıcam bir nevi :)

Haydin görüşmek üzre , sağlıcakla kalın...
Kullanıcı avatarı
selitelis1046
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen selitelis1046 »

Size uygun bir zamanda taktikleri söylerim. Tılsım bugu çok önemli bunu bil yeter.
unutMADIMAKlımda
unutMADIMAKlimda
Kullanıcı avatarı
Seven
Fareli Köyün Kavalcısı
Fareli Köyün Kavalcısı

Mesaj gönderen Seven »

selitelis1046 yazdı:Size uygun bir zamanda taktikleri söylerim. Tılsım bugu çok önemli bunu bil yeter.

Güzel günlüğe böyle hile hurda sokmanın bir mantığı yok diye düşünüyorum zaten yetkililer tarafından hoş karşılanmıyan bir durum bu buraya yazman hiç olmadı. Yetkililerden hem bu yazdığım yazıyı hemde arkadaşın yazmış olduğu yazıyı kaldırmasını istiyorum.
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Kilitli

“Kıyamet Günlükleri” sayfasına dön