İmzaya mı ihtiyacınız var?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
babaklas
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Masumiyet

Re: İmzaya mı ihtiyacınız var?

Mesaj gönderen babaklas »

TurkIrkiSagolsun yazdı:İsim yerine OsmanPamukoğlu bu şekilde yazıp sağ tarafa Osman Pamukoğlunu sol tarafaysa Atatürk'ü koyabilir misin ?
BAYÜLGEN
KIZAGAN
ATABÖRÜ

İsimler alt alta olacak böyle resimler yandan uzancak hatta dur sana paintten gösterim : Resim
Bunun daha usta hali işte :D Resimler aynı olacak diye bir şey yok Paşanın ve Atatürk'ün istediğin resmini kullana bilirsin :D .Şimdiden teşekkürler .
Güzel öneri bide Atsızı koysa daha iyi olur :)
Ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil.

"DeePeSTFeaRIV"
<Masumiyet>
<Tigir Er>
Kullanıcı avatarı
TurkIrkiSagolsun
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen TurkIrkiSagolsun »

babaklas yazdı:
TurkIrkiSagolsun yazdı:İsim yerine OsmanPamukoğlu bu şekilde yazıp sağ tarafa Osman Pamukoğlunu sol tarafaysa Atatürk'ü koyabilir misin ?
BAYÜLGEN
KIZAGAN
ATABÖRÜ

İsimler alt alta olacak böyle resimler yandan uzancak hatta dur sana paintten gösterim : Resim
Bunun daha usta hali işte :D Resimler aynı olacak diye bir şey yok Paşanın ve Atatürk'ün istediğin resmini kullana bilirsin :D .Şimdiden teşekkürler .
Güzel öneri bide Atsızı koysa daha iyi olur :)
Sığarsa iyi olur :)
Kullanıcı avatarı
TOLGA
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen TOLGA »

mard yazdı:Selamlar, buzamana kadar forumda hep okuyucu olmuşumdur artık yazar olma isteğim var, bu vesile ile oyundaki nickimi esas alan bir imza istiyorum senden
Mithrandil ,karakterim büyücü, uzun kuyruklu sarı saçlı kahverengi topsakallı karizmatik bir şey sayılır :) , verebileceğim malzeme bukadar artık renklerimimi kullanırsın yüz şeklimimi neyaparsın , sana bırakıyorum kolay gelsin teşekkürler :)
Açıkçası ne yapacağımı bilemedim, sen de yazıyı turuncu tonlarda yazdığın için aynen fakat biraz efekt uygulanmış halini teslim etmek istedim.

Umarım beğenirsin. :)

Mithrandil
Resim
Kullanıcı avatarı
TOLGA
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen TOLGA »

BAYÜLGEN
KIZAGAN
ATABÖRÜ

Biraz düşündürerek uğraştırdı ancak bu şekilde dışarıya aktarabildim. Umarım beğenirsiniz. :)

Osman Pamukoğlu
Resim
Kullanıcı avatarı
TOLGA
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen TOLGA »

CARMENTA isminde bir imza isteği oldu özel mesajdan. Buradan teslim alabilirsiniz...

CARMENTA
Resim
mard
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Mesaj gönderen mard »

TOLGA yazdı:
mard yazdı:Selamlar, buzamana kadar forumda hep okuyucu olmuşumdur artık yazar olma isteğim var, bu vesile ile oyundaki nickimi esas alan bir imza istiyorum senden
Mithrandil ,karakterim büyücü, uzun kuyruklu sarı saçlı kahverengi topsakallı karizmatik bir şey sayılır :) , verebileceğim malzeme bukadar artık renklerimimi kullanırsın yüz şeklimimi neyaparsın , sana bırakıyorum kolay gelsin teşekkürler :)
Açıkçası ne yapacağımı bilemedim, sen de yazıyı turuncu tonlarda yazdığın için aynen fakat biraz efekt uygulanmış halini teslim etmek istedim.

Umarım beğenirsin. :)

Mithrandil
Resim
Eline sağlık güzel olmuş turuncu sevdiğim bi renkti :) Teşekkür ederim :)
Resim
Kullanıcı avatarı
CARMENTA
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Dönüşüm

Mesaj gönderen CARMENTA »

TOLGA yazdı:CARMENTA isminde bir imza isteği oldu özel mesajdan. Buradan teslim alabilirsiniz...

CARMENTA
Resim
teşekkürler :)
Resim
Kullanıcı avatarı
TurkIrkiSagolsun
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen TurkIrkiSagolsun »

TOLGA yazdı:
BAYÜLGEN
KIZAGAN
ATABÖRÜ

Biraz düşündürerek uğraştırdı ancak bu şekilde dışarıya aktarabildim. Umarım beğenirsiniz. :)

Osman Pamukoğlu
Resim
Eyvallah sağ olasın :D
Kullanıcı avatarı
Yediveren
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Klan: Lodos
Lonca: Yakar Geçerim

Mesaj gönderen Yediveren »

Resim
bu resmi kullanarak yanınada baş harfi büyük gerisi küçük olmak şartıyla turkuaz renginde Feveran yazmanız mümkün mü ?
LatveriA
Dev Ana'nın Gözdesi
Dev Ana'nın Gözdesi

Mesaj gönderen LatveriA »

Yediveren yazdı:Resim
bu resmi kullanarak yanınada baş harfi büyük gerisi küçük olmak şartıyla turkuaz renginde Feveran yazmanız mümkün mü ?
:evil:
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön