Güzel öneri bide Atsızı koysa daha iyi olurTurkIrkiSagolsun yazdı:İsim yerine OsmanPamukoğlu bu şekilde yazıp sağ tarafa Osman Pamukoğlunu sol tarafaysa Atatürk'ü koyabilir misin ?
BAYÜLGEN
KIZAGAN
ATABÖRÜ
İsimler alt alta olacak böyle resimler yandan uzancak hatta dur sana paintten gösterim :
Bunun daha usta hali işteResimler aynı olacak diye bir şey yok Paşanın ve Atatürk'ün istediğin resmini kullana bilirsin
.Şimdiden teşekkürler .
İmzaya mı ihtiyacınız var?
- babaklas
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Masumiyet
Re: İmzaya mı ihtiyacınız var?
Ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil.
"DeePeSTFeaRIV"
<Masumiyet>
<Tigir Er>
- TurkIrkiSagolsun
- Sahaf Yardımcısı
Sığarsa iyi olurbabaklas yazdı:Güzel öneri bide Atsızı koysa daha iyi olurTurkIrkiSagolsun yazdı:İsim yerine OsmanPamukoğlu bu şekilde yazıp sağ tarafa Osman Pamukoğlunu sol tarafaysa Atatürk'ü koyabilir misin ?
BAYÜLGEN
KIZAGAN
ATABÖRÜ
İsimler alt alta olacak böyle resimler yandan uzancak hatta dur sana paintten gösterim :
Bunun daha usta hali işteResimler aynı olacak diye bir şey yok Paşanın ve Atatürk'ün istediğin resmini kullana bilirsin
.Şimdiden teşekkürler .
Açıkçası ne yapacağımı bilemedim, sen de yazıyı turuncu tonlarda yazdığın için aynen fakat biraz efekt uygulanmış halini teslim etmek istedim.mard yazdı:Selamlar, buzamana kadar forumda hep okuyucu olmuşumdur artık yazar olma isteğim var, bu vesile ile oyundaki nickimi esas alan bir imza istiyorum senden
Mithrandil ,karakterim büyücü, uzun kuyruklu sarı saçlı kahverengi topsakallı karizmatik bir şey sayılır, verebileceğim malzeme bukadar artık renklerimimi kullanırsın yüz şeklimimi neyaparsın , sana bırakıyorum kolay gelsin teşekkürler
Umarım beğenirsin.
Mithrandil

Biraz düşündürerek uğraştırdı ancak bu şekilde dışarıya aktarabildim. Umarım beğenirsiniz.TurkIrkiSagolsun yazdı:İsim yerine OsmanPamukoğlu bu şekilde yazıp sağ tarafa Osman Pamukoğlunu sol tarafaysa Atatürk'ü koyabilir misin ?
BAYÜLGEN
KIZAGAN
ATABÖRÜ
.Şimdiden teşekkürler .
Osman Pamukoğlu

Eline sağlık güzel olmuş turuncu sevdiğim bi renktiTOLGA yazdı:Açıkçası ne yapacağımı bilemedim, sen de yazıyı turuncu tonlarda yazdığın için aynen fakat biraz efekt uygulanmış halini teslim etmek istedim.mard yazdı:Selamlar, buzamana kadar forumda hep okuyucu olmuşumdur artık yazar olma isteğim var, bu vesile ile oyundaki nickimi esas alan bir imza istiyorum senden
Mithrandil ,karakterim büyücü, uzun kuyruklu sarı saçlı kahverengi topsakallı karizmatik bir şey sayılır, verebileceğim malzeme bukadar artık renklerimimi kullanırsın yüz şeklimimi neyaparsın , sana bırakıyorum kolay gelsin teşekkürler
Umarım beğenirsin.
Mithrandil

- CARMENTA
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Dönüşüm
teşekkürlerTOLGA yazdı:CARMENTA isminde bir imza isteği oldu özel mesajdan. Buradan teslim alabilirsiniz...
CARMENTA

- TurkIrkiSagolsun
- Sahaf Yardımcısı
Eyvallah sağ olasınTOLGA yazdı:Biraz düşündürerek uğraştırdı ancak bu şekilde dışarıya aktarabildim. Umarım beğenirsiniz.TurkIrkiSagolsun yazdı:İsim yerine OsmanPamukoğlu bu şekilde yazıp sağ tarafa Osman Pamukoğlunu sol tarafaysa Atatürk'ü koyabilir misin ?
BAYÜLGEN
KIZAGAN
ATABÖRÜ
.Şimdiden teşekkürler .
Osman Pamukoğlu
- Yediveren
- Salgın Koruyucusu
- Klan: Lodos
- Lonca: Yakar Geçerim

bu resmi kullanarak yanınada baş harfi büyük gerisi küçük olmak şartıyla turkuaz renginde Feveran yazmanız mümkün mü ?
:evil:Yediveren yazdı:
bu resmi kullanarak yanınada baş harfi büyük gerisi küçük olmak şartıyla turkuaz renginde Feveran yazmanız mümkün mü ?