Bu kadar madeni çektiniz mi yani ? :shock:
190 küsür günlük birikim. Düşük seviye lokman materyallerini sığdıramadım kasama, bu yüzden şifacımın kasasında duruyorlar.IIxDRaCuLaxII yazdı:Bu kadar madeni çektiniz mi yani ? :shock:
Eminönü'nü bölgesinde maden çekerken 3 toplama mesleğine de puan verebiliyoruz 49 seviye bir karakter ile. Ancak ben daha çok 1. gün madenci - sarraf, 2. gün sarraf - lokman gibi seçenekler ile madenciliği sürdürdüm. Lokman sınıfına ait materyalleri daha çok şifacı karakterim ile topladım. Yani iletine gelecek olursak, teknik olarak 3 mesleğe birden 45 puan verilebilmesi mümkün değil, GM bile olsan olmuyor.Tabe yazdı:Maşallah maden,sarraf ve lokman hepsi aynıanda toplamış 3 ününde puanları 45 herhalde :roll:
Üstat arada çifte standart yapıyorsun ama böyle gerçek bir oyuncu gibi hareket edip yönetici olduğunu gizlemen takdiri hak ediyor.Erdogan yazdı:Maalesef Eminönü sunucusunda arz klanında herhangi bir grup bölgesine gitmekte oldukça zorlanıyorum. Lodos klanından da yeterince tecrübe paylaştığımı düşündüğüm için yakın zamanda bir sunucu değişikliği yaparak başka sunuculardan tecrübelerimi sizlerle paylaşmayı planlıyorum. Henüz sunucu seçmediğimi ve bu fikrin kesin olmadığını da söylemek isterim.
Bu soruya gönül rahatlığı ile yanıt verebilirim. Tılsım sunucusunda Grup bölgesine girme şansınız daha da yüksek olacaktır.Ancak klan olarak Arz klanını seçmeniz gerekir.Zaten kısa sürede loncada bulursunuz.Lodos klanın da haftada en fazla 50 defa grup bölgesi atılır (:Erdogan yazdı:Maalesef Eminönü sunucusunda arz klanında herhangi bir grup bölgesine gitmekte oldukça zorlanıyorum. Lodos klanından da yeterince tecrübe paylaştığımı düşündüğüm için yakın zamanda bir sunucu değişikliği yaparak başka sunuculardan tecrübelerimi sizlerle paylaşmayı planlıyorum. Henüz sunucu seçmediğimi ve bu fikrin kesin olmadığını da söylemek isterim.