Erdoğan'ın Günlüğü

Anılarını Kıyamet Günlüğü'nde sakla! Geçmişin, geleceğe ışık tutsun!
Kullanıcı avatarı
Lestrange
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: [GM]Erdoğan'ın Günlüğü

Mesaj gönderen Lestrange »

Resim

Bu kadar madeni çektiniz mi yani ? :shock:
Emekli İKV Oyuncusu...
xDaNGeRxTRoJeNx - Eminönü
Saffet Yılmaz
Kullanıcı avatarı
Tabe
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Tabe »

Maşallah maden,sarraf ve lokman hepsi aynıanda toplamış 3 ününde puanları 45 herhalde :roll:
Kullanıcı avatarı
Erdogan
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Erdogan »

IIxDRaCuLaxII yazdı:Bu kadar madeni çektiniz mi yani ? :shock:
190 küsür günlük birikim. Düşük seviye lokman materyallerini sığdıramadım kasama, bu yüzden şifacımın kasasında duruyorlar.
Tabe yazdı:Maşallah maden,sarraf ve lokman hepsi aynıanda toplamış 3 ününde puanları 45 herhalde :roll:
Eminönü'nü bölgesinde maden çekerken 3 toplama mesleğine de puan verebiliyoruz 49 seviye bir karakter ile. Ancak ben daha çok 1. gün madenci - sarraf, 2. gün sarraf - lokman gibi seçenekler ile madenciliği sürdürdüm. Lokman sınıfına ait materyalleri daha çok şifacı karakterim ile topladım. Yani iletine gelecek olursak, teknik olarak 3 mesleğe birden 45 puan verilebilmesi mümkün değil, GM bile olsan olmuyor. 8-)
Kullanıcı avatarı
xXbrightXx
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen xXbrightXx »

Günlüğünüzü sıkı takip altına almış bulunmaktayım ;)
BRİGHT//ImTheSpecialized//SPECİALİZED
Kullanıcı avatarı
Erdogan
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Erdogan »

Maalesef Eminönü sunucusunda arz klanında herhangi bir grup bölgesine gitmekte oldukça zorlanıyorum. Lodos klanından da yeterince tecrübe paylaştığımı düşündüğüm için yakın zamanda bir sunucu değişikliği yaparak başka sunuculardan tecrübelerimi sizlerle paylaşmayı planlıyorum. Henüz sunucu seçmediğimi ve bu fikrin kesin olmadığını da söylemek isterim.
Betbah
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Ne biçim lonca

Mesaj gönderen Betbah »

Erdogan yazdı:Maalesef Eminönü sunucusunda arz klanında herhangi bir grup bölgesine gitmekte oldukça zorlanıyorum. Lodos klanından da yeterince tecrübe paylaştığımı düşündüğüm için yakın zamanda bir sunucu değişikliği yaparak başka sunuculardan tecrübelerimi sizlerle paylaşmayı planlıyorum. Henüz sunucu seçmediğimi ve bu fikrin kesin olmadığını da söylemek isterim.
Üstat arada çifte standart yapıyorsun ama böyle gerçek bir oyuncu gibi hareket edip yönetici olduğunu gizlemen takdiri hak ediyor.

Sonuç olarak şu şeklinle seni fazla kaideye almayacaklardır. Çemberliye'de almayacaklardır. Başka bir konuya da yazmıştım. Padişah dahi olsan üzerine bakıp soytarıya gösterdikleri muameleyi bile göstermeyeceklerdir.

Forumdaki yalakacıklar, olumsuzlukları olumlu gibi gösteriyor ama yönetici olmana rağmen olumsuzlukları olduğu gibi yansıtıyorsun.

Etkinlikçilerin konusuna da yazmıştım silmişler mesajı. Tabii silerler çünkü dilimizin boyu fazla uzun değil yalama yeteneğine sahip değiliz. Yalasak el üstünde tutarsınız ya huyum değildir yalamak.

Buraya da yazıyorum. Burjuvalık yapmayın. Aklı selim insanlar toplansın şu çemberliye giremeyen oyunculara bir çözüm üretin. Tılsım üretmeden önce üzerini rahatça dizmiş oyuncularla keyif yapmayı zaman geçirmeyi bırakın genç neslin önünü açın azıcık. Çemberlitaşın yüzünü göremeyen tanıdığım yıllanmış oyuncular var. Şayet oyunun vizyonu ileriye dönükse böyle gittiğiniz halde varacağınız nokta bellidir .

Yazılarımı silmeniz size hiçbir şey kazandırmayacaktır. Siz benim yorumlarımı sildikçe silinen yazılarımı daha fazla kişiye hitaben farklı platformlara taşıyorum :)
Kullanıcı avatarı
VaMoSS
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Klan: Lodos
Lonca: Kabile

Mesaj gönderen VaMoSS »

Yuzlerce oyuncuya tercuman oldun betbah. Bundan daha guzel anlatilamazdi ellerine saglik.
Kullanıcı avatarı
EYUNAL
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen EYUNAL »

Erdogan yazdı:Maalesef Eminönü sunucusunda arz klanında herhangi bir grup bölgesine gitmekte oldukça zorlanıyorum. Lodos klanından da yeterince tecrübe paylaştığımı düşündüğüm için yakın zamanda bir sunucu değişikliği yaparak başka sunuculardan tecrübelerimi sizlerle paylaşmayı planlıyorum. Henüz sunucu seçmediğimi ve bu fikrin kesin olmadığını da söylemek isterim.
Bu soruya gönül rahatlığı ile yanıt verebilirim. Tılsım sunucusunda Grup bölgesine girme şansınız daha da yüksek olacaktır.Ancak klan olarak Arz klanını seçmeniz gerekir.Zaten kısa sürede loncada bulursunuz.Lodos klanın da haftada en fazla 50 defa grup bölgesi atılır (:
Tabii Arz olacağınızdan farkında olmadan sizi kesebilirim :twisted: Ya da tam tersi :(
Kullanıcı avatarı
Erdogan
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Erdogan »

Karakter Adı: ?????
Tarih: Şubat 2014

Her oyuncunun zorda kaldığında sunucu değiştirmek gibi lüks sayılabilecek tercihlere başvuramayacağını düşündüğüm için sunucu değiştirmekten vazgeçtim. Grup bölgelerine girişlerde yaşanan problemler tamamen oyunculardan kaynaklansa da bunu ilerleyen zamanlarda kendi oluşturacağım gruplarda ihtiyacı olan kişilere yer açarak ufakta olsa düzeltmeye çalışmayı hedefliyordum. Bunun için önce kendi karakterimi yeterince geliştirip, grup oluşturabilecek seviyeye getirmeliydim. Arz klanında yaptığım görüşme ve muhabbetler maalesef sonuç vermedi ve tekrar Lodos klanına geçiş yapmak durumunda kaldım. Buna da Arz klanında holde dolaşıp sohbet ederken karar vermiştim.

Resim

Klan değiştirmek için klandan çıktım ve klan sancağına doğru yol aldım.

Resim

Sahip olduğum madenleri ticarette kullanarak para elde etmeyi ve elde ettiğim para ile de Yıldırım 2 veya Meteorit 1 tılsımı almayı düşünüyordum. Sıradaki hedefim buydu.

Şifacı karakterimi Arz klanına geçirmediğim için oluşturmuş olduğum loncadan büyücü karakterimle çıktığım için lonca sahipliği şifacı karakterime devretmişti. 1 lonca lisansı daha harcayarak karakterimi tekrar kendi loncama almıştım. Topkapı'ya geçmek için hareketlendiğimde 18 seviye bir karakter gördüm ve yardıma ihtiyacı olup olmadığını sordum.

Resim

Sığınaklar için grup toplanıyordu. Yıldırım 2 sahibi kimse yoktu, son büyücü arıyorlardı kendilerine destek olacak. Buna ihtiyaçları olmadığı konusunda kendilerini ikna ettim ve "eskiden Y2 'mi varmış be" nidaları ile içeri girdik.

Resim

Gayet normal, yaratıkları toplamadan yavaş da olsa kayıp vermeden ilerledik. Düşünen Adam'ı kesmeden devam ettik ve Motorin ile karşılaştık. Maraton ayakkabı için dualar başlamıştı.

Resim

Bir heves ile kalpli çantama tıkladım... Sonuç aynı!
Resim

Yine çok fazla yaratık çekmeyerek, tek grup yaratık çekerek ve biraz hedef saptırma, biraz koşturmaca ile tesla küreleri yardımları ile yaratıkları öldürüyorduk. Sıra kenana geldiğinde de çok zorlanmadık.
Resim

Toparlanan bir Migrat grubuna dahil olacaktım. O sırada gördüğüm madenleri çekmeyi de ihmal etmedim.
Resim

Sığınaklar için savunduğum "eskiden Y2 'mi varmış beee" düşüncesini burada da aşılamıştım gruptaki arkadaşlara. Girdik içeri ve Kutup Rüzgarı ve Can Kurtaran yetenekleri ile hep beraber ilerlemeye başladık.
Resim

Biraz uyumsuz bir grup olduğumuz çok ilerlemeden belli oldu ve maalesef aslında sonuçlandırılabilecek bir grup bölgesini sonuçlandıramadan çıkmak zorunda kaldık. Bunun sebebi kesinlikle Yıldırım 2 tılsımı olmayışı değildi. Bu bölgeler o tılsımlar olmadan da bitirilebiliyor. Fazla hazıra ve kolaya alışmamak gerek!
Resim
Kullanıcı avatarı
Erdogan
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Erdogan »

Tarih: Şubat 2014

Israrla grup bölgelerine gitmeye çalışmaya devam ediyordum. Üretmiş olduğum Kıyamet Asa'nın Sığınak ve Migrat bölgelerine girebilmek için yeterli olacağını tahmin etmiştim ve öyle de oldu, zorlanmadan grup bulabiliyordum. İçeride yaratıklara direnç kırma yeteneği ile beraber verdiğim hasarlar da fena olmadığı için içeride de işe yaradığımı hissetmek, ayrı bir heves veriyordu.

Güne sığınaklar ile başlamıştım. Bu grupta Yıldırım 2 tılsımına sahip olan bir oyuncu vardı. Ancak kendisi gidiş süresince çok aktif oynamadığı için Motorin'e kadar yavaş yavaş ve az yaratığı aynı anda öldürerek devam etmiştik.
Resim

Motorin'i keserken bu sefer birşeyler düşecek diye düşünmüştüm. Ama nafile. Madalya sayım 51'e yükselmişti böylece.
Resim

Kenan'a gelmiştik...
Resim

Sonuç heves kırıcıydı! 52. madalya.
Resim

Yılmak yoktu, yeniden bir grup toparlandı ve dahil oldum.
Resim

Yine çok yavaş olmayan bir şekilde Motorin'e gelmiştik.
Resim

53. Madalyamı da çantama aldım.
Resim

Kenanı da öldürdük ve maalesef madalya sayım 54 olmuştu, yine birşey düşmedi. Tekrar bir grup hazırlandı ve tekrar dahil oldum. Artık birşeyler düşmeliydi, en azından Madalya'nın yanında farklı görünüme sahip birşeyler görmek istiyordum.
Resim

Yine aynı sonuç...
Resim

Ve yine aynı sonuç...
Resim

Olsun, zaten eğer 50 küsür madalya ile istediğim birkaç eşyayı düşürebileceğimi garanti edebilecek bir sistem yok. Denemeye, denerken eğlenmeye devam! Biraz ticaret zamanı!

“Kıyamet Günlükleri” sayfasına dön