gereksizliğe gerek yokBourne yazdı:Bilisimsucuuu yazdı:AyneeiiinBourne yazdı:Herkese yolladınmı kardeşim ? Panpalara zanzalara kankalara meraklılara herkese yolladınmı ? Amerikan başkanına? CIA ye MOSSAD a KGB ye ? Herkese yolladıysan berekettanrısı heykelciğinede yolla, yollaki kolay paket edilebilsin.Heyecanı öldürme operasyonun başarıyla gerçekleşsin.
Yazdığımı farklı algıladın galiba.O zaman şöyle değişik bir açıdan fikrimi anlatayım.Bu resimleri yolla diyen arkadaşlar ki bayağa sayı itibariyle fazlalar ve tebrik ediyorum seni çokta ilgi uyandırdın.Eğerki grupla girip item çıkarılacak yerlerse bu yeni yerler, muhtemelen uzun bir süre bu gruplara alınmayacak kişiler bu seni yolla diye meşkul edenler.Playerlığına güvenip bu oyunun her güç şartlarında charlarını dizenler zaten buna tenezzül etmez.Boşuna kendini heba edip,fuarın ilk yeni güncelle tanışma esprisini helak ediyorsun.
ARZ VE LODOS YENİ GELECEK OLAN YETENEKLER(SANCAK)-RESİMLİ
- 55ivedik55
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
Re: ARZ VE LODOS YENİ GELECEK OLAN YETENEKLER(SANCAK)-RESİML
...
Gereksizliğe gerek yokmu ? Çok aradınmı bu cümleyi ? Kime,neden, niçin ne maksatla yazdığı belli olmayn bir cümle.Deselerki böyle bir cümle bul bulamam mk tebrik ederim seni.Bana dediysen öyle kabul edip cevap vereyim bütün açıklaması ve gösterimi 2 hafta sonra yapılacak fuara bırakılan bir güncellemenin heyecanını öldürme demişim bumu gereksizlik.Şu yorum yapmaya çalıştığınız yazıları bi okuyun gizli gizlimi pc başına geçiyorsunuz anlamıyorumki.55ivedik55 yazdı:gereksizliğe gerek yokBourne yazdı:Bilisimsucuuu yazdı:AyneeiiinBourne yazdı:Herkese yolladınmı kardeşim ? Panpalara zanzalara kankalara meraklılara herkese yolladınmı ? Amerikan başkanına? CIA ye MOSSAD a KGB ye ? Herkese yolladıysan berekettanrısı heykelciğinede yolla, yollaki kolay paket edilebilsin.Heyecanı öldürme operasyonun başarıyla gerçekleşsin.
Yazdığımı farklı algıladın galiba.O zaman şöyle değişik bir açıdan fikrimi anlatayım.Bu resimleri yolla diyen arkadaşlar ki bayağa sayı itibariyle fazlalar ve tebrik ediyorum seni çokta ilgi uyandırdın.Eğerki grupla girip item çıkarılacak yerlerse bu yeni yerler, muhtemelen uzun bir süre bu gruplara alınmayacak kişiler bu seni yolla diye meşkul edenler.Playerlığına güvenip bu oyunun her güç şartlarında charlarını dizenler zaten buna tenezzül etmez.Boşuna kendini heba edip,fuarın ilk yeni güncelle tanışma esprisini helak ediyorsun.
Eleştirmek elmas işçiliğine benzer.Yanlış bir dokunuşun bedeli paha biçilemez.
Bourne Üçlemesi: İdentity,Supremacy,Ultimatum.
İyi Seyirler !
İyi Seyirler !
-
- İskele Babası
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Ulan direk resmimi koydum burayada heyecanı öldürüyorum tilmişon. İsteyen adamlara gönderiyorum resmi sana gönderdimmi ? Yaşıyomu heyecanın ? Ben grub bölgesi olmayacak dedim bana inandın ve heyecanın bitti yani ? Açma o zaman konuya girme kardeşim neyin kafasındasın anlamadımki. Gönderen benim resimleri kendimi heba etmiyorum merakları gideriyorum.Bourne yazdı:Gereksizliğe gerek yokmu ? Çok aradınmı bu cümleyi ? Kime,neden, niçin ne maksatla yazdığı belli olmayn bir cümle.Deselerki böyle bir cümle bul bulamam mk tebrik ederim seni.Bana dediysen öyle kabul edip cevap vereyim bütün açıklaması ve gösterimi 2 hafta sonra yapılacak fuara bırakılan bir güncellemenin heyecanını öldürme demişim bumu gereksizlik.Şu yorum yapmaya çalıştığınız yazıları bi okuyun gizli gizlimi pc başına geçiyorsunuz anlamıyorumki.55ivedik55 yazdı:gereksizliğe gerek yokBourne yazdı:Bilisimsucuuu yazdı:AyneeiiinBourne yazdı:Herkese yolladınmı kardeşim ? Panpalara zanzalara kankalara meraklılara herkese yolladınmı ? Amerikan başkanına? CIA ye MOSSAD a KGB ye ? Herkese yolladıysan berekettanrısı heykelciğinede yolla, yollaki kolay paket edilebilsin.Heyecanı öldürme operasyonun başarıyla gerçekleşsin.
55ivedik55 senmisn ? Bu yorumu ona yaptım.Sen kimsin senden foto isteyeyim özürlü.Kendi kendini parçalıyorsun bişey yapıyorum diye neye hizmet ettiğini duyuncamı raydan çıkıyorsun.Adam ol.Sana kötü bir lafta demedim.Yorumum hoşuna gitmeyebilir.İnsan bu şekil illa resim yollayacam diye durmadan yazılara yorum yaparmı yav yolla diyenlere yolla.Kaldıki kimse sana madalyada takmıyacak mk.Bilisimsucuuu yazdı:Ulan direk resmimi koydum burayada heyecanı öldürüyorum tilmişon. İsteyen adamlara gönderiyorum resmi sana gönderdimmi ? Yaşıyomu heyecanın ? Ben grub bölgesi olmayacak dedim bana inandın ve heyecanın bitti yani ? Açma o zaman konuya girme kardeşim neyin kafasındasın anlamadımki. Gönderen benim resimleri kendimi heba etmiyorum merakları gideriyorum.Bourne yazdı:55ivedik55 yazdı:gereksizliğe gerek yokBourne yazdı:Yazdığımı farklı algıladın galiba.O zaman şöyle değişik bir açıdan fikrimi anlatayım.Bu resimleri yolla diyen arkadaşlar ki bayağa sayı itibariyle fazlalar ve tebrik ediyorum seni çokta ilgi uyandırdın.Eğerki grupla girip item çıkarılacak yerlerse bu yeni yerler, muhtemelen uzun bir süre bu gruplara alınmayacak kişiler bu seni yolla diye meşkul edenler.Playerlığına güvenip bu oyunun her güç şartlarında charlarını dizenler zaten buna tenezzül etmez.Boşuna kendini heba edip,fuarın ilk yeni güncelle tanışma esprisini helak ediyorsun.Bourne yazdı:Herkese yolladınmı kardeşim ? Panpalara zanzalara kankalara meraklılara herkese yolladınmı ? Amerikan başkanına? CIA ye MOSSAD a KGB ye ? Herkese yolladıysan berekettanrısı heykelciğinede yolla, yollaki kolay paket edilebilsin.Heyecanı öldürme operasyonun başarıyla gerçekleşsin.
Gereksizliğe gerek yokmu ? Çok aradınmı bu cümleyi ? Kime,neden, niçin ne maksatla yazdığı belli olmayn bir cümle.Deselerki böyle bir cümle bul bulamam mk tebrik ederim seni.Bana dediysen öyle kabul edip cevap vereyim bütün açıklaması ve gösterimi 2 hafta sonra yapılacak fuara bırakılan bir güncellemenin heyecanını öldürme demişim bumu gereksizlik.Şu yorum yapmaya çalıştığınız yazıları bi okuyun gizli gizlimi pc başına geçiyorsunuz anlamıyorumki.
İyi Seyirler !
İyi Seyirler !
-
- İskele Babası
gereksizliğe gerek yok
Gereksizliğe gerek yokmu ? Çok aradınmı bu cümleyi ? Kime,neden, niçin ne maksatla yazdığı belli olmayn bir cümle.Deselerki böyle bir cümle bul bulamam mk tebrik ederim seni.Bana dediysen öyle kabul edip cevap vereyim bütün açıklaması ve gösterimi 2 hafta sonra yapılacak fuara bırakılan bir güncellemenin heyecanını öldürme demişim bumu gereksizlik.Şu yorum yapmaya çalıştığınız yazıları bi okuyun gizli gizlimi pc başına geçiyorsunuz anlamıyorumki.
Ulan direk resmimi koydum burayada heyecanı öldürüyorum tilmişon. İsteyen adamlara gönderiyorum resmi sana gönderdimmi ? Yaşıyomu heyecanın ? Ben grub bölgesi olmayacak dedim bana inandın ve heyecanın bitti yani ? Açma o zaman konuya girme kardeşim neyin kafasındasın anlamadımki. Gönderen benim resimleri kendimi heba etmiyorum merakları gideriyorum.
55ivedik55 senmisn ? Bu yorumu ona yaptım.Sen kimsin senden foto isteyeyim özürlü.Kendi kendini parçalıyorsun bişey yapıyorum diye neye hizmet ettiğini duyuncamı raydan çıkıyorsun.Adam ol.Sana kötü bir lafta demedim.Yorumum hoşuna gitmeyebilir.İnsan bu şekil illa resim yollayacam diye durmadan yazılara yorum yaparmı yav yolla diyenlere yolla.Kaldıki kimse sana madalyada takmıyacak mk.
2 HAFTA SONRA YAPILACAK FUARA BIRAKILAN BİR GÜNCELLEMENİN HEYECANINI ÖLDÜRME DEMİŞSİN ? BUNU BANA DEMEDİNMİ CANIM ? Yorum yaparım yapmam sanamı soracağım ? Post mu kasıyorum sanıyosun öyle bir amacım yok istersemde kasarım ki sanane ? Elemanın yazdığı şeye bak ya "İnsan bu şekil illa resim yollayacam diye durmadan yazılara yorum yaparmı yav yolla diyenlere yolla" Lan sanane ? Yorum yaparım yapmam sen kimsin sanamı sorucam ?
Bana ilk yaptığın yoruma bak bi. Herkese yolladınmı kardeşim ? Panpalara zanzalara kankalara meraklılara herkese yolladınmı ? Amerikan başkanına? CIA ye MOSSAD a KGB ye ? Herkese yolladıysan berekettanrısı heykelciğinede yolla, yollaki kolay paket edilebilsin.Heyecanı öldürme operasyonun başarıyla gerçekleşsin.
Heyecanı öldürdüğüm falan yok anladınmı şimdi ? Merak edenlere gönderiyorum merak etmiyosan neye bu atarlar ?
55ivedik55 yazısına yazdın ondan yazdım bu senmisn diye ki o hesabında sende olma ihtimali var çünki kendini kaybedinci insanlar böyle açıklar verebiliyor.Yaptığın bu maymunluğu beğenmek zorundamıyım ? Fotoğraf beni ilgilendirmediğine göre eleştiririmde, sanamı soracam bunu yapıp yapmıyacağımı.Asıl sana ne lan ? Sana iftiramı atıyorum ? Yanlış bişeymi yazıyorum ? Hala heyecanı öldürdüğüm yok diyede yazmışın şuurunuda kaybetmişin mk.2 HAFTA SONRA YAPILACAK FUARA BIRAKILAN BİR GÜNCELLEMENİN HEYECANINI ÖLDÜRME DEMİŞSİN ? BUNU BANA DEMEDİNMİ CANIM ? Yorum yaparım yapmam sanamı soracağım ? Post mu kasıyorum sanıyosun öyle bir amacım yok istersemde kasarım ki sanane ? Elemanın yazdığı şeye bak ya "İnsan bu şekil illa resim yollayacam diye durmadan yazılara yorum yaparmı yav yolla diyenlere yolla" Lan sanane ? Yorum yaparım yapmam sen kimsin sanamı sorucam ?
Bana ilk yaptığın yoruma bak bi. Herkese yolladınmı kardeşim ? Panpalara zanzalara kankalara meraklılara herkese yolladınmı ? Amerikan başkanına? CIA ye MOSSAD a KGB ye ? Herkese yolladıysan berekettanrısı heykelciğinede yolla, yollaki kolay paket edilebilsin.Heyecanı öldürme operasyonun başarıyla gerçekleşsin.
Heyecanı öldürdüğüm falan yok anladınmı şimdi ? Merak edenlere gönderiyorum merak etmiyosan neye bu atarlar ?
İyi Seyirler !
İyi Seyirler !
Forum kurallarının bilmem kaçıncı maddesine göre itişip kakışan gençlerin kavga etmemesi için konunun kilitlenmesine karar verilir. :ugeek:
-
- İskele Babası
Çoluk çocukla uğraşıyoruz arkadaş yazım şekline bak.
Bilisimsucuuu yazdı:Çoluk çocukla uğraşıyoruz arkadaş yazım şekline bak.
Milletin merak ettiği şeylerle fazla uğraşma.Senin bu yönde hizmet anlayışın ilerde toplumda hiç hoş karşılanmayan bir mesleğe doğru götürür.
İyi Seyirler !
İyi Seyirler !
-
- İskele Babası
Tamam kes.Bourne yazdı:Bilisimsucuuu yazdı:Çoluk çocukla uğraşıyoruz arkadaş yazım şekline bak.
Milletin merak ettiği şeylerle fazla uğraşma.Senin bu yönde hizmet anlayışın ilerde toplumda hiç hoş karşılanmayan bir mesleğe doğru götürür.