>> | KARDES | Lonca SAYFASI ! ! !

Beyaz Köşk sunucusuna ait Loncaların iletişim, bilgilendirme ve paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
enes93
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Arzın Çocukları

Re: >> | KARDES | Lonca SAYFASI ! ! !

Mesaj gönderen enes93 »

S.a arkdaşlar

Gece gece şuna sinirliym
Süleymana dediki sa dedim as dedi süleyman bögledne yarazmısn şifa alan kritk veyta eski krikt şfacı set alnır die bana pm atsın dedim..adamın bana dedeği şu iişim var lan nasıl bi ansısn sın seni biz kastık ben 2 senedir bu locandayım senin gadar gaddarını görmedim sana tek sözüm şu iyi sok bunu aklına s-e-n k-a-r-d-e-ş x cümlesine yakışmıyosuz çünkü sen cimrinin sadece kendini düşnenin birsin lannn hiç umrudma değil yamzmmamam en geç 2 gün için de hediye geliyo bana plus o zamn yazarım

Orhan abi ben süelymana deidmki 47 den önce klana girmek yasak dedim adamın bana verdği cv şu sana yasak aslında benim 2 çarım 49 lw ikside klanda serbes çocuk çocuk konuşuyo çık kladnan kasmana bak deddim haddme değil mletin klana girmse si ama ama 48 e a kadar kalana girdimediniz..kuralsa herkeze kural süleyman abi bide bu na görev vermeşin alımalrla ilgli başıma kalkıyo benimde verdğim cv şu:ben 2 senidr bu locandayım bu şonda hatrı olanarın emrini dinlerim gerisi fız gelri turus gider

benden kimse boş şelyler için para istemsin ben 3 çar kasym hangsine yetircemi bilmiyom lütfen aramız bozulmasın çünkü vermemem kimseye kadir e borcum var ve şifama set diziyom ibni halit kadirde şahdim

Senin etiket olduğun yerde fiyatı biz koyarız...anlyana güzel laf:D.D hadi iyi geceler bşaım arıyo pc sesinden...
Kullanıcı avatarı
enes93
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen enes93 »

S.a arkdaşlar

Gece gece şuna sinirliym
Süleymana dediki sa dedim as dedi süleyman bögledne yarazmısn şifa almanan kritk veyta eski krikt şfacı set alnır die bana pm atsın dedim..adamın bana dedeği şu iişim var lan nasıl gaddar sın seni biz kastık ben 2 senedir bu locandayım senin gadar gaddarını görmedim sana tek sözüm şu iyi sok bunu aklına s-e-n k-a-r-d-e-ş x cümlesine yakışmıyosuz çünkü sen cimrinin sadece kendini düşnenin birsin lannn hiç umrudma değil yamzmmamam en geç 2 gün için de hediye geliyo bana plus o zamn yazarım

Orhan abi ben süelymana deidmki 47 den önce klana girmek yasak dedim adamın bana verdği cv şu sana yasak aslında benim 2 çarım 49 lw ikside klanda serbes çocuk çocuk konuşuyo çık kladnan kasmana bak deddim haddme değil mletin klana girmse si ama ama 48 e a kadar kalana girdimediniz..kuralsa herkeze kural süleyman abi bide bu na görev vermeşin alımalrla ilgli başıma kalkıyo benimde verdğim cv şu:ben 2 senidr bu locandayım bu şonda hatrı olanarın emrini dinlerim gerisi fız gelri turus gider

benden kimse boş şelyler için para istemsin ben 3 çar kasym hangsine yetircemi bilmiyom lütfen aramız bozulmasın çünkü vermemem kimseye kadir e borcum var ve şifama set diziyom ibni halit kadirde şahdim

Senin etiket olduğun yerde fiyatı biz koyarız...anlyana güzel laf:D.D hadi iyi geceler bşaım arıyo pc sesinden...
Kullanıcı avatarı
TechnOMafiA
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Mesaj gönderen TechnOMafiA »

enes93 yazdı:S.a arkdaşlar

Gece gece şuna sinirliym
Süleymana dediki sa dedim as dedi süleyman bögledne yarazmısn şifa almanan kritk veyta eski krikt şfacı set alnır die bana pm atsın dedim..adamın bana dedeği şu iişim var lan nasıl gaddar sın seni biz kastık ben 2 senedir bu locandayım senin gadar gaddarını görmedim sana tek sözüm şu iyi sok bunu aklına s-e-n k-a-r-d-e-ş x cümlesine yakışmıyosuz çünkü sen cimrinin sadece kendini düşnenin birsin lannn hiç umrudma değil yamzmmamam en geç 2 gün için de hediye geliyo bana plus o zamn yazarım

enes fazla celallenme loncada klana girmek serbest süleyman memo şahin fln hepsi klanda çnki 500 kp kasıo senn gibi emde kaslcklar bi daha bilmedn kkonşma haa :D
●●● ÖRGÜLÜ LONCASI ™ ●●●

ÖrGüLüxKıLıÇBeYx [(^)Ejder Asa]
ÖrGüLüxALTıNDaLx
Resim

En büyük değil, Tek Büyük FENERBAHÇE..!
Kullanıcı avatarı
bewory
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Lonca: Kardeşx

Mesaj gönderen bewory »

Enes Seni Ben 12 Lewelken Kasıyordum XD Geçen Sene Hatırlıyormusun Kardeşxenes Çarını Görevlerini Hep Birlikte Yapıyorduk Ne Çobuk unuttun Seni Kastığımı

KardeşxALTINDAL

ıllıALTINDALıllı
Kullanıcı avatarı
TechnOMafiA
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen TechnOMafiA »

neyse ya uzatmayın beyler oldu bitti kül oldu gitti hesabı işte cevap yazmayın sakın birbirinize haa :D
●●● ÖRGÜLÜ LONCASI ™ ●●●

ÖrGüLüxKıLıÇBeYx [(^)Ejder Asa]
ÖrGüLüxALTıNDaLx
Resim

En büyük değil, Tek Büyük FENERBAHÇE..!
Kullanıcı avatarı
WueRHoZauR68
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen WueRHoZauR68 »

Bu Arada Süleyman Eme Kasmaya Giriyorsan Üstünü Dizde Gir Kardeşim Ben 45 Lwlde Girdim Ama Ben 49 Llwllikleri Kesebilyordum almanlarla Ondan Sonra kestiğim lodoslar adımı kötüye cıkarttılar kaldıramayınca o yuzden sutnu dızıp gir yoksa yenilyişoruz bide ekbin dediğine uy mesela sabah ben lıder oldum 56 ya 14 bıttı em
Ben ZAFER FURKAN ALPER YAKNIDA Tanıycaksınız

KaRDeŞxZaFeR {49}-{23/07/2010}-{11:27}
Kullanıcı avatarı
ChuckBartowsKi
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen ChuckBartowsKi »

Merhabalar ,

Kardeşxenes karakterini loncanızdan atmanız gerektiğininizin farkındasınız neden hala tutuyorsunuz küfür deseniz var karaktersizlik desen var .. Karizma aldığım adamı kesiyor üstüne küfredip çıkıyor böyle bir insan ayrıca yaşının çok üstünede birazcık saygısı yok ;) Bu son ikazımdı enes konusunda loncanızın saygınlığını düşürmenizi önermem ;)
Resim

Raiders Of Anatolia Beyazköşk

Resim
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK !

xVaMoSBieNx VaMoSBieNIV Zuhurr VaMoSBieN
Devv
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen Devv »

Süleyman Kardeşimiz İkazını dıkkate alcaz KufurLu konustuqunDa Fotonuz vaR mı Varsa bilal_ozyilmaz@hotmail.com'den ekleyıp fotoyu ordan qsteRrsınz sonRada qReKenı bız yapaRız sız meRak etmeyın.

Kardeşxbilal
KaRdeŞxLonCaSı YÖNETİM BAŞKANI
xxxsabrixxx08
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen xxxsabrixxx08 »

LONCAYA BENDE KATILDIM ADIM AYDIN SOYADIM KÖRÜOĞLU YAŞIM 20 İZMİR/ÖDEMİŞ LİYİM KARDEŞ LONCASI COKS EVİYORDUM ÖNDEDEN ŞİMDİDE SEVİYORUM LONCA İYİ DÜRT AKKILI NAVUSLU KİŞİLER BULUDGU İCİN KARDEŞ LOCNASI
Kullanıcı avatarı
yavuz45
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen yavuz45 »

Kardeş Lonca'sı Güncel Üye ve Yönetici Listesi =

Lonca Kurucu Lideri :

_Kardeşxorhan_

Lonca Denetim Yöneticileri :

Kardeşxkadirr/Kardeşxkadirrr & Kardeşxbilal

Lonca Alım Denetim Başkanı :

Kardeşxyavuz

Güncel(günlük/hafalık/aylık oyuna giren)Üye Listesi =

1:) Kardeşxserkan : 49 seviye SAVAŞÇI

2:) Kardeşxrecep : 49 seviye SAVAŞÇI

= Lonca Sınıflandırılmasında 1'nci sınıf üyeler

3:) Kardeşxsinan : 49 seviye SAVAŞÇI

4:) Kardeşxercan : 49 seviye SAVAŞÇI

5:) Kardeşxenes : 49 seviye SAVAŞÇI

6:) Kardeşxyavuz : 49 seviye SAVAŞÇI (Lonca Alım Denetim Başkanı)

7:) Kardeşxakın : 49 seviye BÜYÜCÜ

8:) Kardeşxzafer : 49 seviye SAVAŞÇI

1:) Kardeşxismail : 40 ve üstü seviye SAVAŞÇI

2:) Kardeşxmehmett : 40 ve üstü seviye BÜYÜCÜ = Lonca sınıflandırılmasında 2'inci sınıf üyeler

3:) Kardeşxfurkan : 40 ve üstü seviye BÜYÜCÜ

4:) Kardeşxburcu : 40 ve üstü seviye SAVAŞÇI

5:) Kardeşxmustafa : 40 ve üstü seviye SAVAŞÇI

6:) Kardeşxşahinn : 40 ve üstü seviye SAVAŞÇI

7:) Kardeşxşahin : 40 ve üstü seviye BÜYÜCÜ

8:) Kardeşxyavuzz : 40 ve üstü seviye ŞİFACI

9:) Kardeşxsüleyman : 40 ve üstü seviye BÜYÜCÜ

10:) Kardeşxmert : 40 ve üstü seviye ŞİFACI

11:) Kardeşxibrahim : 40 ve üstü seviye ŞİFACI

= Lonca sınıflandırılmasında 3'üncü sınıf üyeler

1:) Kardeşxoğuzhan : Yeni Üyemiz

2:) Kardeşxbatuhan : Yeni Üyemiz

3:) Kardeşxsabri : Yeni Üyemiz

4:) Kardeşxyunus : Yeni Üyemiz

5:) Kardeşxaydın : Yeni Üyemiz

Açıklama :
Her üye 4 üncü sınıftan başlayıp 1 inci sınıfa kadar kasmak zorundadır. eğer 4'üncü sınıftan 1'inci sınıfa kadar göz doldurucu bir performans sergilediği takdirde ona herhangi bir ödül verilecektir.

1'inci sınıf üyelerin görevi =

Aramıza yeni katılan/3'üncü/2'inci sınıf üyeleri kasmaktan yükümlü kişilerdir.

2'inci sınıf üyelerinin görevi =

Çarlarını 49 lw e kesin kasmaktan yükümlü olan kişilerdir. eğer çarlarını 49 seviye yapamdan lonca adıyla bir çar açarlarsa o çarı loncadan kabul etmeyeceğiz.

3'üncü ve 4 'üncü sınıf üyelerin görevi =

Çarlarını 2'inci sınıfta olduğu gibi 49 lw e kesin olarak kasmaktan yükümlü kişilerdir bu kişilere item yardımı(kısıtlı bir şekilde abartmamak üzere) Lw lerde olan kasma zorluluğu(şifacı lw leri) gibi herhangi olaylarda 2'inci veya 1'inci sınıf üyelerden yardım esirgenmeyecektir.item yardımında ise büyücüye bilge/fevzi/azat kolye yüzük savaşçıya urban kolye yüzük şifacıya mağra şamanı/ibni sina kolye yüzük hediye edilecektir(tabiki yönetimin kararı uygun bulursa)

Her hafta bu liste güncellenecektir. Size benden bir uyarı eğer loncayı tekrar ayaklandırmak istiyorsak bir an önce çarlarınızı 45 ve üzeri seviye yapın.

Eğer loncada yeterli sayıda büyücü ve şifacı bulunursa yeşil hidra ve migrat/sığınak etkinlikleri düzenlenecektir.

Unutmayın haftada en az 3 gün süre oyunda olun ve lonca çarınızda haftada en az 4 saat oynayın.

Güncel Üye Listemiz Budur. Eğer Bu Listede Olmayan ve Loncamızdan Ayrılan Bir Oyuncunun Yapacaklarından Biz Sorumlu Değiliz Kardeş Loncası Hiç Bir Şekilde Meshuliyet Kabul Etmeyecektir.
Resim
Resim
=>>◄◄Kardeşxyavuz◄◄ [Latif(^)]
=>>◄◄Kardeşxyavuzz◄◄

“Lonca İletişim” sayfasına dön