$$$ KABUS LONCASI $$$

Tılsım sunucusuna ait Loncaların iletişim, bilgilendirme ve paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Kabusxbaskan
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: KABUS TEAM

Re: $$$ KABUS LONCASI $$$

Mesaj gönderen Kabusxbaskan »

Benim ne oldugumu herkez biliyor sen rahat ol
Senin ne oldugunuda herkez biliyor 1tane kaldımı senin kıvırmadıgını iddaa edecek.

1- Bana selam verene selam vermeyecekmişsin
Adamlıgını bu sekilde ifade edecek bir insan oldugunu gosterme
2- ALLAh ın selamını almayacaksın diyorsun
Allah ın selamını almak adamlıgına kelamı almak kişiligine baglıdır
allah ın selamını almayan ALLAH ı tanımaz.

3- bana büyük boy gelirsin demişsin
Ben bari bugune kadar erkeklik yaptıgını bilsemde suan biliyorumki
senin kişiliginde 1grm erkeklik ifadesi kalmadıgını ve gidip sözünden donup kişiligini yerlere attın

4-Bana yegen demişsin
Senin postun nedir ki bana yegen diyorsun benim büyügüm olabilirsin (yas ) ile ama kişilik olarak fikir beyin adamlık olarak büyügüm degil 17 yasındaki yegenimden hiç bir farkın yok o bari delikanlılıgı gayet iyi biliyor
5-benim yasımı izah etmişsin
Sende senin gibi insanlarda benim hakkımda yorum eleştiri yapamaz yapacak kimsede yoktur senin benim hakkımda yorum yapman için önce erkek olacaksın delikanlı olacak sözünün arkasında duracaksın
7-sana edebiyat yaptıgımı diyorsun ?
Sen bırak onu hiç bir latifeli lafları dahi hak etmiyorsun gözümde artık
8-Benim geçmişimde asılma olma vs şeyleri diyorsun
Benim yaptıgım şeyleri asla inkar etmem asla saklamam
SENİN GİBİ ÖYLE ŞEYLERİ LAF DİYE ÖNÜNE SUNACAK KADARDA ACİZ İNSAN DEGİLİM..

9-APO degil abdullah sucu musun nesin fark etmiyor delikanlı olsunda terörist olsun
Sana adın ilede şahsına kurulmus lakabın ilede hiç bir işim olmaz gözümde inan o dedigin ppk canlısından dahi bir farkın yok
9- MUSTAFA MUSTİ HAKKINDA ATIP TUTUYORSUN
MUSTAFA DEDİGİN İNSAN KADİM DOSTUMDUR ARAMIZDA NE OLDU İSE ARAMIZDADIR BEN NE DARGIN NE KÜSKÜN NEDE BİR SORUNUM VAR ODA KIZMIŞ BANA BEN KIZARKEN YİNE GÖNLÜNÜ ALIR MUHABBETİME BAKARIM CUNKU MUSTİ KADAR DELİKANLI DEGİLSİN SEN LAFININ ARKASINDADIR MUSTİ KIZSA DAHİ..!!
10- geçmişimi söyleyecek bir insanın gözümde karıdan farkı yoktur benim
Neden diyeceksin ben senin şerefsizligini diyorum serefsiz adam bunu yapar diyorum şerefsizlik degildir bir kız ile olmak kıza asılmak kıza yakın olmak gibi vs seyler..
11- benim kıvırdıgımı diyorsun apoş
Ben mi kıvırıyorum ? senemoni yapma bana senin daha düne kadar bilmedigin etmedigin gormedigin insanların dahi anne babasına küfür ettigini bilirim şimdi kıvırma asena gibi şimdi laf yapma bana
senin daha dune kadar dostum dedigin adamın karsında dusman olup o insanlara küfür edip düşmanımsınız diyip
ardından aylar geçip dostunu unutup dusmanlarına ana arvat kufur ettigin insanlara yakın olup dostunu unutacak kadar aciz bir kişiligin var yasın kac olursa olsun ama kişilik yasın daha cocuk..

12-beni 39 lvlde iyi tanıdıgını diyorsun?
Git bülent e sor bari oda küfür ederdi ama dosta sadık delikanlı sözünün arkasında olan bülente sor bülette iyi biliyor ki o oynarken sizler daha oyunu bilmiyordunuz yani beni tanıman için bülent gibi eminonu sunucusundan vs yerlerden uzun süre once gelip muhabbetim olup tanıman lazımdı sen beni tanıman için önce delikanlı olacaksın adam gibi adam olacaksın lafının arkasında dost olacaksın bana dost lazım kancıklık eden lafnı ceviren degil
15 - asabi ile selam alıp vermeyin demişsin (2.ci defa acıklayacam)
Sen bunu yazarak kişiligini göstermiş olmadın mı apoş
Şimdi gel gelelim konuya BENDE ADAMLIK YOK DEMİŞSİN
adamlık nedir apoş bilirmisin adamlık dostunun kotu gununde yanında olan (musti ) dostunun iyi gününde olan kotu gununde olan (ahmet) ben senin her zaman yanında oldum simdi benim adam olmadıgımı idda ediyorsun sana ne yaptım gidip millete kufur ettin dostumdur dedim millete laf ettin ona yanlıs yapan bana yapmıstır dedim gittin loncalara karsı geldin ona yapan banada yapar dedim ben bunları yaparken
NE YAPTIMDA ADAM OLMADIM APOŞ?
ama senin yaptıklarını hiç bir namer dahi yapmaz...!

Apo sen benimle degil muhabbet sen benimle konusmayı dahi hak etmiyorsun
benim dostlarım belli sen düşman olmayı dahi hak etmeyecek bir seviyesdesin
seninle gorusecek konusacak birşey dahi yok kişiligini her defasında gosterdin
bir insan aynı hatayı tekrarlar ile o adama kimse adam demez..
şimdi gör o yaşlı gozlerinle dunyaya dort gozle bak bakayım kim adam degil kim kıvırıyor karı gibi
sözünü tutmayan adam adammıdır sen degilsin işte delikanlılıktan hiç bir nasibini almamışssın
sanal alemin sanal oyuncagı...!
≈●≈ İsmail Etgü ≈●≈
≈●≈ KabusxAsabidj ≈●≈
Sizinle dalga geçen sizi tanıyan ve sizi önemseyen biridir ;)

KABUS TEAM GERİ DÖNÜŞÜNE HAZIR OLUN
Kullanıcı avatarı
dreamtr
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Tr Army

Mesaj gönderen dreamtr »

Ah be yegen ah kafanın basmadıgı noktalar var ne ben bunları anlatabilirim sana ne sen bunları anlayabilirsin ha kaldıki senin o kapanmıs telini de aradım ben :D hayırdır kontor alacak paran mı kalmadı isteseydin atardık sana kontor neyse sen vede sanal aleminde basarılar cunku reel hayatta koskoca bir hicten baskası olamadın olamayacan da cunku kapasiten o kadar onu gecemezsin varmı daha fazla söze hacet....
He is a dream,Er ist traume...
IıIKaRaDaYıIıI 49 Lw Savaşçı,
IıIxDreamTRxIıI 49 Lw Büyücü,
GrandEkinoks 49 Lw Şifa,
Kafkaslı 49 Lw Savaşçı...

Abdullah SUCU
Kullanıcı avatarı
Crazyxmanxtwo
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen Crazyxmanxtwo »

Hunter yazdı:Selam Günaydın Herkeze Hayırlı Hafta Sonları ...
~ xScaRyx ~
Mehmet Etiz
Kullanıcı avatarı
Kabusxbaskan
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi

Senin kadar aciz bir insan yok apoş
okadar kişiliksiz bir insansın ki insanların maddi durumunu ön plana koyuyorsun kişiligine yazık..!
Benim hattım var faturalı bunu sudeys musti oyunda herkeze sor 3 aydır faturalı hat kullanıyorum
eger adamlık kontor ise sen adam ol apoş cunku sen aciz insansın insanların su sekilde alay edecek kadar
yasın buyuk olsada acizligini her turlu gosteriyorsun yazık sana adamlık 1 grm yok sende..!

Çalısıyorum 8 aydır cok sukur hiç bir sıkıntım yok
oldugu zamanda MUSTİ yanımdayıd
SEN bana ne su ne aş verdin
ONUN İÇİN İŞİNE BAK SENİN GİBİ PARAMIZLA DEGİL ADAMLIGIMIZLA ÖN PLANA CIKARIZ..!
adamlık para ise ben hep parasızım kardeş sen paranla mutlu ol ama adam degilsin ;)

Kurt kocayınca kendini aslan sanarmıs asıl kopek oldugunu unutuyormus derler..
≈●≈ İsmail Etgü ≈●≈
≈●≈ KabusxAsabidj ≈●≈

Kullanıcı avatarı
Kabusxbaskan
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi

Mehmet günaydın mı diyelim tünaydın mı sana :D
≈●≈ İsmail Etgü ≈●≈
≈●≈ KabusxAsabidj ≈●≈

Kullanıcı avatarı
dreamtr
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen dreamtr »

Kabusxbaskan yazdı:Benim ne oldugumu herkez biliyor sen rahat ol
Senin ne oldugunuda herkez biliyor 1tane kaldımı senin kıvırmadıgını iddaa edecek.
Nesin sen yegen anlatta bilelim ben anlatırsam kotu olacak cunku....
1- Bana selam verene selam vermeyecekmişsin
Adamlıgını bu sekilde ifade edecek bir insan oldugunu gosterme
Daha acık nasıl yazabilirim yegen tekrar yazmamı istiyorsan sana selam verenle işim olmaz....
2- ALLAh ın selamını almayacaksın diyorsun
Allah ın selamını almak adamlıgına kelamı almak kişiligine baglıdır
allah ın selamını almayan ALLAH ı tanımaz.

Acıklama yapmaya gerek yok yegen sen cevap verme hakkını kullanmıssın senin ne selamını alırım nede veririm sen vede senin gibiler hemen atlar selam Allahın selamı diye yok oyle bir sey....Ha sunu da soyleyem yegen sana o senin bilmedigin kuranı okumuslugum da vardır benim arapcası ile bana Allah peygamber edebiyatı yapma sen ancak google dan bulursun onları....
3- bana büyük boy gelirsin demişsin
Ben bari bugune kadar erkeklik yaptıgını bilsemde suan biliyorumki
senin kişiliginde 1grm erkeklik ifadesi kalmadıgını ve gidip sözünden donup kişiligini yerlere attın

4-Bana yegen demişsin
Hala oyleyim yegen sana bir kac gomlek fazla gelirim istersen cv lerimizi karsılastıralım cunku reel hayatta ustundeki itemler yetmiyor :D ha oyunda item de parada da tek basıma sana yeterim....sen ancak sagdan soldan bulduklarınla hava atarsın unutma benden aldıgın itemleri mustafama sorabilirsin....
Senin postun nedir ki bana yegen diyorsun benim büyügüm olabilirsin (yas ) ile ama kişilik olarak fikir beyin adamlık olarak büyügüm degil 17 yasındaki yegenimden hiç bir farkın yok o bari delikanlılıgı gayet iyi biliyor
Yasım 34 yegen bilidigin gibi sen mi daha yarın birgun askere gidecen varmı otesini acıklamaya darılma yegen sadece becerebileceksen saygını goster....
5-benim yasımı izah etmişsin
Sende senin gibi insanlarda benim hakkımda yorum eleştiri yapamaz yapacak kimsede yoktur senin benim hakkımda yorum yapman için önce erkek olacaksın delikanlı olacak sözünün arkasında duracaksın
Dedim bak yegen yukarda istiyorsan cvlerimizi karsılastıralım....
7-sana edebiyat yaptıgımı diyorsun ?
Sen bırak onu hiç bir latifeli lafları dahi hak etmiyorsun gözümde artık
Buna diyecek lafım yok kendin yazmıssın zaten :D 8-Benim geçmişimde asılma olma vs şeyleri diyorsun
Benim yaptıgım şeyleri asla inkar etmem asla saklamam
SENİN GİBİ ÖYLE ŞEYLERİ LAF DİYE ÖNÜNE SUNACAK KADARDA ACİZ İNSAN DEGİLİM..

9-APO degil abdullah sucu musun nesin fark etmiyor delikanlı olsunda terörist olsun
Degim gibi yegen Adım Abdullah SUCU baskaları ile karıstırma.....
Sana adın ilede şahsına kurulmus lakabın ilede hiç bir işim olmaz gözümde inan o dedigin ppk canlısından dahi bir farkın yok
9- MUSTAFA MUSTİ HAKKINDA ATIP TUTUYORSUN
MUSTAFA DEDİGİN İNSAN KADİM DOSTUMDUR ARAMIZDA NE OLDU İSE ARAMIZDADIR BEN NE DARGIN NE KÜSKÜN NEDE BİR SORUNUM VAR ODA KIZMIŞ BANA BEN KIZARKEN YİNE GÖNLÜNÜ ALIR MUHABBETİME BAKARIM CUNKU MUSTİ KADAR DELİKANLI DEGİLSİN SEN LAFININ ARKASINDADIR MUSTİ KIZSA DAHİ..!!
Mustafa ile konustum yegen senin ne oldugunu anlattı onun icin acma o konuyu batarsın.....
10- geçmişimi söyleyecek bir insanın gözümde karıdan farkı yoktur benim
Neden diyeceksin ben senin şerefsizligini diyorum serefsiz adam bunu yapar diyorum şerefsizlik degildir bir kız ile olmak kıza asılmak kıza yakın olmak gibi vs seyler..
Oyle diyorsan oyledir yegen kabul ettigini gosteriyor.....
11- benim kıvırdıgımı diyorsun apoş
Ben mi kıvırıyorum ? senemoni yapma bana senin daha düne kadar bilmedigin etmedigin gormedigin insanların dahi anne babasına küfür ettigini bilirim şimdi kıvırma asena gibi şimdi laf yapma bana
senin daha dune kadar dostum dedigin adamın karsında dusman olup o insanlara küfür edip düşmanımsınız diyip
ardından aylar geçip dostunu unutup dusmanlarına ana arvat kufur ettigin insanlara yakın olup dostunu unutacak kadar aciz bir kişiligin var yasın kac olursa olsun ama kişilik yasın daha cocuk..

Eger hatalıysam hatamı kabul edip ozur dilemesini bilirim yegen tek ornek Civra Tezcan adam gibi adam ama bir ara kavgalıydık ben kimsenin arkasından konusmam yegen direkt yuzune soylerim....
12-beni 39 lvlde iyi tanıdıgını diyorsun?
Git bülent e sor bari oda küfür ederdi ama dosta sadık delikanlı sözünün arkasında olan bülente sor bülette iyi biliyor ki o oynarken sizler daha oyunu bilmiyordunuz yani beni tanıman için bülent gibi eminonu sunucusundan vs yerlerden uzun süre once gelip muhabbetim olup tanıman lazımdı sen beni tanıman için önce delikanlı olacaksın adam gibi adam olacaksın lafının arkasında dost olacaksın bana dost lazım kancıklık eden lafnı ceviren degil
Soracak bir sey yok yegen dogrudur o sıralarda ben oyunu bilmezdim ama Bulenti izlerdim Koylumdur hatta akrabam dır kendisi Bozyakada tek bir mezarlık var onunda benimde gomulecegimiz yer orasıdır arada birbirimizi kırmıslıgımız olmustur ama bu sadece aile icinde kalır otesi ne seni baglar nede baskasını...
15 - asabi ile selam alıp vermeyin demişsin (2.ci defa acıklayacam)
Benimde acıklamama gerek yok o zaman...
Sen bunu yazarak kişiligini göstermiş olmadın mı apoş
Hayırdır yegen sancılanmaya mı basladın gercek yasını cıkarıyorsun ha gayret....
Şimdi gel gelelim konuya BENDE ADAMLIK YOK DEMİŞSİN
adamlık nedir apoş bilirmisin adamlık dostunun kotu gununde yanında olan (musti ) dostunun iyi gününde olan kotu gununde olan (ahmet) ben senin her zaman yanında oldum simdi benim adam olmadıgımı idda ediyorsun sana ne yaptım gidip millete kufur ettin dostumdur dedim millete laf ettin ona yanlıs yapan bana yapmıstır dedim gittin loncalara karsı geldin ona yapan banada yapar dedim ben bunları yaparken
NE YAPTIMDA ADAM OLMADIM APOŞ?
ama senin yaptıklarını hiç bir namer dahi yapmaz...!

Dedigim gibi yegen senden ne adam olur nede baska bir sey gerisi hikaye ....
Apo sen benimle degil muhabbet sen benimle konusmayı dahi hak etmiyorsun
benim dostlarım belli sen düşman olmayı dahi hak etmeyecek bir seviyesdesin
seninle gorusecek konusacak birşey dahi yok kişiligini her defasında gosterdin
bir insan aynı hatayı tekrarlar ile o adama kimse adam demez..
şimdi gör o yaşlı gozlerinle dunyaya dort gozle bak bakayım kim adam degil kim kıvırıyor karı gibi
sözünü tutmayan adam adammıdır sen degilsin işte delikanlılıktan hiç bir nasibini almamışssın
sanal alemin sanal oyuncagı...!
Hadi sana sanal aleminde basarılar yegen baska bir yerde bir sey yapamacaksın cunku kendi kendini avut sen gercekler bir zaman sonra yuzunde patlayacak nasılsa.....
GrandEkinoks 49 Lw Şifa,

Abdullah SUCU
Kullanıcı avatarı
Crazyxmanxtwo
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

İsmaiL Abi - Dramtr oLay nedir yaa

Bunca soz kaLp kırma neye Dayanıyor deqermi KaLp Kırmaya :evil: :cry:
~ xScaRyx ~
Mehmet Etiz
Kullanıcı avatarı
dreamtr
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen dreamtr »

Kabusxbaskan yazdı:Senin kadar aciz bir insan yok apoş
okadar kişiliksiz bir insansın ki insanların maddi durumunu ön plana koyuyorsun kişiligine yazık..!
Benim hattım var faturalı bunu sudeys musti oyunda herkeze sor 3 aydır faturalı hat kullanıyorum
eger adamlık kontor ise sen adam ol apoş cunku sen aciz insansın insanların su sekilde alay edecek kadar
yasın buyuk olsada acizligini her turlu gosteriyorsun yazık sana adamlık 1 grm yok sende..!

Çalısıyorum 8 aydır cok sukur hiç bir sıkıntım yok
oldugu zamanda MUSTİ yanımdayıd
SEN bana ne su ne aş verdin
ONUN İÇİN İŞİNE BAK SENİN GİBİ PARAMIZLA DEGİL ADAMLIGIMIZLA ÖN PLANA CIKARIZ..!
adamlık para ise ben hep parasızım kardeş sen paranla mutlu ol ama adam degilsin ;)

Kurt kocayınca kendini aslan sanarmıs asıl kopek oldugunu unutuyormus derler..

Dedigim gibi yegen CV lerimizi karsılastıralım adamlık konusunda ama sende O CV yi de bulamazsın dimi yada sana referans olacak adam da yoktur ancak sanaldan bir kac tane adam cıkar :D bana laf ebeligi yapma bundan sonra ugrasacam seninle ha bir kac zibidi de senin yanında cıkacaktır cıksınlar onlarıda bilelim.....
GrandEkinoks 49 Lw Şifa,

Abdullah SUCU
Kullanıcı avatarı
Crazyxmanxtwo
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Yaşım Küçük Saygım var ... :!:neyse derdiniz Gidin baska yerde yapın.

Dreamtr hadi nere Gidiosan Git.

Burası öLe boş LafLarLa DoLduruLsun diye AcıLmadı :arrow: :idea:
~ xScaRyx ~
Mehmet Etiz
Kullanıcı avatarı
dreamtr
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen dreamtr »

Crazyxmanxtwo yazdı:Yaşım Küçük Saygım var ... :!:neyse derdiniz Gidin baska yerde yapın.

Dreamtr hadi nere Gidiosan Git.

Burası öLe boş LafLarLa DoLduruLsun diye AcıLmadı :arrow: :idea:

Sen kimsin yegen hayırdır atlamadan once sor sorustur kimdir bu amca diye sonra zıpla yasının 16 oldugunu soyluyorsun karısma amcam karısma sana gelinceye kadar cok laf edeceklerdir meraklanma sen.....
GrandEkinoks 49 Lw Şifa,

Abdullah SUCU

“Lonca İletişim” sayfasına dön