AlbertPanclayn yazdı:Konuşma grubunuzun fotoğrafını çözemedim.Büyük hali var mı
Resmin büyük hali bu şekilde ;
Sağdaki Boz Ayı :mrgreen: :mrgreen:
Mevzunun ayrıntısı ise şöyle ;
VoiceOfVoiceless yazdı:Sonra bir zat , çok artist , kendinden emin olarak konuştu.Dedi ki herkes F4leri hazırlasın geliyoruz !
Altta göreceklerinize ben meydan dayağı derim.Siz ne derseniz deyin.Önceki yazılarda alttan alacağım , pamuk gibi olacağım dedim ama olmuyor malesef.Kendini bilmezlere karşı olmuyor.
Üzerinden her ne kadar 6 gün geçmiş olsa da,2 Kasım 2015'te başladığımız serüvende 1 yılı aştık.Yazamadım zamanında affola ama inşallah çok mini bir zaman dilimi de olsa buralara birkaç şey ifade etmek istiyorum.12 Mart'ta tekrar sınava gireceğiz ama henüz çalışmaya başlamadık malum yoğunum başka şeylerle.İnşallah yarından sonra kafayı kitaptan kaldırmayacağım.Şimdilik aktaracaklarım bu kadar.Sağlıcakla kal...
Bugün Hasan dostumun,para verme ısrarı ile oyuna girdim.O sıra biraz oyunda durdum.Hasan dostum dışında iki farklı özel mesaj aldım.İkisi de farklı ve yabancı isimlerdi.Meğersem tanıdıklarmış.Az biraz onlarla sohbet ettim,arayı fazla açma dediler ama mecburuz işte.Her neyse;oyuna daha giriş ekranında duygularım kabardı.Elime fırsat geçerse 1 saat de olsa,oyuna girip zaman geçirmeye çalışacağım.
Günlerdir aradığım ancak bir türlü fiyatta anlaşamadığım set olan İbn-i Sina Modeli Solucan Modeli*'lı Erkek Şifacı setini,bugün Hasan dostumun Arz klanındaki referansı sayesinde almış bulunmaktayım.Bu set bana ileride çok yardımcı olacak zira şifacı oynama isteğim şu günlerde arttı.Oyuna geri döndüğümde inşallah büyük işler yaparım.