Rescuer yazdı:Merhaba eğlenceli dostlarım... Bu akşam aldığım bir kararla oyunu tamamen BIRAKIYORUM.
Sebebi bende kalsın ancak sizlere de bir açıklama yapmam gerek bunun için şöyle diyim, bir arkadaşla yaptığım ufak konuşma sonucu bu kararı vermem gerekti, doğru olan budur.
Bu güne dek çok güzel günlerimiz geçti, asla unutmayacağım, unutamayacağım günler...
Çok güzel dostluklar kurduk, her zaman izi olacak kardeşlikler dostluklar...
Bir hakkım var ise sonuna kadar helal olsun sizler de hakkınızı helal edin.
Sanırım çok uzatmaya gerek yok, itemleri dağıtmıyorum çünkü herkese, tüm sevdiklerime eşit dağıtabileceğim şekilde eşyam yok.
Özel olarak isteyen olursa veririm (Özel Mesaj aracılığıyla).
Bir kaç gün içinde karakterlerimi de silerim. Allah'a emanet olun...
ve son sözüm şudur dileyen açıp okuyabilir...
Rescuer yazdı:Merhaba eğlenceli dostlarım... Bu akşam aldığım bir kararla oyunu tamamen BIRAKIYORUM.
Sebebi bende kalsın ancak sizlere de bir açıklama yapmam gerek bunun için şöyle diyim, bir arkadaşla yaptığım ufak konuşma sonucu bu kararı vermem gerekti, doğru olan budur.
Bu güne dek çok güzel günlerimiz geçti, asla unutmayacağım, unutamayacağım günler...
Çok güzel dostluklar kurduk, her zaman izi olacak kardeşlikler dostluklar...
Bir hakkım var ise sonuna kadar helal olsun sizler de hakkınızı helal edin.
Sanırım çok uzatmaya gerek yok, itemleri dağıtmıyorum çünkü herkese, tüm sevdiklerime eşit dağıtabileceğim şekilde eşyam yok.
Özel olarak isteyen olursa veririm (Özel Mesaj aracılığıyla).
Bir kaç gün içinde karakterlerimi de silerim. Allah'a emanet olun...
ve son sözüm şudur dileyen açıp okuyabilir...
PARD10 yazdı:Yemin ediyorum tam dayaklıksın ha !
Okulda bi çocuk üstüme geldi hayırdır la filan dedim güldü Açıkta birşeymi gördün dedim başladı ya
Açda g*tüne gül diyeydin ya Üst sınıf değilse Allah'ına kadar git destekliyorum Ama üst sınıfsa bi 10 gün yanında 2-3 kişi olsun hani Özellikle lavobada falan ...
Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için... Tılmesa