FAST LONCASI RESMİ FORUM SAYFASI !!! ...( YeNi)
Re: FAST LONCASI RESMİ FORUM SAYFASI !!! ...( YeNi)
güncel....
Evulation------>49
XxXTittoXxX--->49
Fastxkhopernick---38
XxXTittoXxX--->49
Fastxkhopernick---38
Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ DİYOZ ARKADAŞ 
Arkadaşlar Pazar günü saat 14-15-16 gibi acık olacak var mı sığınak yapalım
Kod: Tümünü seç
Büyücüxxkelleci [(^) Ejder Asa]
Phxdevilboy
Kayserilixwolf
- Splash
- Zincir Bozan
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: <Game Master>
42 LEWEL BÜYÜ BUZ 604 BÜYÜCÜMLE Mİ GELEM YOKSA 49 LEWEL SAVAŞÇIMLAMIFastxwolf yazdı:Arkadaşlar Pazar günü saat 14-15-16 gibi acık olacak var mı sığınak yapalım
BENİM KATILMAM İMKANSIZ GİBİ BİŞEY
sen gelme gürkan qewe
yada dur sen tankı iyi kullanıyorsan gel
bu arada pazar günü sabah 6:30 akşam 11:30 a kadar acıgım...
Evulation------>49
XxXTittoXxX--->49
Fastxkhopernick---38
XxXTittoXxX--->49
Fastxkhopernick---38
Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ DİYOZ ARKADAŞ 
- seagle
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Sentinus
Ben gelemem plususm bitti ws liğim Anca anca Seagle ile gelebilirim.. eğer plusum bitmese yetenekleri 0 lardım...
maden çekicem o gün olmadı çaırırsanız seagle ile gelirim...
Herkez TANK olamaz TANK olacak kişinin Full Fabari takılması lazım ... yoksa ben savaşçımı Gecezırhı çoktan yapmıştım
neden derseniz en kolay görev bana göre tankların ...
Eskiden JUNON deyince kutup açarlardı şimdi ck le şifacılara kaldı ama alıştım Rekorum 1 kere hiç kaçırmadım 2. derecem 1 kere kaçırdım 3. derecemi komediy rewkor olarak değerlendirirsem ilk girişim di + full kasıyodu .. 1 Tane tutturdum
Ama geçti o günler...
Ben hedefim yaz tatiline gkadar 20 irid çekebilirSem dicem imkansız 7 çekebilirsem iyi olur... 1. sini çekem de o gazla giderim beya...
Herkez TANK olamaz TANK olacak kişinin Full Fabari takılması lazım ... yoksa ben savaşçımı Gecezırhı çoktan yapmıştım
Ama geçti o günler...
Ben hedefim yaz tatiline gkadar 20 irid çekebilirSem dicem imkansız 7 çekebilirsem iyi olur... 1. sini çekem de o gazla giderim beya...
.......SeaGle (49 lwl)Büyücü
.......Dbsimsekdb(49 lwl)Savaşçı
.......FastxSeaGlexDbxI(49 lwl)Şifacı(^)AsHaB-ı KeHF)

*2254*

*2254*
Bizim akiklerden kuzenden ucuza vericek bize cocuk 19 lvl 2 akik cekti şuana kadarseagle yazdı:Ben gelemem plususm bitti ws liğim Anca anca Seagle ile gelebilirim.. eğer plusum bitmese yetenekleri 0 lardım...
Herkez TANK olamaz TANK olacak kişinin Full Fabari takılması lazım ... yoksa ben savaşçımı Gecezırhı çoktan yapmıştımneden derseniz en kolay görev bana göre tankların ...
Eskiden JUNON deyince kutup açarlardı şimdi ck le şifacılara kaldı ama alıştım Rekorum 1 kere hiç kaçırmadım 2. derecem 1 kere kaçırdım 3. derecemi komediy rewkor olarak değerlendirirsem ilk girişim di + full kasıyodu .. 1 Tane tutturdum
![]()
![]()
Ama geçti o günler...
Kod: Tümünü seç
Büyücüxxkelleci [(^) Ejder Asa]
Phxdevilboy
Kayserilixwolf
- seagle
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Sentinus
Ne kuzenmiş arkadaş şansa bakFastxwolf yazdı:Bizim akiklerden kuzenden ucuza vericek bize cocuk 19 lvl 2 akik cekti şuana kadarseagle yazdı:Ben gelemem plususm bitti ws liğim Anca anca Seagle ile gelebilirim.. eğer plusum bitmese yetenekleri 0 lardım...
Herkez TANK olamaz TANK olacak kişinin Full Fabari takılması lazım ... yoksa ben savaşçımı Gecezırhı çoktan yapmıştımneden derseniz en kolay görev bana göre tankların ...
![]()
![]()
Ama geçti o günler...
Ben hedefim yaz tatiline gkadar 20 irid çekebilirSem dicem imkansız 7 çekebilirsem iyi olur... 1. sini çekem de o gazla giderim beya...:) 1 akiği 3m ye satıyor alıcam ondan cesura
.......SeaGle (49 lwl)Büyücü

*2254*

*2254*
sıgınak atıcak varmı huhu...
:ugeek: :shock: :idea:
:geek:
:arrow:
Evulation------>49
XxXTittoXxX--->49
Fastxkhopernick---38
XxXTittoXxX--->49
Fastxkhopernick---38
Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ DİYOZ ARKADAŞ