Amman düşmesin moralin.
Alparslan-Aykan Oley! Alparslan-Aykan Oley! Alparslan-Aykan Oleeeeyyyy!
Seviyoruz abi.
Tutamaz o halt etme şimdi oğlumSoLo yazdı:Beni bulamazsınız.
Sen beni bulamazsın , yıldızlar bulamaz
Ölüm , ölüm dediğin nedir gülüm ben sizler için yaşamayı göze almışımNaSiHatt yazdı:Zindanım seni bekliyor AlpAykan!
Öleceksin AlpAykan!
Eyvalah kardeşim , inşallah övgülerine layık olbiliyorumdur.PARD10 yazdı:AlpAykan
Abilerin kralıdır oooooo
Bu gidişle moraim neşem düşmez artar Yasin'm.Rescuer yazdı:Alp abi.Taraftar grubun burda. Berke&Foti&Ben ama Ogün'ü bulamadık.
Adımızda "ÇikiÇiki"ler. :lol: :twisted:
Amman düşmesin moralin.![]()
Alparslan-Aykan Oley! Alparslan-Aykan Oley! Alparslan-Aykan Oleeeeyyyy!
Seviyoruz abi.
Ah be Ogün'üm şöyle cins cin konuşmasana yaSoLo yazdı:Beni bulamazsınız.
Sen beni bulamazsın , yıldızlar bulamaz
Berke'cim hayrola , daha yapacaklarımız varPARD10 yazdı:İ.K.V'ye biraz uzun sürecek bir NOKTA
AlpAykan yazdı:Berke'cim hayrola , daha yapacaklarımız varPARD10 yazdı:İ.K.V'ye biraz uzun sürecek bir NOKTA
Ağzını burnunu dağıtmadan sus, otur aşağı. Senle ilgili planlarım var benim. Şifa mı TANK mı ne halt diziyosan diz onu. 3 günün var. Sinir etme adamı.PARD10 yazdı:AlpAykan yazdı:Berke'cim hayrola , daha yapacaklarımız varPARD10 yazdı:İ.K.V'ye biraz uzun sürecek bir NOKTAYapacağım fazla birşey kalmadı Alp Abi'cim
Büyük şeylere gerek msn , gerek forumdan mutluluğunuza ortak olurum
Sizin Film içinde abi ; Gelicem yakın zamanda
Sen topla loncayı . Haber ver
Rescuer yazdı:Ağzını burnunu dağıtmadan sus, otur aşağı. Senle ilgili planlarım var benim. Şifa mı TANK mı ne halt diziyosan diz onu. 3 günün var. Sinir etme adamı.PARD10 yazdı:AlpAykan yazdı:Berke'cim hayrola , daha yapacaklarımız varPARD10 yazdı:İ.K.V'ye biraz uzun sürecek bir NOKTAYapacağım fazla birşey kalmadı Alp Abi'cim
Büyük şeylere gerek msn , gerek forumdan mutluluğunuza ortak olurum
Sizin Film içinde abi ; Gelicem yakın zamanda
Sen topla loncayı . Haber ver