Selamlar, hayırlı sabahlar.
Bu gün GB ve Kadim yapalım ama Kadimi illa yapalım artık :? Ondan sonra Kenan ve Junon yapalım. Sadece RoA üyeleri arasında.
Raiders Of Anatolia Loncası Tılsım Bildiri Alanı
Re: Raiders Of Anatolia Loncası Tılsım Bildiri Alanı
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
- Kaptanmagaradami
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Loncamıza yeni gelenler Hoşgeldiniz !! Bundan sonra şu GB gruplarınıda Tolga'ya kurdurtmayın yav
CaSqueRoA - Kaptanmağaradamı / Tılsım
Raiders of Anatolia
[Tılsım Kanadı'nın Basit Bir Üyesi
]
www.anadoluakincilari.com
Raiders of Anatolia
Bugun Saat 11-12 Arası Toplanılıp Önce Junona Gidilcek Arkın Arkadaşımıza Bağlı Olarakta Kadim Kesilcek..
XxDiRTYCaSHxX
Phrygios
DirtyCash

- Kaptanmagaradami
- Çınaraltı Müdavimi
MFatih Oyunu bıraktım diyo beyler ne ayak ?
CaSqueRoA - Kaptanmağaradamı / Tılsım
Raiders of Anatolia
]
Raiders of Anatolia
- kFygFb
- Kobra Takipçisi
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Hoş geldiniz arkadaşlar aramıza.
Memo oyunu bıraktım yazmış face fakat bazı gereksiz arkadaşının gazına gelmiş kendisine ulaşırsam gün içerisinde
Bilgilendirme yaparım yada kendisi yapar .
Ama ikv yi bırakmak kolay değil
Memo oyunu bıraktım yazmış face fakat bazı gereksiz arkadaşının gazına gelmiş kendisine ulaşırsam gün içerisinde
Bilgilendirme yaparım yada kendisi yapar .
Ama ikv yi bırakmak kolay değil
Göster
www.raidersofanatolia.com
Tılsım RoA

Tılsım RoA

Saat 11:52 oldu halan oyunda (RoA'dan) olan kimseler yok.
Online Üyeler:
Denizgeçmiş, Esadullahşifa.
Online Üyeler:
Denizgeçmiş, Esadullahşifa.
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
- Denizgezmis
- İskele Babası
Denizgezmiş hassasiyet gösterirsen sevinirim 
Selamlar,
RoA; Tılsım kanadı yönetim ekibine ve üyelerine şu kuralları hatırlatmak isterim.
RoA; Tılsım kanadı yönetim ekibine ve üyelerine şu kuralları hatırlatmak isterim.
- Üyeler tarafından lonca faaliyetleri gizli tutulmalıdır. Herhangi bir şekilde dışarıdan bir oyuncuya bilgi veren üyeye Sunucu Lideri tarafından ceza verilir.
- Birlik ve beraberliğin sağlanması adına Sunucu Liderinin vereceği direktlifler ışığında bir lonca üyesi diğer lonca üyelerine görevlerin bitirilmesi, materyal paylaşımı ve üretim konusunda yardımcı olmak zorundadır
ÖZGÜR FİLİSTİN
- Cesurlar
- Antrepo Bekçisi
b-) Grup kurmaya yetecek kadar online üyemiz yoksa ,RoA dışından kişilerle;(loncamıza hakaret etmemiş, küfürbaz ve hırsız olmayan,loncamızı küçük düşürücü eylem ve söylemlerde bulunmamş kişilerle) grup kurulabilir.
Migrata gireceğimiz sırada Sığınaklarda olduğun için 5 RoA üyesinin yanına loncamızın yakın dostlarından Godfreyxspiderfr aldık. Herkesin belirli bir online süresi var ve bu sürede 1kişi için onca kişiyi bekletmek ayıp olur. Gruba aldığımız birisini de (ki bu kişi yakın dostumuzdur) kafamıza göre gruptan atmak terbiyesizliktir. Bu durumu akşam Casquero ile de yaşadık ve aynı tutumu ona karşıda sergiledik.Son olarak bu tarz konuları konuşucağımız yer İKV Forum değil RoA Forumdur.Biginize...
Migrata gireceğimiz sırada Sığınaklarda olduğun için 5 RoA üyesinin yanına loncamızın yakın dostlarından Godfreyxspiderfr aldık. Herkesin belirli bir online süresi var ve bu sürede 1kişi için onca kişiyi bekletmek ayıp olur. Gruba aldığımız birisini de (ki bu kişi yakın dostumuzdur) kafamıza göre gruptan atmak terbiyesizliktir. Bu durumu akşam Casquero ile de yaşadık ve aynı tutumu ona karşıda sergiledik.Son olarak bu tarz konuları konuşucağımız yer İKV Forum değil RoA Forumdur.Biginize...
Ben Sığınakta iken (seza ve bilo yanımda idi) Godfreyxspiderf bizleri Junon için beklediğini söyledi. Daha öncede Nefx oyunda iken doğrusu haftalardır RoA üyeleri ile Migrat ve çok istediğim Kadim yapmak için günlerdir konuşuyorduk.
Dün gece, yarın saat 11de toplanın gidecez denildi 10'da geldim fakat üyeler saat 13:30'a kadar yeni yeni geliyorlardı. Sığınağı bitirdiğim gibi Sivriye geliyordum ki... grubun dolu olduğu söylendi bende geri dönmek zorunda kaldım.
Kadim Hidra görevi için hazırlık yağılsada gitsek hem Kadim Pençeler olurdu, hemde GB'lere her gün girmek için daha kolaylık olurdu.
İnanın şuan ROA üyelerinin (hep birlikte ve) her gün GB yapmaları gerek. Günde bir defa gitsek, her üyemizin en az iki-üç adet şah eseri olurdu. Bu projeye bir ay (veya daha fazla) devam edebilirsek birliğin tüm üyelerinin üstü tamam olur. Olmasınıda istiyorum.
Hayırlı günler.
M. Ali
Dün gece, yarın saat 11de toplanın gidecez denildi 10'da geldim fakat üyeler saat 13:30'a kadar yeni yeni geliyorlardı. Sığınağı bitirdiğim gibi Sivriye geliyordum ki... grubun dolu olduğu söylendi bende geri dönmek zorunda kaldım.
Kadim Hidra görevi için hazırlık yağılsada gitsek hem Kadim Pençeler olurdu, hemde GB'lere her gün girmek için daha kolaylık olurdu.
İnanın şuan ROA üyelerinin (hep birlikte ve) her gün GB yapmaları gerek. Günde bir defa gitsek, her üyemizin en az iki-üç adet şah eseri olurdu. Bu projeye bir ay (veya daha fazla) devam edebilirsek birliğin tüm üyelerinin üstü tamam olur. Olmasınıda istiyorum.
Hayırlı günler.
M. Ali
ÖZGÜR FİLİSTİN