``··¤(`×[¤ MeGaXTeaM ¤]×´)¤··``
Re: ``··¤(`×[¤ MeGaXTeaM ¤]×´)¤··``
Konuda parazitlik istemiyoruz arkadaşlar.Eğerki illa yapıcam diyorsanız konu çok..Birdaha söylettirmeyin lütfen :!:
Genius yazdı:Konuda parazitlik istemiyoruz arkadaşlar.Eğerki illa yapıcam diyorsanız konu çok..Birdaha söylettirmeyin lütfen :!:
no parazit:D :mrgreen: :mrgreen:
MeGaStaR yazdı:SHooT yazdı:Hocam lonca sitesine girdim güzel ancak daha çok üzerinde çalışılması gerekiyor kaliteli bi sitemizin olması çok iyi olur sırf bu işle ilgilenecek reelde site kurmayı bilen bilgisayar yada benzeri bi fakültede okuyan yada öyle bir fakülte bitirmiş bi oyuncu alırsak bünyemize çok kral bi sitemiz olur bence böyle bi üye arayalım gerekirse adam çok güçsüz olsun lonca olarak üstünü düzeriz bu kadar kişi 10 15m verse adamı düzeriz ama karşılığında mükemmel bi lonca sitemiz olur imza loncası zamanında yapmıştı ben çok beğeniyordum şahsen ama galiba bizde bu tür işlerden anlayan bi üye yok profesyonel anlamda yani yanlış anlamayın yapan yine iyi yapmışta benden bi öneri artık gerisi size kalmış belki bu işi çok iyi bilen üyelerde vardır aramızda onlarlada temasa geçebiliriz loncamızın bi resmi sitesinin olması saygınlığını arttırır orada üretimlerimizi duyurularımızı yaparız....
Abdullah...
SelamunaLeykum ,
Dostum Düşüncen Gayet GüzeL Fakat O Konuda Sıkıntımız Aslında Yok Diye Düşünüyorum. Sitenin Yapımcısı Benim ve Üstünde Sadece 2 Saat Çalışabildim. Malum Siteyi Hazırladığım Zamanlar Loncamız Daha İlk Hareketli Günlerini Yaşıyordu + Yeni Yapılanma Çalışmaları da Buna Eklenince O Dönem Ancak Elimden bu 2 Saatlik Emek Çıkabildi. Bu Siteye Ek Olarak Çok Güzel Bir Forum Hazırlamıştım İçeriği, Herşeyi Tamam Derken bu Sefer de Hosting Kapandı Herşey Boşa Gitti ŞansımaBu 2 Sene de Sınava Hazırlık Sürecinde Olduğum İçin Gerek Oyun , Gerekse Başka Şeylere Hiç Fazla Vakit Ayıramıyorum . O Yüzden Şimdilik Sitemizi Bu Şekliyle Devam Ettiriyoruz. Eğer Bu İşlerden Anlayan Bir Arkadaş Bulamaz isek, Döndüğümde Sıfırdan Herşeyi Yenilemeyi Düşünüyorum ve Artık Yeni Bir Uzantıya Taşımak , Yeni bir Host Edinmek Düşüncesindeyim . Bundan Önce 3 Ayrı Web Sitede Emeğim Geçmişti + Gitmekte Olduğum Okulun Grafik , Tasarım Ekibinde Bulunuyorum Bu da Bize Artı Katacaktır Diye Düşünüyorum
Fakat Ben Bu Sene Olmadığım İçin Şu anlık Bu Konuda Pasif Kalabileceğimizi Söylüyorum... Daha Yeni Yapılanma Sürecini Yeni Yeni Rayına Oturtuyoruz. Herşey Yoluna Girmeye Başladığı , Uyumun Sağlandığı Zaman da Bu Şeylere Yeni Etkinliklere Mutlaka Zaman Gelecek ve En İyisi Yapılacaktır Hiç Merak Etmeyin Kardeşim Fakat Dediğim Gibi Ben Dönene Kadar Loncamız/Ailemiz Sizlere Emanet .. Ben Döndüğümde Köklü Bir Reform Yapacağım Zaten
![]()
Saygı ve Sevgilerimle....
OoO paşam bu işlerle sıkı fıkı olduğunu bilmiyordum kb belli 2 saatlik bi ürün olduğu 4 gözle bekliyoruz geri dönüşünü...
- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: #direngezi
Bir MegaxTeam üyesi olarak
birlikte nice zaferlere imza atmak dileğiyle ... 

Colorado - Magicem - BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

Evet , Yaz hele bi gelsin deCanceazi yazdı:birlikte nice zaferlere imza atmak dileğiyle ...
Re: Bir MegaxTeam üyesi olarak
vayy Can satış ha? nese yeni loncan hayırlı olsun :roll:Canceazi yazdı:birlikte nice zaferlere imza atmak dileğiyle ...

Canceazi yazdı:birlikte nice zaferlere imza atmak dileğiyle ...
Kardeşim Aramıza Geldiğini Bugun OkuLdayken Talha'nın Bana Msj Atmasıyla Öğrendim Gerçekten Çok Sevindim Aramıza Hoşgeldin
|| * Megaşifa ~ QuaRanTin€ * ||
Since 2008...
...::: MeGaXTeaM :::...
Since 2008...
Lonca Kurucu ve Başkanları
Lonca Başkan Yardımcılarımız
* * * * MeGaXTeaM GünceL Kadromuz * * * *
- XxMeGaSiFaxX
MegaX Misslover >>> MegaX JusTmy
MegaX Yalnız >>>>> YaLNıZSavaŞÇII >>>>> MegaX Serkopaşa >>> MeGaX ORGaNiK
MegaX Owl >>>>>>> MeGaX CaLLıPToo >>> MeGaX waLL >>>>> MegaX Assault
MeGaX ExKaLLiBRe > MegaX Exkallıbre >>> MegaX Lostt
MegaX Black >>>>>> MegaX Panora
MegaX Crazy >>>>>> MegaX Blue >>>>>>>MeGaX MeDCeZiR
MeGaX eSPeRaNZaA > MegaX Esper >>>>> MegaX BrüTaL
MegaX Mustafa
MegaX Tuqce >>>>>> MegaX Dimply
MeGaX GoDZiLLa
MegaX Züpper
MegaX Derinn
MegaX Chemy
MeGaX LiMoN
MeGaX SPAW
MeGaX DaNGeRouS
MeGaX NeFReTiM
MeGaX DeSCaRTeS
MeGaX SHooT
MeGaX RocKipSizZ
MeGaX HuReyR
MeGaX PROF
* * * * Sınavlara Hazırlık Süreci İçin Ara Veren Üyelerimiz * * * *
- XxMeGaSiFaxX
MegaX Misslover >>> MegaX JusTmy
MegaX Black >>>>>> MegaX Panora
MegaX Mustafa
MegaX Tuqce >>>>>> MegaX Dimply
MegaX Züpper
- * TroyaxxAşık
* MeRHaMeTT
* Yazarbey
* SoNxLuPuS
* BeLLaNTiNexZaLim
Vizyonumuz
- * Değişen Meran'ın Büyüyen Gücü oLmak TemeL Vizyonumuz ve VazgeçiLmeyecek DeğerLerimizdir. .
Misyonumuz
- * BirLik ve BeraberLiği Korumak,Her Konuda ÜyeLerimizLe Birlikte Hareket Etmek , GücümüzLe ve VarLığımızLa MERAN'a Damgamızı En İyi ŞekiLde Vurmak.Geçici DeğiL KaLıcı oLmak . . !
Sunucumuza Kazınmış Başarılarımız
- * Meran Sunucusunun İlk Kadim Kesen Loncası
* Meran Sunucusuna İlk Şaheser Kazandıran Lonca
* Meran Sunucusuna İlk Ashab-ı Kehf Kazandıran Lonca
* Meran Sunucusunda Junon'u İlk Kesen Lodos Lonca
* Meran Sunucusunda Centurion'u İlk Kesen Lodos Lonca
* Meran Sunucusuna İlk Nefs-i Müdafa Kazandıran Lonca
* Meran Sunucusunda En Yüksek Rütbeye Sahip Lodos Lonca [/b][/color]
MeGaXTeaM Tanıtım Albümü :
http://www.slide.com/r/KDD88GU92j9cLAPu ... bedded_url
- MeGaXTeaM Lonca Üye Alımlarımız Hk.
* Üye Alımlarımız Bitmiştir...
* Üye Alımlarımız Lonca Üyelerimizden En Az 3 Arkadaşımızın Referansı ile Gerçekleşmektedir...
* Üyelik Başvurularını Lonca Kurucu ve Başkanlarına Veya Lonca Başkan Yardımcılarımıza Oyun İçinde Danışarak Ayrıca http://WwW.MeGaXTeaM.TR.GG / İLETİŞİM Adresinden de Bize ULaşarak Yapabilirsiniz...
- MeGaXTeaM Lonca Şikayet Bildirimi & Öneriler Hk.
* MeGaXTeaM Ailesi ile İlgili Her Türlü Görüşleriniz,Fikirleriniz ve Yorumlarınızı Ayrıca Loncamız ile İlgili Şikayetlerinizi Web Sitemizin ( http://WwW.MeGaXTeaM.TR.GG ) İLETİŞİM Kısmından Kullanmakta Olduğunuz Char İsmini de Belirterek Bize Ulaştırabilirsiniz....Teşekkürler...
__________________________________________________________________________________________________
* MeGaXPROF Can Arkadaşımız Artık Değişen Meran'ın Büyüyen Gücü'ne Bizimle Birlikte Ortak Olacaktır. Aramıza Hoşgeldin...

|| * Megaşifa ~ QuaRanTin€ * ||
Since 2008...
Since 2008...
Hayırlı olsun kardeşim.Canceazi yazdı:birlikte nice zaferlere imza atmak dileğiyle ...
Salih Çatak
- • MeGaxORGaNiK •
- İZMİR EKONOMİ ÜNİVERSİTESİ // 2010
Aramıza hoşgeldin Can...