***Börteçine Loncası İletişim Sayfası**(Yeni)
- RiamaX
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Re: ***Börteçine Loncası İletişim Sayfası**(Yeni)
Yok knk ben günlük sabahlıyorum ama seni hiç görmüyorum. 1 Haftadır görmüyorum seni oyunda.
Beni görüpte kendini sınama sadece göre bildiğin kadarım!
Eğer hayat bir kumar ise. Zarları ben atarım.
Ben RaptiM c0k maNtık tePtiM HiC deiL hepTim koyu kaRamsaR reNktim veLhasıL ciFtesiNde peKtim biNLerCesiNe kar$ı tektiM!
Eğer hayat bir kumar ise. Zarları ben atarım.
Ben RaptiM c0k maNtık tePtiM HiC deiL hepTim koyu kaRamsaR reNktim veLhasıL ciFtesiNde peKtim biNLerCesiNe kar$ı tektiM!
- DuMaNYaK53
- Işık Hanım'ın Elemanı
bundan sonra locanın gorevlerıne vb seylerınede karısmıyorum komutanlıktanda ıstıfa edıyorum kolay gelsın nedenı mertkana solıcem
:? Neden? kardeş?
[list=1]Shefa-Doktorshefacı[/list]
- DuMaNYaK53
- Işık Hanım'ın Elemanı
Selamün aleyküm , Hayırlı akşamlar
- Mertkan
- Demirci Çırağı
- Lonca: Börteçine
asAlpAykan yazdı:Selamün aleyküm , Hayırlı akşamlar
- Mertkan
- Demirci Çırağı
Selamun aleyküm... Loncam olarak sizlerden utanıyorum acı ama gerçek bu hata sizde değil tamamen bende... çarını kasmayan söz dinlemeyn çarında durmayan çarını silsin.. Bütün Görevler fesh edildi.. Komutan diye belirlediğim adamlar teşkilatçılık değil şahsiyetçilik yaptılar... Ben bunun için Loncaya girdim şu şahıs için loncaya girdim diyenler ( Ben hariç) Çarını silsin bana adam gibi adam lazım arkadaşına adamlık yapan adam değil başka sözüm yoktur
- Mertkan
- Demirci Çırağı
İyi niyet ancak bu kadar su istimal edilir... Diyecek sözüm yok sizlere yazıklar olsun...
- DuMaNYaK53
- Işık Hanım'ın Elemanı
EGER O SOZLER BANA ISE BEN SENIN ICIN GELMISTIM SENIN ICIN GIDERIM YARIN AKSAM CARI BOSALTIRIM SILME ISINI SEN EDERSIN KOLAY GELSIN
- DuMaNYaK53
- Işık Hanım'ın Elemanı
HE O ISTIFANIN NEDENIDE SOLIM 6:30 DA MUHURLUDEN KADIM GOREVI OLANLAR MUHURLUYE GELSIN DIE BAGIRKEN OYUNDA OLAN ZATLAR SELAM ALIP VERIODU ITEM SATMANIN PESINDE IDILER BIZ FORMA BILE YAZDIKKI KARDESLERIMIZIN GOREVI OLSUN GELSINLER DIE TEK GELEN BÖRTEÇİNEXKAFKAS OLDU DIERLERI KURTREISIN KLANDAN SESLENMESI ILE GELDILER HE BIDE SU VAR BORTECINE LEGENT GURUBUMDA YESILE GIDERKEN KAFKAS PARA VERMEDI DIE SURAT EDIP CIKTI BORTECINEXKARTAL GOREVINI YAPIP KACTI BIZI BEKLEMEDEN BUNLARA KOMUTANLIK YAPMAYA GEREK YOK HERBIRI ZATEN BI KOMUTAN OLMUS ONUNE GELENI ALDIGINIZ ICIN BU DURUMLARDAYIZ ARTIK SOYLENECEK LAF YOK HAKKINIZI HELAL EDIN IYI YADA KOTU HERKESE HAKKIM VARSA HELAL OLSUN