Retaliation-YollugTigin-IıIıIYaMaNIıIıI Günlüğü

Anılarını Kıyamet Günlüğü'nde sakla! Geçmişin, geleceğe ışık tutsun!
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi
Sunucu: Eminönü

Re: YaMaN-Retaliation Günlüğü

Mesaj gönderen Retaliation »

Bugün Bayram vesilesi ile oyunda olamayacağım.Herkesin Kurban Bayram'ı mübarek olsun.
Resim
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi

Retaliation yazdı:Bugün Bayram vesilesi ile oyunda olamayacağım.Herkesin Kurban Bayram'ı mübarek olsun.
Bu birkaç gün daha sürebilir.
Resim
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi

Merhaba Sevgili Günlük;

Bugün savaşçımda yaklaşık yarım saat vakit geçirdim.Daha sonra Kenan'a son [tooltip t=Yıldırım büyüsü çevredeki yaratıklara aynı hasarı verir.]Yıldırım 2[/tooltip]'li adam arıyorlardı.Ben de büyücüye geçtim ancak aşırı Lag'tan oynayamadım ve sürekli ölüyordum.Gruptakiler de çok şuursuz davranıp kafasına göre hareket edince Motorin'i kesip çıktık.Savaşçıdan birkaç kare ile karşınıza çıktım anlayacağınız.Başlayalım. :)

Oyuna girdiğimde Mısır Çarşı'sının kapısına yakın doğdum.Meğer Arz bir savaşçı kapı önünde erketeye yatmış.Beni görünce saldırdı ama öldüremedi.Ben de karşılık verirken kendisi Sarsılmaz yeteneğini uyguladı.Ben de ayı salıp oturdum.Velhasıl sonra içeri girdi.Ben de girdim.Aramızda kısa bir sohbet döndü."Ayı olmadı ama" deyince ben de cevaplamak zorunda kaldım. :)
Resim

Oyun bomboştu.Kimse yoktu malum bayram vesilesi...Ben de Hasan dostum ile özelden bu durum hakkında konuşuyordum.O sıra karakteri Hamit Pehlivan'ın oradaki Ruh taşına park ettim.Bir Arz büyücü kahvehaneye gelince de hiç tereddüt etmeden öldürdüm ve Klan Paramı elde ettim. :)
Resim

Biraz da hareket edelim dedim.Kalkıp sancağa doğru hareket ederken,bir Arz büyücü ile karşılaştım ve Klan Paramı elde ettim. :)
Resim

Günün Sözü:
Ne Olacağımızı Değil, Ne Olduğumuzu Biliriz. -Shakespeare(Şeyh Pir)

Bugünlük böyleydi günlük,başka yazıda görüşmek dileğiyle esen kal!
Resim
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi

Merhaba Sevgili Günlük;

Bugün oyuna savaşçı ile başlayıp hızlı bir savaşın içinde buldum kendimi.Oyunda az kişi olunca insanın canı sıkılıyor gerçekten.Ben de daha sonra Hol Bölgesine geçtim büyücüm ile.Yol üzerinde ölünce de oyundan çıktım.Şu sıralar farkında iseniz,baya kısa geçiyor oyun sürem.Bunun sebebi oyuna bu haftadan sonra ara vereceğim olmamdır.6 ay kadar oyunda olmayacağım.Son çıkışı yapıyoruz köprüden önce. ;)

Ruh taşına park ettiğim karakterimi,ani bir Sert Vuruş beceri sesi duyunca deparlayarak Komutan'a sürdüm.2 Lodos Büyücü,1 Arz savaşçı ve 2 büyücüye karşıydı.Ben de destek çıkarak hınçla saldırdım.Savaşçıyı aldım.Diğer arkadaşlar da büyücüleri aldılar.
Resim

Tabi sancağa doğru koşunca Arz sayısı arttı.Son Klan Paramı aldım ve son nefesimi de verdim. :)
Resim

Misilleme yaparak grup olarak gittik.Fazla resim alamasam da 100+ Klan Parası elde ederek,gaza geldik.Sancağa doğru koşarken Arzlar bizi fena yerdi. :)
Resim

Resim

Günün Sözü:
Arkadaş çekti silahı dost bilmek yanlıştı. -Sagopa Kajmer(Ölüm Benim Doğum Günüm)

Resim
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi

Resim
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi

Merhaba Sevgili Günlük;

Oyuna ara vermeden son nefesleri alırken,bugün de bir iş başvurusuna gittim ve kabul edildim.Prosedürler gereği birkaç sağlık belgesinden sonra part time bir işe girmiş olacağım.Oyunda da Ahmet ustam ile OkO karşılaşması yaptık.Kendisini tebrik etmeliyim ki beni 3-2 yendi.2 defa zihin tuttu beni. :( Klan Savaşı da oldu tabii ancak oyun yine dolu değildi.

Bir Defansif Savaşçıyı öldürerek Klan Paramızı cebimize koyduk.
Resim

Ve de bir başka Arz büyücüyü,üzerimde az önce kesmiş olduğum Defansif Savaşçının kanatmanın etkisi ile 3 vuruşta yere serdim.
Resim

Ayı gerçekten avantaj sağlıyor Defansif savaşçılara.Zira Kudret mudret bırakmıyorlar adamda.Ah Haydar ah!Adamın vuruşlarından çok senin kanatmandan öldüm kerata! ;)
Resim

Ahmet ustam ile yapmış olduğum savaşçı düellosu.Burada son salisede kendisine Sert Vuruş yapmış olsam da o benden önce davranarak beni ebediyete kavuşturdu. :)
Resim

Net hatırlayamasam da sanırım burada skor 2-2 oldu. :)
Resim

Son olarak da yediğim zihin tutulmasını bozmaya çalışırken avantajımı kaybettim ve düelloyu da kaybettim. :(
Resim

Günün Sözü:
Bütün seslerin en tatlısı övgüdür. -Ksenophon

Resim
GIRESUN2861
İskele Babası
İskele Babası
Klan: Lodos
Lonca: KARADENİZLİLER

Mesaj gönderen GIRESUN2861 »

Güzel Olmuş Eline Sağlık 8-)
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi

GIRESUN2861 yazdı:Güzel Olmuş Eline Sağlık 8-)
Teşekkür ederim. :)
Resim
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi

Merhaba Sevgili Günlük;

Bugün itibarı ile oyuna 6-9 ay ara vermiş bulunuyorum.Acil bir durum olmadıkça oyuna girmeyi düşünmüyorum.Malum sınav telaşımız var.Hakkımızda hayırlısı.İnşallah en kısa sürede,bir aksilik olmazsa bir part time işimiz de olacak.Allah hepimizin yardımcısı olsun.Ara ara gelip buraları en azından bir cümle ile doldurmaya çalışacağım.

Keyifli Forumlar.
Resim
Kullanıcı avatarı
Vezirx27
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: <LIL>

Mesaj gönderen Vezirx27 »

Hakkında hayırlısı olsun, başarıların daim olsun.

“Kıyamet Günlükleri” sayfasına dön