Way be lonca kanalımı taa 3 cü sayfalardan toplamakda varmış kaderde du bakalım daha neler görcez ayrıca kıyamet vakdi hayatıma bırakdım yerden devam etme kararı aldım hepinize sevgiler arkadaşlar sonradan gelen Arkadaşlar için adım devran Ataxdevrankaptan medyum Ulutürk Devrankaptan Ataxkaptan bana ait çarlardır.
Kaptan yazdı:Way be lonca kanalımı taa 3 cü sayfalardan toplamakda varmış kaderde du bakalım daha neler görcez ayrıca kıyamet vakdi hayatıma bırakdım yerden devam etme kararı aldım hepinize sevgiler arkadaşlar sonradan gelen Arkadaşlar için adım devran Ataxdevrankaptan medyum Ulutürk Devrankaptan Ataxkaptan bana ait çarlardır.
Kaptan yazdı:Way be lonca kanalımı taa 3 cü sayfalardan toplamakda varmış kaderde du bakalım daha neler görcez ayrıca kıyamet vakdi hayatıma bırakdım yerden devam etme kararı aldım hepinize sevgiler arkadaşlar sonradan gelen Arkadaşlar için adım devran Ataxdevrankaptan medyum Ulutürk Devrankaptan Ataxkaptan bana ait çarlardır.
Vahit yazdı:8 Mart günü Dünya Kadınlar Günü olarak kutlanır. Bu gün kadınlar tarafından ve / ya da kadınlar için konferans, gösteri ve eğlence gibi çeşitli etkinlikler düzenlenir. Kadınlar arası dayanışma ve kadınların toplumdan beklentileri vurgulanır.
Loncada bulunan herkesin Dünya Kadınlar Gününü Kutluyorum
Lonca olarak bir etkinlik olacakmı geçen bir kutlama gününde etkinlik yapıp maden vermiştiniz ! :geek:
Vesselam
[İçerik Silinmiştir.]
Her iki kullanıcı arasındaki sürtüşme nedeni ile bu mesajın hiçte masum olmadığı kanısındayım.
Vahit yazdı:8 Mart günü Dünya Kadınlar Günü olarak kutlanır. Bu gün kadınlar tarafından ve / ya da kadınlar için konferans, gösteri ve eğlence gibi çeşitli etkinlikler düzenlenir. Kadınlar arası dayanışma ve kadınların toplumdan beklentileri vurgulanır.
Loncada bulunan herkesin Dünya Kadınlar Gününü Kutluyorum
Lonca olarak bir etkinlik olacakmı geçen bir kutlama gününde etkinlik yapıp maden vermiştiniz ! :geek:
Vesselam
[İçerik Silinmiştir.]
Her iki kullanıcı arasındaki sürtüşme nedeni ile bu mesajın hiçte masum olmadığı kanısındayım.
Annelerimiz kutsaldır.
Hesabınız kapatılmıştır.
Teşekkürler raporu ben iletmiştim ama şunuda bilin farklı bir hesaptan tekrar densizliklerine devam edecek :geek:
Hayat Basittir Seçimini Yapar Arkana Bakmazsın
"Mey Biter Saki Kalır Her Renk Solar Haki Kalır Diploma İnsanın Cehlini Alsada; Hamurunda Varsa, Eşşeklik Baki Kalır..."