Retaliation yazdı:Bir de gelin bu adamlara anlatın işte sevgili dostlar.Sana ne benim yapacağım şeyden diyor.Bu benim işim. diyor.Adam oyunu işe dökmüş,siz düşünün.Geçtiğimiz aylarda Çemberlitaş'a bile AFK karakter sokan kişi gördüm.Ücretli gelen bir tank vesaire...Velhasıl,bu oyunu bitiren maalesef ki bu tarz oyuncular.Bunu oyuna girip her bölgeden tadınca alıyorsunuz ve ağzınızda bir acı hissiyatı oluşuyor.
Ücretli tank işi aslında güzelmiş kafama yattı. Önceden çektiğim iksirlerin parası çıkar. Üstün Kayseri mantığı bunu gerektirir.
Bugün her dakika geçtikçe sinirlendim.Yani uzun süredir görmediğim ve hasret gidermek istediğim mor yüzleriyle deli akılları ilk akla gelen Irklara tam 6 denemede varamadım.Yolda sürekli aksaklık oldu.Sabah 2 defa denedim slotlar hızlıydı.1 defa Arz kesti.1 defasında slota takıldım öldüm.Kalan 2'de de 2 farklı büyücünün menzilime girip beni sersemletmesi benim duvarları yumruklamam için son şeyler oldu.Üstüne üstlük ben,Hasan ve Rıfat oyun içerisinde konuşurken saçma sapan bir etkenden gelip saldıran bir Arz yüzünden keyfimiz kaçtı.Yanında da 2 Lodos arkadaşı vardı.Beni ayısı sayesinde 4 defa kesti.Ben ise onu 2 defa kesmek üzere iken Antrepo'ya kaçıp durdu.Aciz bir insan işte.Savaş meydanından kaçmaya çalışıyor.Gelsin kessin umurumda değil.Ancak saçma bir sebep...Her neyse lafı uzata uzata sakıza bağlamaya gerek yok.Ben başlayayım.
Akrepler'den alabildiğimiz tek güzel şey(!) :!:
Bunlar da akrepler ve klan delilerinden düşen tılsımlar.
Sanırım Farabi Shen Kuo efsunlu şeylerin,bana karşı ilgisi ve sempatisi var.Öyle olsa gerek;bugün akreplerden Farabi Modeli Shen Kuo icadı Topaz Rünlü Balyoz ve Krizoberil Tesla Tabancısı Reçetesi düşürdüm.
Günün en güzel şeyi;Safran.
Bir ara Yeraltı'na inerek 15-20 dakika Akreplerde dolaştım.Klorotoksindüşürerek Serinplay adlı neferin,basacağı hatta bugün itibarı ile basmış olduğuKıyamet Amplifiktaörüiçin yardımda bulunacaktım.Ancak kendisini oyunda göremedim.Daha sonra öğrendim ki basmış.Kendisine hayırlı olmasını diliyorum.Sanırım bu da elimizde kaldı.
Safran'ı Hasan dostuma vermiştim satması için.O da geçen kendisine düşenle beraber sattı ve bendeki Safran'ın ücretini ödedi.
Burada da çileden çıktığım an.Tam sol örsteki slotları birer birer alırken,arkama yanaşan bir büyücünün menzilime girmesi ve kendi dahil beni öldürtmesi.Zevk alıyorlar herhalde böyle yapınca.Her neyse,bundan sonra son bir deneyiş için raylarda iken,bir grup Arz beni kesti.İçlerinden biri "Durun buna vurmayın" dese de ismini hafızama kanla kazıdığım savaşçı durmadı ve beni öldürdü.
Günün Sözü: Küçük Bir Kıvılcım, Yangına Sebep Olur. -Dante
Irklarda rahat gezmek istiyorsan önde giden adamı sersemletip öldürecen hacı yoksa rahat edemezsin benim taktik bu yönde sonra küfürler havaya kalkıyor ve olan ona oluyor.
Bugün oyuna geç girip,hiçbir aktivitede bulunmadan günü bitirdim.Zira oyunda muhabbet hakimdi benim için.Üstadı oyunda görünce selamlaştık,baya öyle konuşurken günün bittiğinin farkına vardım.Birkaç tane de küçük arayışın içine giriştik.Velhasıl,bugünü de kısaca geçerek başlayalım derim.
Bugün forum panelinin en alt sayfasında doğum gününün olduğunu gördüğüm YankeeGoHome adlı neferin doğum gününü her ne kadar özelden kutlamış olsam da,buradan da tekrardan kutlar,yeni yaşını tebrik ederim.Sanırım şu an alttaki fotoğraftan haberi yok veya var... :? Her neyse,bir hatıra kalması dileğiyle,kendisi AFK iken bir fotoğraf aldım.
Üstat demiştik girişte.Onu da oyunda görünce sevindim.Zira kendisini göremiyorum oyunda.Kendisi gece geç vakitte giriyor oyuna.Biz ise sabahtan bitir işi tarafındayız. Her neyse oradan buradan konuştuk.Bir ara reçete konumuz oldu.Duruma göre üreteceklerim var kendisinden. Aşağıdaki fotoğrafa gelecek olursak;aylardır uğramadığımız bir yer olan Padişah Köşesi'ne geçtik.Fotoğrafta tek eksik olan maalesef ki Hasan dostumun oyunda olmaması ve karede yer almamasıydı.
Günün Sözü: Herkes Kendi Mutluluğunun Demircisidir. -Alman Atasözü
Bugün Hasan dostumun görevlerinde yardımcı olarak Khaos[49]'a yetişmesinde yardımcı oldum.Birkaç direnç ayarlaması da yaparak tam teçhizatlı bir tanka dönüştürdük.Kendisine defalarca Tank savaşçıdan zevk alacağını söyledim ve bu zevki daha Çemberlitaş'a girmeden almaya başladı diyebilirim sevgili Hasan dostum için.Her neyse ben başlayayım,devamı aşağıda kalsın.
Arzuhalci-Teşkilat Hattı görevleri ile meşgulken bir ara İfliss'in olduğu Nodus Kulesine çıkarak intihar ettik.O sıra ölürken son kez attığım yıldırım büyüsü,İfliss'te derin acı bırakmış olmalı ki canı ben öldüğüm halde 99'da kaldı.
Eee tabi bunun devamı var...Bir başka grupla birleşerek İfliss'e Suikast[48] görevini yapacaktık.Ben görev grubundan çıkarak,diğer arkadaşlara öncelik verdim.Yine kesime yardıma giderken yolda 3 Buz büyücüsü tarafından öldürüldüm.Her neyse,kesime devam eden bizimkiler lonca kanalında şaşkına döndü İfliss'i kestikten sonra.İfliss kestikleri halde görev olmamış galiba.Sanırım İfliss'te açtığım derin yanık sayesinde İfliss kızmış.
Daha sonra Hasan dostumun direnç işleri ile ilgilenirken,kendisine birkaç direnç eşyası temin ettik.Ancak yazışmalardan dirençleri ayarlamaya çalışsam da Hasan dostumun tabiri caizse beyni yandı!Karakteri birkaç dakikalığına bana vererek,direnç işini halletti.Karakter direnç puanlarının hepsini buza verdim.Böylece Gaffar'da asla sıkıntı yaşamaz...En azından birkaç Taş Kanat eşya düşene kadar.3 Karakürk,4 Shen Kuo ve 3 parça da Vahşi eşyalarla aso bir Tank olabiliyor Hasan dostum.
Günün Sözü: Büyük Düşünceler, Yürekten Doğar. -VAUVENARGUES
Bugün oyunda önemli bir gelişme olmadı.Yalnızca Hasan dostumla beraber Khaos[49] görevini yaparak güne noktayı koydum.Bu arada belirtmeliyim ki,oyuna ara verip ders çalışmaya başlayacağım çok yakın zamanda.
Bugün sakin bir gündü.Hol Bölgesinde dolaştım ancak bir şeyler düşüremedim.Daha sonra loncadakilerin daveti üzerine birkaç tur Sığınaklara giderek günü tamamladım.Başlayalım.
Beni seven Motorin'e selamlar olsun.Yine boş geçmedi.Kendisi Tarshass Menşeili Cevriye Sultan Modeli Kolye ve Bilge Kağan Modeli Cevriye Sultan Modeli Yüzük verdi.
Bir turda Kenan'a varırken ölü olan Burak,Ahmet ustaya,loncası olmadığı halde bilmeden lonca kanalından yazınca tebessüm ettik.
Gün sonunda hatıra fotoğrafı alarak sayfanın sonuna noktayı koyduk.Not olarak;herkes Konsantrasyon yeteneğini açarak poz verirken,benim yeteneklerim arasında o olmadığı için,sap gibi kaldım.
Günün Sözü: Zaman sanığım olsa,şimdi idam ederim adı kalır. -Sagopa Kajmer
Bugün ne yazık ki oyunda olamadım.Zira telefonum şarj olmuyordu onunla ilgilendim.KAblolarda temassızlık oluyor ve bateri dolmuyordu.Başka bir şarj aleti taktım,bu sefer de telefonun kendisi şarjı kabul etmiyor.Saatlerce %3 şarjla duruyordu.En sonunda kürdan desteği ile dolmaya başladı.Şimdi de 55'de takılı kaldı.Telefon bizi sınıyor adeta.