Selamün aleyküm.
Loncanıza yeni katılan kardeşlerime , sonusz başarılar dilerim.
Gerçi bu işten benim haberim olması lazım dı ama neyse demekki bazı şeyleri dostlarla konuşmayacağız bundan sonra...
SoLo yazdı:Hehehe artık bende RebeLsx Loncasına katılmış bulunuyorum. Heyecandan ve sevinçten ne yapacağımı bilmiyorum. Nutkum tutuldu. Gökhan Abimin büyük ısrarları sonucu loncaya girmiş bulunuyorum . Her neyse Selam Asiler
Hoşgeldin
Hoşbulduk.
Geçmiş olsun arkadaşlar başınıza büyüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü'k bir bela aldınız.. Benim tatlı belam ama iştee.. Bol hıyarlı cacık olsun canım.
RebeLsxIARONI-RebeLsxIARESI- Gökhan - [Lonca Kurucusu ve Lideri] Rebelsxnight-Ahmet - [Lonca Kurucusu ve Üye Alım Sorumlusu] RebeLsxChucKy -RebeLsxRecKuS- Alper - [Lonca Forum Sözcüsü] RebeLsxTaTaRiaN- Evren - [Lonca Kasa Sorumlusu]
Üye Listemiz
RebeLsxJacKaL- Kerem - RebeLsxSeRCaN-RebeLsxSeRCaNx- Sercan - RebeLsxELLİUC- Fatih - Rebelsxhelios -RebeLsxDieHarD- Fatih - RebeLsxDaRKMaRe-RebeLsxNiGHTMaRe- Berkay - RebeLsxMECAZMİRA-RebeLsxMECAZMIRA - Mustafa - RebeLsxIGeNeRaLI– Furkan - RebeLsxJUN- Orçun -
AlpAykan yazdı:Selamün aleyküm.
Loncanıza yeni katılan kardeşlerime , sonusz başarılar dilerim.
Gerçi bu işten benim haberim olması lazım dı ama neyse demekki bazı şeyleri dostlarla konuşmayacağız bundan sonra...
Son dakikaya kadar benimde haberim yoktu. Bak inan varsa Fenerbahçe küme düşsün.
RuTkaYx yazdı:
SoLo yazdı:
Conqueror yazdı:
SoLo yazdı:Hehehe artık bende RebeLsx Loncasına katılmış bulunuyorum. Heyecandan ve sevinçten ne yapacağımı bilmiyorum. Nutkum tutuldu. Gökhan Abimin büyük ısrarları sonucu loncaya girmiş bulunuyorum . Her neyse Selam Asiler
Hoşgeldin
Hoşbulduk.
Geçmiş olsun arkadaşlar başınıza büyüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü'k bir bela aldınız.. Benim tatlı belam ama iştee.. Bol hıyarlı cacık olsun canım.
Ben sarımsak olsam . Teşekkürler Emre işte Gökhanın başının etini yiyeceğim. Küçük bir sorun var tip bulamadım