[FiaNNa Loncası] "Fianx"
- Dangerxbdrobere
- Cin Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Re: [FiaNNa Loncası] "Fianx"
abilerim ve ablalarım artık açık konuşacağım bu invariable artık sinirlerimi çok oynatmaya başladı ve sıkılmaya başladım velet die bişe yapmak istemiyorum ama artık burama kadar geldi realde görsem yemin ediyorum komaya sokacak kadar sinirliyim yaşar abi artık buna son verilmesini istiyorum bazı arkadaşlarımız bu şahsiyetsiz kişiye dayanamayıp çıktı yaşar abi gereğinin yapılmasını istiyorum lütfen
ILLeGaLxxİnTiKaM
LawLeSşxxİnTiKaM
LawLeSsxxİnTiKaM
LawLeSşxxİnTiKaM
LawLeSsxxİnTiKaM
- Dangerxbdrobere
- Cin Avcısı
yoksa bu gidişle oyunu bırakıcam
ILLeGaLxxİnTiKaM
LawLeSşxxİnTiKaM
LawLeSsxxİnTiKaM
LawLeSşxxİnTiKaM
LawLeSsxxİnTiKaM
- Fianxhercomess
- Salgın Koruyucusu
- Klan: Arzın Çocukları
erdem sana katılıyorum geçen hafta oyuna girdi emre ooo npyn fln dedim bensenle konuşmuom ki dyo ben neyaptığmı bilmiyorum dedim sen biliyon fln dedi tamam dedim neyaptığımı bilmiyom ama özürdilerim dedim özür bile diledim ünkü loncadan kimseyle aram kötü olsun istemiyorum amao kapris yapmaya fln devam ediyo.Neyse erdem sana katılıyorum gereğinin yapılmasını istiyorum

Fianxhercomes Dangerxhercomes
- Dangerxbdrobere
- Cin Avcısı
bugünde facede nbr dedim iyi dedi sonra senle muhattap olmuyorum dedi sonra dedim bilader derdin ne senin dedim loncadakilerle muhattap olmıcam öle bişe dedi gine sinirlerimi oynattı sıkıldım artık
ILLeGaLxxİnTiKaM
LawLeSşxxİnTiKaM
LawLeSsxxİnTiKaM
LawLeSşxxİnTiKaM
LawLeSsxxİnTiKaM
- Emoscann
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Trakya V Salvatore
Önce şöyle başlamak istiyorum dün erdem FACEBOOK' ta bana yazdı naber felan ben de dedim tatsızlık cıkarma sızınle muhattap olmuyorum dedım olayı benı loncadan atmak ıcın cevırmenıze gerçekten sevindim.
Memet sanada söylemiştim bizi ispiyonlamanız cok güzel bir davranış erdem ve memetle birlikte.
Ben size söyledim sizinle muhattabım yok artık nasıl oynuyosanız oynayın oyununuzu sız geldıkten sonra loncada huzur vs.vs. kalmadı ayrıca bu loncayı nasıl bulmak ıstıyosanız öyle bırakın tamamı ayrıca bize yüklenmeyin burada ben size açık açık söylüyorum siz olayı loncadan atın felan veya cıkarım dıyosunuz olayları baska yerlere baglıyosunuz. Sizin bu halinizle loncadan en eskiler ayrıldı artık kım kaliteli kim kalitesiz bir düşünmeniz lazım EĞER BENİ çekemiyosanız güncel listeden adımı cıkarın derım sıze Erdem tekrar söylüyorum senle ve mehmetle muhattap degılım bunu soylememle sen bunu yazıyosan sana küsüm diye degil gerçekten sana yazık erdem sizleri böyle bilmiyodum loncaya girince hayatımda cok şey değişti neyin ne oldugunu kımın kım oldugunu anladm Sizleri çok seviyorum ben Bunu Fianxleewoht , yaşar abimede söyledim beni artık muhattapp etmeyin diye ayrıca erdem söylemicektim ama dayanamadım senle muhattap degılım dıyınce facebooktan küfürleri sıra sıra saydırıyodun Sizleri çok seviyorum oyun hayatınızda başarılar 2 ay yokum geri dönecegim daha güçlü olarak...... Erdem tekrar söylüyorum bunları böyle bağlamanın nedi beni loncada çekememendir.
Beni çekemiyosanız açık açık söyleyin memet senle konusur anlasırdık ama bi olay olduki kalbim cok kırıldı mehmetim kusuruma bakma ama erdem sen ömür boyu gözümden düştün.
Çanakkalede tatildeyim oyundakı tüm iyi arkadaslarıma kötü arkadaslarıma iyigünler..............
Memet sanada söylemiştim bizi ispiyonlamanız cok güzel bir davranış erdem ve memetle birlikte.
Ben size söyledim sizinle muhattabım yok artık nasıl oynuyosanız oynayın oyununuzu sız geldıkten sonra loncada huzur vs.vs. kalmadı ayrıca bu loncayı nasıl bulmak ıstıyosanız öyle bırakın tamamı ayrıca bize yüklenmeyin burada ben size açık açık söylüyorum siz olayı loncadan atın felan veya cıkarım dıyosunuz olayları baska yerlere baglıyosunuz. Sizin bu halinizle loncadan en eskiler ayrıldı artık kım kaliteli kim kalitesiz bir düşünmeniz lazım EĞER BENİ çekemiyosanız güncel listeden adımı cıkarın derım sıze Erdem tekrar söylüyorum senle ve mehmetle muhattap degılım bunu soylememle sen bunu yazıyosan sana küsüm diye degil gerçekten sana yazık erdem sizleri böyle bilmiyodum loncaya girince hayatımda cok şey değişti neyin ne oldugunu kımın kım oldugunu anladm Sizleri çok seviyorum ben Bunu Fianxleewoht , yaşar abimede söyledim beni artık muhattapp etmeyin diye ayrıca erdem söylemicektim ama dayanamadım senle muhattap degılım dıyınce facebooktan küfürleri sıra sıra saydırıyodun Sizleri çok seviyorum oyun hayatınızda başarılar 2 ay yokum geri dönecegim daha güçlü olarak...... Erdem tekrar söylüyorum bunları böyle bağlamanın nedi beni loncada çekememendir.
Beni çekemiyosanız açık açık söyleyin memet senle konusur anlasırdık ama bi olay olduki kalbim cok kırıldı mehmetim kusuruma bakma ama erdem sen ömür boyu gözümden düştün.
Çanakkalede tatildeyim oyundakı tüm iyi arkadaslarıma kötü arkadaslarıma iyigünler..............
TRAKYA PAŞAELİ CEMİYETİ LONCA BAŞKANI
Emoscann(2005)
HydRopHopiA(2008-2012)
ZeusKabadayı(2012-2020)
FRİGG(2014-2020)
AsiLxTÜRK(2010-2020)
TsKxHxGeNeRaL(2008-2014)
Fianxinvariablex(2007-2010)
Emoscann(2005)
HydRopHopiA(2008-2012)
ZeusKabadayı(2012-2020)
FRİGG(2014-2020)
AsiLxTÜRK(2010-2020)
TsKxHxGeNeRaL(2008-2014)
- Emoscann
- FareAdam Düşmanı
Dangerxbdrobere o son cümlelerine aldırış etmiyorum fakat NERELİSİN ?
Eğer edirne Veya İst. yakınlarındaysan .............
O lafları birer birer göreceksin sen facebooktaki fotograflarımı dıyorsan alttaki tarihlerebir bakmanı söyleyebilirim
2009 mayıs haziran nisan vs.vs. .
Beni çekemiyosanız bende acık konusuyorum ozaman beni atın bu loncadan artık sınırlerım taştı bu lonca sayfanı kırtletmek ıstemıyorum yaşar abi kimin haklı haksız oldugunu ayırt edebılıyo ben ona enbaşta söyledim beni muhattap etme diye . o sonlarda bana demıstı lonca ıcı tavırlarını degıstır dıye bende dedım oyunda kımseyle muhattap olmayacagım olay böyle geçer dedim birşey demedi oda bılıyo bunu artık. erdem allah yukarda burada gönü rahatlıgıyla yaşarsın ama orda hesabın alınır erdem.
beni velet diye sayma karşına cıkarsam hiç tahmin edemiyecegin şeyler olur cok sinirli birisiyim artı şeker hastasıyım beni kızdırma böyle ufak tefek şeyler için görüşmek üzere sizlerle muhattap olmuyorum diye bunları yazmanız gereksız ve cocukluk bırşey ayrıca bana velet demene cok sinir kaptım bunun hesabını alıcam. FİANNA loncasının ezik şifacısı Fianxinvariable(:P)başarılar diler .
Eğer edirne Veya İst. yakınlarındaysan .............
O lafları birer birer göreceksin sen facebooktaki fotograflarımı dıyorsan alttaki tarihlerebir bakmanı söyleyebilirim
2009 mayıs haziran nisan vs.vs. .
Beni çekemiyosanız bende acık konusuyorum ozaman beni atın bu loncadan artık sınırlerım taştı bu lonca sayfanı kırtletmek ıstemıyorum yaşar abi kimin haklı haksız oldugunu ayırt edebılıyo ben ona enbaşta söyledim beni muhattap etme diye . o sonlarda bana demıstı lonca ıcı tavırlarını degıstır dıye bende dedım oyunda kımseyle muhattap olmayacagım olay böyle geçer dedim birşey demedi oda bılıyo bunu artık. erdem allah yukarda burada gönü rahatlıgıyla yaşarsın ama orda hesabın alınır erdem.
beni velet diye sayma karşına cıkarsam hiç tahmin edemiyecegin şeyler olur cok sinirli birisiyim artı şeker hastasıyım beni kızdırma böyle ufak tefek şeyler için görüşmek üzere sizlerle muhattap olmuyorum diye bunları yazmanız gereksız ve cocukluk bırşey ayrıca bana velet demene cok sinir kaptım bunun hesabını alıcam. FİANNA loncasının ezik şifacısı Fianxinvariable(:P)başarılar diler .
Emoscann(2005)
HydRopHopiA(2008-2012)
ZeusKabadayı(2012-2020)
FRİGG(2014-2020)
AsiLxTÜRK(2010-2020)
TsKxHxGeNeRaL(2008-2014)
Emoscann(2005)
HydRopHopiA(2008-2012)
ZeusKabadayı(2012-2020)
FRİGG(2014-2020)
AsiLxTÜRK(2010-2020)
TsKxHxGeNeRaL(2008-2014)
- Emoscann
- FareAdam Düşmanı
kapris felan yapmadın hıc bırısıyle cümlemi bukadar uzatmadım sizinle muhattap degılım artık diyip fısıldayı kapattım .
Ayrıca erdem benı sırf attırmak ıcın loncadan cıkıyorum demen bı dusunulmesı gereklı ?
Ayrıca erdem benı sırf attırmak ıcın loncadan cıkıyorum demen bı dusunulmesı gereklı ?
Emoscann(2005)
HydRopHopiA(2008-2012)
ZeusKabadayı(2012-2020)
FRİGG(2014-2020)
AsiLxTÜRK(2010-2020)
TsKxHxGeNeRaL(2008-2014)
Emoscann(2005)
HydRopHopiA(2008-2012)
ZeusKabadayı(2012-2020)
FRİGG(2014-2020)
AsiLxTÜRK(2010-2020)
TsKxHxGeNeRaL(2008-2014)
- Fianxhercomess
- Salgın Koruyucusu
- Klan: Arzın Çocukları
peki emre bunu bana açıkla ben neyaptımda herkesin huzuru kaçtıda loncadan çıktı.Biraz ilginç olabilir belki ama hala sana neyaptığımı anlamadım. ama beni asıl rahatsız eden ben neyaptımda çıktı herkes loncadan onu söylermisin

Fianxhercomes Dangerxhercomes
- Dangerxbdrobere
- Cin Avcısı
madem yedircen erkeksen bursa /çekirge mahallesi başak sokak tuğçe apartmanına gelirsin senin gibilerin yeri yok burda mehmet kardeşim bırak şu veleti ya ne b*k yaparsa yapsın ama sana diyorum ne hastası olursan ol çokta umrumda değilsin arkanımı getircen getir bakalım eğer karşıma çıkarsan seni geberticeğim kaç yıl yatarsam yatayım 
ILLeGaLxxİnTiKaM
LawLeSşxxİnTiKaM
LawLeSsxxİnTiKaM
LawLeSşxxİnTiKaM
LawLeSsxxİnTiKaM
Öncelikle seLamun aLeykum.
Loncadan ayrıldıkdan sonra. Arkamızdan neler olmuş böyLe. Emre. Erdem. cocukmusunuz. siz kavga ediyorsunuz. Yok karşıma cıkarsan öldürüm yok bunu yaparım. bunları cocuklar yapar.siz cocukmusnuz. Bu oyunda biz dosttuz düşman değil. Aranızdaki sorunları konuşarak düzeltceksiniz kavga ederek değil... Umarım. bu sözler güzeL yerlere gidir.
iyi günler iyi oyunlar
Serisavaşcı
Loncadan ayrıldıkdan sonra. Arkamızdan neler olmuş böyLe. Emre. Erdem. cocukmusunuz. siz kavga ediyorsunuz. Yok karşıma cıkarsan öldürüm yok bunu yaparım. bunları cocuklar yapar.siz cocukmusnuz. Bu oyunda biz dosttuz düşman değil. Aranızdaki sorunları konuşarak düzeltceksiniz kavga ederek değil... Umarım. bu sözler güzeL yerlere gidir.
iyi günler iyi oyunlar
Serisavaşcı
serisavaşcı Fianxserisavaşcı TsKxSeriSAVASCI TsKxDxTuğGeNeRaL TsKxHxINCA xINCAx
FİAN'A & TsK
FİAN'A & TsK