<> Kurt Loncası <>

Tılsım sunucusuna ait Loncaların iletişim, bilgilendirme ve paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Kurtlarxfearx
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Re: <> Kurt Loncası <>

Mesaj gönderen Kurtlarxfearx »

Bu arada bir şey fark ettim ok sertleştirici toplanan bir şey değilmiş :D Kaç gündür onu arıyorum toplanıyor sanıyordum :) Şu anda elimde 20 tane ok sertleştirici var yeni oyunculara 5 tane görevde veriliyor herkese tanesi 5k diyince ooo yapıyor :D Ökse meyvesi bi ara art arda 5 tane çıktı daha da çıkmıyor :) Kadriye abla ok sertleştirici sayısını 50 yaptıktan sonra sana vereceğim malzemeleri
Kullanıcı avatarı
kasaphasan06
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi

Mesaj gönderen kasaphasan06 »

Ne Kötü Bişimiş Bu Mobil Ödeme ya Kredi Kartıyla uğraşmayayım diye mobil Ödeme yapayım dedim 1 Tl mi götürdü sonra mobilödemeye üye değilsiniz Diyor :)

Üye Olayım Dedim Şirket Filan Yazıyor Yarın doğru düzgün bir Turkcell bayine gidip yaptırayım şu üyeliği bi Plus alalım dedik kırk yılın başında :)
Resim
Resim
Resim
Resim

Resim[/img]
Kullanıcı avatarı
Kurtlarxfearx
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen Kurtlarxfearx »

xD Ben her ay telefondan sorunsuz alıyorum :) Bu arada 11 Haziranda grup bölgeleri geliyormuş :) Ben hala 49 olamadım :D:D:D
Kurtlarxkadriye
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen Kurtlarxkadriye »

Kurtlarxfearx yazdı:Bu arada bir şey fark ettim ok sertleştirici toplanan bir şey değilmiş :D Kaç gündür onu arıyorum toplanıyor sanıyordum :) Şu anda elimde 20 tane ok sertleştirici var yeni oyunculara 5 tane görevde veriliyor herkese tanesi 5k diyince ooo yapıyor :D Ökse meyvesi bi ara art arda 5 tane çıktı daha da çıkmıyor :) Kadriye abla ok sertleştirici sayısını 50 yaptıktan sonra sana vereceğim malzemeleri

Lonca kasamızda materyal ve iksir bakımında az zamanda çok hızlı gelişme kaydettik bu konuda emeği ve desteği olan tüm arkadaşlarıma sonsuz teşekkürler inanın az evvel kasa loncasından çıktım gelen iksir ve madenleri yerleştirecek zaman bulamadım. arkadaşlarımın paylaşımcılığından dolayı çok sevinçliyim. Özellikle ismini belirtmezsem haksızlık olacağını düşündüğüm Kurtlarxyewsaaa (Yasin) atkadaşıma kasasındaki tüm malzemeleri iksir ve itemleri Lonca kasasına aktardığı için teşekkür ederim. bu aktarılan itemlerin gelişmek için çaba gösteren tüm üyelerimizin kullanabileceğini "tekrar" bildiririm. Kurtreis'in onayı doğrultusunda istediğiniz malzemeyi alabilmek için bana başvurabilirsiniz.
Resim
{REHBER}Kurtlarxkdriye(49)
Kurtlarxkadriye(49)
Kurtlarxkadrıye(49)
Kdriye(49)
Redfox(45)
Kullanıcı avatarı
kasaphasan06
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi

Fear Oyunda Yada Msn 'e Gelsene Bi Özele

mynetsobee@windowslive.com
Resim
Resim
Resim
Resim

Resim[/img]
Kullanıcı avatarı
cansever18181
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen cansever18181 »

Beyler 11 hazıran gunu Kurt lonca uyelerı eklentıye beraber başlayalım bırlıkde hareket edelım Sıfamda olacagım
Yenı bölgeyi beraber cözelım :) :)
BirZamanlar Timurlarxşifacı Şimdiki Adım xMeSuTxTR Saygılarr.
ResimResimResim
Kullanıcı avatarı
Rescuer
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Rescuer »

Grup Bölgeleri 11 Haziran'da geliyormuş, hepimize hayırlı olsun.

Bu arada Pazar günü yapılacak 3. Lonca Videosu çekimi için 2 savaşçı, 2büyücü ve 2 şifacıya ihtiyaç bulunmaktadır, katılmak isteyenler lütfen bu mesajıma alıntı yaparak;
Karakter ismi:
Karakter seviyesi:
Karakter sınıfı:

formunu doldursunlar :)

Teşekkürler, iyi forumlar...
Resim
Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
Kullanıcı avatarı
cansuhzn
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen cansuhzn »

kasaphasan06 yazdı:Hüseyin Kardeşim İdman Derken Hangi Sporu Yapıyorsun :) ?
Basketbolcuyum.Bir Çok Takımda Oynadım Alt Yapıda 2 Sezon Önce Arkadaşım 2.Likte Oynadı Eyüpte Ben Geçirdim Tahlisiz Sakatlıktan Sonra A Takıma Çıktım Halde Oyunculumu Surduremedim.

Şuanda Spor Akademisine Hazırlanıyorum.Bundan 1 Ay Önce İstanbul Dışında Sürdürüyodum Çalışmalarımı Ama İstanbula Dondum Şimdide İstanbulda İdmanlarıma Devam Ediyorum.Bildiniz Gibi Mulakatlar Yaklaşıyo Mulakatlara Hazırlanmak İçinde Ciddi Bir Süreç Lazım.Şuan Haftanın 6 Gunu İdmanım Var.Haftanın 2 Günü Altletizim İdmanım Var , 3 Gün Salon İdmanım 1 Gunde Belgrad Ormanın Da Uzun Koşu İdmanım Var.

Salı , Perşembe , Pazar Salon İdmanlarım Var.( Salı , Perşempe 17:30 , 21:00 Arası İdmandayım Pazar Gunu 11:00 , 17:30 Arası İdmandayım )

Çarşamba Cuma Atletizim İdmanındayım ( 17:00 21:00 Arası İdmandayım )

Cumartesi Saat 10:00 Bitiş Beli Dil İdmandayım.

Şuanki İdman Programım Bu Ama Yazın Haziran Bittikten Sonra Aranızda Oyunda Pek Olamıcam

Gunluk İdman Programım 10 Saat Olucak Buna Yeme İçme Dinlenme Dahil Çift İdmanlara Donucak

4 Saat Atletizim 6 Saat Salon İdmanı Olucak.

Zaten Bu İşle Ugraşan Bilen Varsa Bilir.

Ayın 21 İn De De Hataya Gidicem Kayıta Burda Olamıcam.

Yetrince Açıklayıcı oldu Heralde Yazım :) Haberiniz Olsun :)
Resim
Kullanıcı avatarı
kasaphasan06
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi

Kolay Gelsin Gözüm

İdman işini şu yüzden sormuştum bende Ankara Tofaşta Genç Takımda Oynuyorum şu anda 5-6 yıldır aynı takımdayım Bende Senin gibi yoğun bir idman programına dahilim Bursa Tofaşa Transferim oldu tekrar Ankara Tofaşa Geldim Üniversitem Nedeniyle Baya bir aksatmak zorunda kaldım

:) Aynı şeyleri yaşadığım için seni çok iyi anlıyorum
Resim
Resim
Resim
Resim

Resim[/img]
Kullanıcı avatarı
Sariyerli
Zincir Bozan
Zincir Bozan
Lonca: KURT LONCASI

Mesaj gönderen Sariyerli »

ben oyuna giremediğim için pek bi halt yok elimde :D 60 kusur gumus , 100 kusur altın , ametist felan var lazımmı onlar kadriye abla
TILSIM - KURT LONCASI

TILSIM - Sarıyerli - RagnaroK

EMİNÖNÜ - Valhalla - MikLaGaaRD

“Lonca İletişim” sayfasına dön