|| YİĞİTLER LONCASI ||

Tılsım sunucusuna ait Loncaların iletişim, bilgilendirme ve paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Doylaion
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: || YİĞİTLER LONCASI ||

Mesaj gönderen Doylaion »

Alp Abi'nin En kısa zamanda oyuna dönmesini temenni ediyorum.Dualarımız O yönde Hayırlısıyla Serbest Kalacaktır Adalet Yerini Bulacaktır bulmalıdırda

Not : Yasin Veya Fatih Bana Ulaşırsanız Sevinirim ...
Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
Kable
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini

Mesaj gönderen Kable »

100 mB internet paketim kaldı onu da toplantıda harcıyacam :D
En son Kable tarafından 10 Ara 2011 21:38 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
MezarKabul...
xMzrKbL...
xxMzRKbL...
Kullanıcı avatarı
Kable
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini

Mesaj gönderen Kable »

Fazladan 2. ilet sorry :)
MezarKabul...
xMzrKbL...
xxMzRKbL...
fener19071981
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen fener19071981 »

Es_selamun aleyküm alp paşamdan haber alan varmı bilmiyorum ama ben patlıyacam sıkıntıdan kimse ne tel açıyo nede buraya bişey yazıyor hande yenge yada hidayet ağam gelişmelerden haberdar ederseniz bizi sevinecem en azından ne oldu bilinir yarın akşam mümkün oldukça imkan doğrultusunda herkes 8 de msn de olsun kısada olsa bi değerlendirme yapalım inş en kısa zamanda şu olumsuz havayı atarız üstümüzden alp paşamın yokluğu öyle bir etkilediki sanki uzayda yaşıyorumda yanı9mda kimse yok o kadar kendimi yanlız hisediyorum RABBİM tez zamanda bize kavuştursun sensiz olmuyo paşam fatih yarın sende olursun inş yarın grşrz FERDİ
Kullanıcı avatarı
SANCAR
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen SANCAR »

YigitlerHANDE yazdı:Hayırlı akşamlar , pazar akşamki toplantıda bende bulunacağım.
Konuşuruz.
İyi geceler.
Abimin sağlık durumu ve morali gayet iyi çıkacak sonuçtan da emin.
er yada geç temyizden temiz bir şekilde çıkıcaz inş.
yengemle birlikte yarın akşamki toplantıda bende olucam.
Görüşmek üzere.

Hidayet
Resim
SANCAR
Resim
Kullanıcı avatarı
SANCAR
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen SANCAR »

fener19071981 yazdı:Es_selamun aleyküm alp paşamdan haber alan varmı bilmiyorum ama ben patlıyacam sıkıntıdan kimse ne tel açıyo nede buraya bişey yazıyor hande yenge yada hidayet ağam gelişmelerden haberdar ederseniz bizi sevinecem en azından ne oldu bilinir yarın akşam mümkün oldukça imkan doğrultusunda herkes 8 de msn de olsun kısada olsa bi değerlendirme yapalım inş en kısa zamanda şu olumsuz havayı atarız üstümüzden alp paşamın yokluğu öyle bir etkilediki sanki uzayda yaşıyorumda yanı9mda kimse yok o kadar kendimi yanlız hisediyorum RABBİM tez zamanda bize kavuştursun sensiz olmuyo paşam fatih yarın sende olursun inş yarın grşrz FERDİ
Ferdi abi k bakma yazını geç gördüm.
Abim çok iyi Ferdi abi bizzat gittik gördük bir sıkıntısı yok sizlere hepinize selamlaı var.
moralide sağlığıda çok iyi tek derdi sizlerden ayrı kalması ne olur siz kendinizi üzmeyin abim mutlaka dönücek er yada geç

yarın akşamki toplantıda yengemle birlikte olucaz.
Güzel haberlerimz var

Hidayet
Resim
SANCAR
Resim
Kullanıcı avatarı
Rescuer
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı

Mesaj gönderen Rescuer »

Akşam 20:00'da MSN üzerinden gerçekleşecek toplantıya herkesin katılması rica olunur. Unutmayalım loncadaşlarım.
Resim
Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
Kullanıcı avatarı
lahy1
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Kurt

Mesaj gönderen lahy1 »

selam yiğit loncanın yiğit neferleri gününüz hayırlı olsun akrdeşlerim

kısabir dip not düşecem üye arkadaşlarınızı taktir ediyorum bazıları özellikle savas olmadığı anlarda uayrıda bulunup saldırılmamasını istemekteler saygı duydum yanısıra dier sölemk istediğim genel katılımlı savas anlarında durmadan saldırabilrisiniz bana bilginiz olsun :D görüşmek üzere hoşçakalın
KURT LONCASI YÖNETİM KURULU
Doğu Kurt Hanlığı
Kurtlarxatakaan KurtlarxATAAKAN Fedaixatakan Armageyşax XxATAKANxX
Kullanıcı avatarı
Alpulu
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Alpulu »

Selamun aleyküm Yiğitler .. Nasılsınız Bu aksam Ki toplantıya herkez Katılmaya Çalıssın.. Teşekkürler Atakan Abim .
Resim
Kullanıcı avatarı
Rescuer
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı

Mesaj gönderen Rescuer »

Resim

YİĞİTLER LONCASI

Lonca Karakter/Görev/İsim Listesi

[table]
[td]
Savaşçı
[/td][td]
Büyücü
[/td][td]
Şifacı
[/td][td]
Loncadaki Görevi
[/td][td]
Adı ve Soyadı
[/td][tr][/tr][td]Fantom[/td][td]YiğitlerALP[/td][td]YiğitlerREİS[/td][td]Lonca Kurucusu[/td][td]Alpaslan AYKAN[/td][tr][/tr][td]YiğitlerBaŞKaN[/td][td]Nasihat[/td][td]NaSihatŞifa[/td][td]Lonca Kurucusu&Başkanı[/td][td]Fatih TATAR[/td][tr][/tr][td]YiğitlerFerdi(aSSkınSSelaSSı)[/td][td]-[/td][td]-[/td][td]Lonca Başkanı[/td][td]Ferdi[/td][tr][/tr][td]Badkniqht[/td][td]-[/td][td]ÇıkıkÇı[/td][td]Yönetim Kurulu Başkanı - Forum Sözcüsü
Lonca Kasası ve Üye alım Sorumlusu
[/td][td]Yasin AY[/td][tr][/tr][td]-[/td][td]Ericponti[/td][td]-[/td][td]Yönetim Kurulu[/td][td]Ali YARAR[/td][tr][/tr][td]YiğitlerBarış(BodrumHakimi)[/td][td]-[/td][td]-[/td][td]Yönetim Kurulu[/td][td]Barış[/td][/table]

[table][tr][/tr][td]Savaşçı
[/td][td]
Büyücü
[/td][td]
Şifacı
[/td][td]
Loncadaki Görevi
[/td][td]
Adı ve Soyadı
[/td][tr][/tr][td]YiğitlerÖLMEZ[/td][td]Mysterysun[/td][td]-[/td][td]Üye[/td][td]Yiğit ÇALIŞKAN[/td][tr][/tr]
[td]-[/td][td]-[/td][td]YiğitlerÇırak[/td][td]Üye[/td][td]Hoca[/td][tr][/tr][tr][/tr][td]YiğitlerBurak[/td][td]-[/td][td]-[/td][td]Üye[/td][td]Burak Aktan[/td][tr][/tr][td]YiğitlerYasemin[/td][td]-[/td][td]-[/td][td]Üye[/td][td]Yasemin[/td][tr][/tr][td]-[/td][td]YiğitlerAYKAĞAN[/td][td]Klxhippocrates[/td][td]Üye[/td][td]Hande AYKAN[/td][tr][/tr][td]YiğitlerULUIŞIK[/td][td]-[/td][td]-[/td][td]Üye[/td][td]Mustafa ULUIŞIK[/td][tr][/tr]-[/td][td]-[/td][td]YiğitlerTÜRKEŞ[/td][td]-[/td][td]Üye - KP Sorumlusu[/td][td]Emre[/td][tr][/tr][td]YiğitlerÜÇHİLAL[/td][td]-[/td][td]-[/td][td]Üye[/td][td]Ensar GÖCELİ[/td][tr][/tr][td]YiğitlerOLCAY[/td][td]-[/td][td]-[/td][td]Üye[/td][td]Olcay Kazakis Ekin[/td][tr][/tr][td]-[/td][td]-[/td][td]cCcTürKeŞTİRcCc[/td][td]Üye[/td][td]Evren[/td][tr][/tr][td]-[/td][td]Günışığım[/td][td]-[/td][td]Üye[/td][td]Havva[/td][tr][/tr][td]-[/td][td]Parabellum[/td][td]-[/td][td]Üye[/td][td]Vehbi[/td][tr][/tr][td]Cümlexmühendisi[/td][td]-[/td][td]-[/td][td]Üye[/td][td]Süleyman[/td][/table]

Resim Üye listesinde bulunan bazı isimler otomatik yönlendirmelidir. Yani isime tıkladığınızda kişinin Facebook profiline yada mail adresine yönlendirilirsiniz.

Resim Yukarıdaki listede bulunan ve "Yiğitler" ile başlayan isimlerin çoğu henüz oyunda bulunmamaktadır. İsim değiştirme hakları kullanıldıktan sonra isimler bu hale gelecektir. Şuan isimleri değiştirilen karakterler;
YiğitlerALP
YiğitlerREİS
YiğitlerÖLMEZ
YiğitlerÜÇHİLAL
YiğitlerTÜRKEŞ
YiğitlerBaŞKaN

Resim Resmi Web Sitemiz: Hazırlanma aşamasında.

Resim Lonca katılım başvurusu için tıklayın.

Resim Lonca kasası için kasa sorumlusu dışında lonca başkanlarıyla da görüşülebilir.

Resim Lonca Kuralları
1.Lonca üyelerimiz, İKV'nin oyun ve forum kuralarına uymalıdırlar.
2.İKV'nin bir oyun olduğunu üyelerimiz asla akıllarından çıkarmamalı ve ona göre hareket etmelidirler. Her ortamda olduğu gibi ahlak kuralları loncamız içerisinde de gözetilmelidir.
3.Küfür , hakaret ve kötü davranış içinde bulunmamalıdırlar.
4.Loncaya katılmış olan ve katılacak olan kişiler yapılacak toplantıda lonca ile telefonunu paylaşmalı ve loncadaki kişilerin telefon numaralarını almalıdır(iletişim için gerekli).

Güncelleme nedeni:
ÇıkıkÇı karakteri listede Yasin Ay'ın karakterleri arasına eklendi.
Resim
Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
Kilitli

“Lonca İletişim” sayfasına dön