Ve aleykum selam serdar başkan seninde haftan iyi geçer inşallah...senolmadan yazdı:S A arkadaşlar günaydın iyi bir hafta geçirmeniz dileğiyle hepiniz A E O
&-----PARDUS PANTERA LONCASI GENEL SAYFASI-----&
- Fearoftheclipse
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Re: &-----PARDUS PANTERA LONCASI GENEL SAYFASI-----&
&---Pardusxeclipse---& &---ParDusxBaşKaN---& &---ParDusxBasKaN---&
- Fearoftheclipse
- Teşkilat Neferi
Bilgilendirme için teşşekürler yusuf...Evet arkadaşlar okulların açılması ile oyuna ara vericek olan başka üyeler var ise buradan veya oyndan duyursunlar...Staffers yazdı:Arkadaşlar İlk Olarak Selamlar...
Okulun Açılmasıyla Herkez Oyunla 3 Yada Tamamen Bağlantısını Kesiyor.Bende 3 Yada 4 Ay Oyunda Olmayacağım.Dersler Her Zaman Ön Planda Olmalıdır.Oyunu Her Zaman Oynarız..
Burdan Herkeze Selam Olsun.
Lakin 8.kurallda belirtildiği üzere haber vrmeyip uzun süre oyundan uzak olan üyeler loncadan ihraç edilicektir...
- Cesurzade
- Antrepo Bekçisi
Yeni eğitim döneminde tüm öğrenci kardeşlerime başarılar diliyorum.
Ersinin de belirttiği gibi ,oyuna sıkça giremeyecek olan kardeşlerimizin buradan bildirmelerini önemle rica ediyorum.Zira görev veya etkinliklerde bunu göz önünde bulundurmak adına kimlerin online veya offline olacağını bilmek zorundayız. Hepinize sonsuz başarılar...
Ersinin de belirttiği gibi ,oyuna sıkça giremeyecek olan kardeşlerimizin buradan bildirmelerini önemle rica ediyorum.Zira görev veya etkinliklerde bunu göz önünde bulundurmak adına kimlerin online veya offline olacağını bilmek zorundayız. Hepinize sonsuz başarılar...
ben pazartesiye kadar 1-2 saat online olabilcem.pazatesiden sonra güzel bi leptop alıcağım.ozamanda şarjım bitene kadar online olurum 
eve gelince oyuna devam tabi
eve gelince oyuna devam tabi
aykut gökçe
//Reklam içeriği kaldırıldı.
//Reklam içeriği kaldırıldı.
- Fearoftheclipse
- Teşkilat Neferi
Teşekkür ederiz sanada hayırlı akşamlar...Kabusxmaster yazdı:Hayırlı akşamlar dostlar,iyi eğlenceler herkese..
- Enderxangel
- Arzuhalci'nin Adamı
- Klan: Lodos
Öncelikle hepinize selamlar...
Okulun açılmasıyla online vaktimi kaybedicek olanlardan birisi de benim.Bunu daha önce de belirtmiştim sözlü olarak...
Yine de okulun neti varsa ben buradayım..Dün olmadığı için bişey yazamadım,ama hepinizi çok özledim,özellikle ts'den yaptığımız sohbetleri...
Malesef bu sene okulun müfredatı daha ağır,pts. salı günleri 9 ders görüyoruz diğerleri 8 ders..O yüzden online sürem az,ama bilin ki her zaman burdayım ulaşabilirsiniz
Hepiniz Allaha emanet olun.Çağatay ve atakan foruma girmiyo,onlara da selamımı iletin
Okulun açılmasıyla online vaktimi kaybedicek olanlardan birisi de benim.Bunu daha önce de belirtmiştim sözlü olarak...
Yine de okulun neti varsa ben buradayım..Dün olmadığı için bişey yazamadım,ama hepinizi çok özledim,özellikle ts'den yaptığımız sohbetleri...
Malesef bu sene okulun müfredatı daha ağır,pts. salı günleri 9 ders görüyoruz diğerleri 8 ders..O yüzden online sürem az,ama bilin ki her zaman burdayım ulaşabilirsiniz
Hepiniz Allaha emanet olun.Çağatay ve atakan foruma girmiyo,onlara da selamımı iletin

Gocuman
- Cesurzade
- Antrepo Bekçisi
Aleykümselam güzel kardeşim. Artık yoğun bir döneme başladın , ALLAH yardımcın olsun. Okul hayatında başarılar diliyorum. Seni ve dolayısıyla da sesini şimdiden özledik
Umarım zaman tez geçer ve tekrar aramıza katılacak yeterli zamaları bulursun. Mahalle baskısı,okul baskısı derken şimdide grup baskısı terimi de literatüre girmez umarım
. Birde unutmadan söyleyeyim , artık şah eserli bir loncayız
işlem tamamdır . Ali ağabeyinizinde malzemeleri tamamlanmak üzere ama biliyorsun O Yücelen Halit Balyoz mor reçeteyi üretecek ,sanırım sunucuda ilk olacaktır
Senin malzemelerde tamam iken istanbula döndün . Ama oyunda olduğun bir anda Ashab-ı keyf elinde olacak söz
. Allah Azze ve celle yardımcın olsun ,başarılar...
- memoagent47
- Teşkilat Neferi
Diğer arkadaşlarla konuştum abi onlar sana açıklasınlar ama gerekirse ben de senle konuşurum Ersin az çok biliyor olanları . Tüm arkadaşlara şaheserleri hayırlı olsun şimdiden . Hala istermisin bilmem ama kardeşin olarak gör ya da görme MFatih burda istediğin anda Veli Abisinin yanında olacak .
İyi akşamlar ...
İyi akşamlar ...
ShiNiGaMi
RYuK
WiDERCHRiST
ShiRoi
CesurlarxMFaTiH

Tılsım Raiders of Anatolia Sunucu Temsilcisi
www.anadoluakincilari.com
RYuK
WiDERCHRiST
ShiRoi
CesurlarxMFaTiH

Tılsım Raiders of Anatolia Sunucu Temsilcisi
www.anadoluakincilari.com
- Fearoftheclipse
- Teşkilat Neferi
Şimdiden özledik ender seni...Enderxangel yazdı:Öncelikle hepinize selamlar...
Arada birde olsa gir bi sesini duyur...
Dediğimiz gibi eskisi gibi online olduğunda ashabın son rötüşünü yaparız...
- Enderxangel
- Arzuhalci'nin Adamı
- Klan: Lodos
Veli abicim Ecel Getirenin hayırlı olsun.O gün yardım edicektim demekki nasip değilmiş modem bozuldu.Hatta tatilin son günü sabahlıyım dedim ama malesef net tam sabah biz kapıdan çıkarken geldi. 
Ali abiye de şimdiden hayırlı olsun balyozu..
Boş olduğum vakit çekerim maden ama şuanda benimde önceliğim charı 49 yapmak.
Bu önceliğim olmasa biliyosunuz yardım ediyorum hep
Yurda çıkmadan önce abi senle konuşsak TSden süper olucak
Özlendiğimi bilmek güzel teşekkür ederim.
Ersin ashabın son rötuşu charı 49 yapmak olabilir
Ali abiye de şimdiden hayırlı olsun balyozu..
Bu önceliğim olmasa biliyosunuz yardım ediyorum hep
Yurda çıkmadan önce abi senle konuşsak TSden süper olucak
Özlendiğimi bilmek güzel teşekkür ederim.

Gocuman