TüRk SiLaHLı KuVvETLeRi Loncası
- Tskxkxpsycho
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Re: TüRk SiLaHLı KuVvETLeRi Loncası
Yarın aksama dogru grup yapalım tsk gucun gösterelım dıyorum + zırhlar felan kopalım 
Geri Dönüş
- shevchenko199410
- FareAdam Düşmanı
Arkadaşlar 45 e kastıktan sonra em ayarlıyabilecek miyiz kasmak için ??
Whitelie
Tskxhxuğur
Nightkiss
Tskxhxuğur
Nightkiss
- Tskxgenelkrmay
- Bab-ı Ali Muhafızı
6 kısı 45 lwl olsa yemın edıyom em ayarlıcam bir kac saatte 49 yapacaz ama 45 kasan yok artık degerlendırmeye alacam bazılarını ama size bak kac kotu haber san ailevi sorun lar yıne basladı yine ayrımcılık basladı o yuzden bı kac gun hıc gıremıyebılırım allah carpsın seytan dıyo evı salla gıt hayatını kur ama ozaman hıc gıremem sabredıyom bı kac havda iş gıtcem yeni pc alacamm en fazla 2 hafta gıremem ondan sonra pc alırım merak etmeyın parasızlık cok kotu ark lar cebımde san 1 tl var dunun 1 hafta ıdare edıcem işten adam para vermedı cktım ısten yenı ıs arıyorum suan....
LUTFEN BEN YOKKEN BIRBIRINIZLE IYI GECININ ANİ KARAR ICIN COK OZUR DILERIM AMA GELDIGIMDEN HERKEZE SUPRIZ LERIM VE HEDIYELERIM OLACAK IYI FORM LAR...
SAYGILARIMLA...
KARDESIM okulu bıtınce para bollasır pc alırız motor u satsammıkı yaf kullanmıyorm hıc...
LUTFEN BEN YOKKEN BIRBIRINIZLE IYI GECININ ANİ KARAR ICIN COK OZUR DILERIM AMA GELDIGIMDEN HERKEZE SUPRIZ LERIM VE HEDIYELERIM OLACAK IYI FORM LAR...
SAYGILARIMLA...
KARDESIM okulu bıtınce para bollasır pc alırız motor u satsammıkı yaf kullanmıyorm hıc...

BeTa KaRaKtErLeRi<>memett(TsKxKxGeNeLKrMaY) mehmettt mehmettttttttt
Tskx==>açılımı Türk Silahlı Kuvvetleri.
- Tskxkxpsycho
- FareAdam Düşmanı
sen işlerini hallet gel kanka burası bıze emanetTskxgenelkrmay yazdı:6 kısı 45 lwl olsa yemın edıyom em ayarlıcam bir kac saatte 49 yapacaz ama 45 kasan yok artık degerlendırmeye alacam bazılarını ama size bak kac kotu haber san ailevi sorun lar yıne basladı yine ayrımcılık basladı o yuzden bı kac gun hıc gıremıyebılırım allah carpsın seytan dıyo evı salla gıt hayatını kur ama ozaman hıc gıremem sabredıyom bı kac havda iş gıtcem yeni pc alacamm en fazla 2 hafta gıremem ondan sonra pc alırım merak etmeyın parasızlık cok kotu ark lar cebımde san 1 tl var dunun 1 hafta ıdare edıcem işten adam para vermedı cktım ısten yenı ıs arıyorum suan....
SAYGILARIMLA...
Geri Dönüş
- Tskxgenelkrmay
- Bab-ı Ali Muhafızı
ılk zırh ve ılk guzel takıları sızdn beklıyormTskxkxpsycho yazdı:sen işlerini hallet gel kanka burası bıze emanetTskxgenelkrmay yazdı:6 kısı 45 lwl olsa yemın edıyom em ayarlıcam bir kac saatte 49 yapacaz ama 45 kasan yok artık degerlendırmeye alacam bazılarını ama size bak kac kotu haber san ailevi sorun lar yıne basladı yine ayrımcılık basladı o yuzden bı kac gun hıc gıremıyebılırım allah carpsın seytan dıyo evı salla gıt hayatını kur ama ozaman hıc gıremem sabredıyom bı kac havda iş gıtcem yeni pc alacamm en fazla 2 hafta gıremem ondan sonra pc alırım merak etmeyın parasızlık cok kotu ark lar cebımde san 1 tl var dunun 1 hafta ıdare edıcem işten adam para vermedı cktım ısten yenı ıs arıyorum suan....
SAYGILARIMLA...

Memet cafe de msini gelicem ?
Tek gerçek ; ölümdür ..!
Eray BOZKURT
HydRopHopiA
Eray BOZKURT
HydRopHopiA
- Tskxgenelkrmay
- Bab-ı Ali Muhafızı
eray para syunu cektı belkı yarın gırerım son kez olmadı baska ıse gırıcem para vermedı adam cıktım bende...eray yazdı:Memet cafe de msini gelicem ?

Su satarız laTskxgenelkrmay yazdı:eray para syunu cektı belkı yarın gırerım son kez olmadı baska ıse gırıcem para vermedı adam cıktım bende...eray yazdı:Memet cafe de msini gelicem ?
Tek gerçek ; ölümdür ..!
Eray BOZKURT
HydRopHopiA
Eray BOZKURT
HydRopHopiA
- Tskxgenelkrmay
- Bab-ı Ali Muhafızı
12 galıba

- shevchenko199410
- FareAdam Düşmanı
Kadimi kesmekte zorlaştı sanki napıcaz bilmiom :?
Whitelie
Tskxhxuğur
Nightkiss
Tskxhxuğur
Nightkiss