Adı: Abdurrahim
Soyadı: Günbeyi
Yaşı: 17
Nereli Olduğu: ADANA
Oyundaki Nickleri: sLyVaiNNoRtH( satıldı latifli ) xXxCaTRiNexXx ( ejder asa )
Oyundaki Tecrübesi: 39 levelden buyana oynuyorum.
Loncaya Katılım Nedenleri: Hemserilerimin kurdugu birlik beraberlige katılmak istemem ve Lonca üyelerini tanıyorum ve bende bu birlik beraberlik icinde olmak istiorum.
Günde Online süresi: Günde en az 3 saat yazın günde 5 saat.( EN AZ )
Loncada Kefil Gösterebileceği Biri: loncadan ben kefil gösterecegim kişi yok ama hepsnin beni tanıdıgını biliyorum.
Adım Ozan . Çarım XxALGOSxX , Darkface ,Grenor , Ozanxbey . Loncanızda ahmet ( ModexL ) , emre ( Kusey ) ve ibrahim ( Şanışer ) arkadaşlarımdır . Bunların dışındada bi kaç kişiyi daha tanıyorum ama pek muhabbetim yok ; Batmanpetrol gibi ..
nicx yazdı:Adım Ozan . Çarım XxALGOSxX , Darkface ,Grenor , Ozanxbey . Loncanızda ahmet ( ModexL ) , emre ( Kusey ) ve ibrahim ( Şanışer ) arkadaşlarımdır . Bunların dışındada bi kaç kişiyi daha tanıyorum ama pek muhabbetim yok ; Batmanpetrol gibi ..
he bide tanıdık adem wardı baron .d o keltoşu unuttum
üyelik alımı olduğunu ümit ederek foruma kayıt oldum
Adım: Onur Nick:Aselta (49) , Darkteamxcelesec (49) , Gakkosx (47)
Oyundaki tecrübem /color] Betadan beri oynuyorum Loncaya katılma sebebim: Bir gruba bağlı olup bütün etkinliklerimizi beraber yapma isteği duydum.Bunun için en seviyeli,güvenilir lonca olarak Unruly loncasını gördüm. Loncaya katılırsam: Loncaya katılırsam Aselta'yı oynayacağım.İsmimi, isim değiştirme hakkı ile uygun görülen bir isim olarak değiştireceğim.
Öncelikle Loncanız Tekrardan Hayırlı Uğurlu Olsun.Artık Benimde Bir Loncaya Girmem Gerektiğini Düşünüyorum Ve Bu Lonca Sizin Loncanız Veyahutta Başka Bir Lonca olabilir Öncelikle Burdan Başvurarak Başlamak İstiyorum Yaşım Şubatta 30 Olacak Loncanızda Yaş Sınırlaması Yokmuş.Bende Loncanın bir Üyesi Olmak İsteyerekten Bu Yorumu Sizlere Sunuyorum.Beni Almazsanız Altına Sebebinide Yazın Li Bu Bunağımı Alıcaz Gibi Düşüncelere Kapılmayayım ....
Sahibi Olduğum Karakterler:[Garipserseri(S)-Tutancamon(Ş)-Teknoserseri(B)]
Nadiren Bulunduğum Karakterler:[Shahblows(B)-Şamilbey(S)].
Saygı Ve Sevgilerimle Özkan.
Adım Ozan . Çarım XxALGOSxX , Darkface ,Grenor , Ozanxbey . Loncanızda ahmet ( ModexL ) , emre ( Kusey ) ve ibrahim ( Şanışer ) arkadaşlarımdır . Bunların dışındada bi kaç kişiyi daha tanıyorum ama pek muhabbetim yok ; Batmanpetrol gibi ..