SoLo yazdı:Kadir Kadir Kadir sen adam ol senin loncayı başına yıkarım. Ayrıca başka üyelikten kendini poh pohlamayı bırak !
sen kımsın lan kımlıksız soytarı
Ben Ogün. MyKonS , FaunTLeRoy , KonsantrasyoN daha sayayım mı Kadir ?
Gökhanın kafasına vuracaksın demek öyle adam edeceksin Sen kendin adam oldun da millete adamlık öğretiyorsun. KanunixxBaşkan ama sana laf söylenmezdi değil mi ? Başında ne de olsa Kanunixx yazıyor.
ogun ogun sen adam olmadın lan olacağında yok sunucu sunucu gezıyorsun
20 tane ısım değiştin
benim 1 form hesabım var oda izhar 2. cısı anca blok yersem açarım
ogun hem sana kemık atan mı oldu zıplıyorsun
eğer yaran vardıysa başdan deseydın dengesız herıf seni
SoLo yazdı:Alp, eğer o adam olsaydı şuan ben bunları yazıyor olmazdım. Dönek herif gidi ya hani foruma girmeyecektin Kadir ? Hani "Lonca Sistemi" gelene kadar forum bitmişti senin için Kadir ? Ne oldu ?
karar benım olum ıstedığımı yaparım lale herıf ben forma gırmıcez dedımse lonca sayfasını kast ettım
Mesela "tırlık" kekeme,"gıdık" çenealtı, "bıdık" da kadın cinsel organı demektir.
Seçim döneminde miting konuşması yapan Tansu Çillere kalabalığın içinden bir vatandaş
- "Senin bıdığını yirim gız." diye bağırır. Bunu duyan Tansu hanım yanındaki vali yardımcısına dönüp sorar "bıdık" ne demek diye.
Vali yardımcısı gerçeği söyleyemediğinden ve birazdan olacaklardan habersiz "ciğer" der,
Ciğerini yerim demek istedi. Mikrofona dönen Tansu hanım coşku ile bağırır.
- "BACINIZIN BIDIĞI SİZE FEDA OLSUN."
Son gün geldiğinde , Bizde oyunumuzu oynayacağız
İki Ters , Bir Düz
Mesela "tırlık" kekeme,"gıdık" çenealtı, "bıdık" da kadın cinsel organı demektir.
Seçim döneminde miting konuşması yapan Tansu Çillere kalabalığın içinden bir vatandaş
- "Senin bıdığını yirim gız." diye bağırır. Bunu duyan Tansu hanım yanındaki vali yardımcısına dönüp sorar "bıdık" ne demek diye.
Vali yardımcısı gerçeği söyleyemediğinden ve birazdan olacaklardan habersiz "ciğer" der,
Ciğerini yerim demek istedi. Mikrofona dönen Tansu hanım coşku ile bağırır.