>> | KARDES | Lonca SAYFASI ! ! !
Re: >> | KARDES | Lonca SAYFASI ! ! !
zafer aat 3 de oyuna gircem ama girememssem kötü olur şifeyi eski hlanie çevir...
zafer be sana inanıyorum kardeşim beni yarı yolda bırakmamsın bi nedeide vardur mutlaka çarımı geri ver senin üstünü dizelim kanka
son 40 dk kardeşim
zafer hadi kardeşim bak senle mn de facede akrş olduk sen öle bi çcoğpğa benzimyisn iyi gününde kötü günüde yanynadık hadi şfireyi eski sinie çevir cnaım
byhMz yazdı:Orhan abi oyuna girdiğinde beni bulursan sevinirim bi gözlük vardı maraton onu alayım bi zahmet Kolay gelsin
- yavuz45
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Oğuzhan kardeşimiz aramıza yeni katılmıştır katılımı uygun görülmüştür Kardeşxoğuzhan adlı savascı carıyla armıza kaltılmıstır. Elinizden geldiğince kardeşimize yardımcı olalım arkadaslar.

=>>◄◄Kardeşxyavuz◄◄ [Latif(^)]
=>>◄◄Kardeşxyavuzz◄◄
- WueRHoZauR68
- Işık Hanım'ın Elemanı
Enes Kardeşim Senın Charına Yada Kimsenın cHARINA Emeğim OLmadıı Surece Elımı Uzatmam Kotu Gozle Bakmam Bİle Kardeşim Saydım Senı Annenı Babanı KendıAnnem Babam Yerıne Koydum Ole bı sey yapmam asla msj ını alı alır almaz kagıda yazdıgım ılk verdıgınde kı sıfreyı denedım 10 e once gırdı kardesım sende hata var
Sana Öle Bişi Yapacak Ne Kötülük Ypatımda Aklına Getiroyorsun Bunları ı aklına
Sana Öle Bişi Yapacak Ne Kötülük Ypatımda Aklına Getiroyorsun Bunları ı aklına
Ben ZAFER FURKAN ALPER YAKNIDA Tanıycaksınız
KaRDeŞxZaFeR {49}-{23/07/2010}-{11:27}
kankalar ben mustafa benim çar şuan 40 lvl ben en geç 1 haftada 43 yapabilirim isterseniz şuan üstümfull alman işi olduğubndan kp kasmaktayım isterseniz 43 yaparım ben hazırım 

KaRDeŞxMeHMeTT =49 lvl
KaRDeŞxMeHMettTT=28 lvl daha ezo ama 49 olcak bunu unutma
- WueRHoZauR68
- Işık Hanım'ın Elemanı
Enes Beni Bu Forumda Rezil Ettin Ya Sana Helal Olsun...Varya Bu Kadar Oyuncunun Arasında Benim Adımı Hırsıza Cıkarttınya Artık Imkanı Yok Ben Duzelemm Kardeşim Ama Sunu Hıc Unutmuycam Bu Devırde Kımseye Iyılık Yapmıycakmısın...
İyiliği Sindirince Adını Hırsıza Cıkartıyor SEnı MılletınOnunde Rezıl Edıyor ...
Enes Beni Bundan Sonra Sıl Kardesım Bi Anı Olarak Tut Aklında Bı Ara Zafer Vardı Cocugu Rezı lEtttıydım Dıye okymı
Herkeze Iyı Oyuncalar BB
Enes Sanada Cok Kırıldım
:(:(:(:(:(:(
:evil:
:|
İyiliği Sindirince Adını Hırsıza Cıkartıyor SEnı MılletınOnunde Rezıl Edıyor ...
Enes Beni Bundan Sonra Sıl Kardesım Bi Anı Olarak Tut Aklında Bı Ara Zafer Vardı Cocugu Rezı lEtttıydım Dıye okymı
Herkeze Iyı Oyuncalar BB
Enes Sanada Cok Kırıldım
- WueRHoZauR68
- Işık Hanım'ın Elemanı
enesss enessss enessssss Lan Enes bilip bilmeden Bi #@!? soluyon benım hayatımı mafedıyon olum lan kımse guvenmıyor lan kendı loncam bıle benı sorguluyor varmı lan bole adamlık eness ibrahim sanada helal olsun kardesım bılıp bılmeden nıye caldın adamın charını gıdın olum gıdın adamlınız cıkıyor bole ıste neyse ben allaha havale edıyom sızı...
cok uzlceksınız bu deıklerınıze ama ıs ısten geccek benı m guvenımı kaybetceksınız kardeslerım (hala kardeslerım dıyorum) ya suan cok sey gecıyor ıcımdende bosverın ya siz devam edın böyle benı hırsız yerıne koymaya ne kadar yazasanız yaın zsafer hırsız egı ldıye bu yazıları goren herkezın aklına dusurdunuz artık bır kurt (ACEBA )bu soru varya benı olduruoy r kahredıyor (ACEBA) bu 3 hece benım sonum bu soruyu kendıne beım hakkımda soran adam benı hırsız olarak goruyor o yuzden artık ben aranıda kısa bır sure olmyuvcam belkı dusundugumdende fazla surebılır .....
cok uzlceksınız bu deıklerınıze ama ıs ısten geccek benı m guvenımı kaybetceksınız kardeslerım (hala kardeslerım dıyorum) ya suan cok sey gecıyor ıcımdende bosverın ya siz devam edın böyle benı hırsız yerıne koymaya ne kadar yazasanız yaın zsafer hırsız egı ldıye bu yazıları goren herkezın aklına dusurdunuz artık bır kurt (ACEBA )bu soru varya benı olduruoy r kahredıyor (ACEBA) bu 3 hece benım sonum bu soruyu kendıne beım hakkımda soran adam benı hırsız olarak goruyor o yuzden artık ben aranıda kısa bır sure olmyuvcam belkı dusundugumdende fazla surebılır .....