&-----PARDUS PANTERA LONCASI GENEL SAYFASI-----&

Tılsım sunucusuna ait Loncaların iletişim, bilgilendirme ve paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
TheRiamax
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Anka

Re: &-----PARDUS PANTERA LONCASI GENEL SAYFASI-----&

Mesaj gönderen TheRiamax »

Hayırlı geceler.
Resim
Pardusxmaqicqirl
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Pardusxmaqicqirl »

Evett Kasılırken Şimdi 48 lerin Yaptığını ben 38 de yaptım :) 7 Bin kritikle :)
Resim
Resim
Ben YaptıklarımLa değiL ! YapacakLarımLa Övünürüm ..

===>Baytarxqirl<== =>Büyücü<=
Kullanıcı avatarı
SouLaNqeL
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen SouLaNqeL »

Fearoftheclipse yazdı:Hea bu arada loncamızın açılış tarihi 2 Temmuz 2010 şu an itibariyle 2 ay 16 günlük bir loncayız geldiğimiz katettiğimiz mesafe ortada 1 yıllık loncalara oranla ne durumda olduğumuz da ortada bundan 10 ay sonra tam 1.yılda olucağımız mesafe ise bundan çok daha yüksek olucaktır garantisi ben veriyorum çünkü biz bu işte tecrübeliyiz bu oyunda çoğu kişi yokken bende veli abide buralardaydık sanırım bunu kanıtlamama gerek yok artık...Ayrıca 5-6 tane loncaya giripte keyfiyetten çıkan gömlek değiştirir gibi lonca değiştirenlerin yanında bende veli abide 2.loncamızdayız yani biz her zaman kalıcıyız...
Eski forum yaşıyor olsaydı sanırım benide veli abiyide yaptıklarıyla daha iyi tanırdınız hepiniz...
Şaheser meselesi geçti dün oyunda...
Bu oyunda bir yıldır oynayan hatta bir yılı aşkındır oynayanların yeni şaheser ürettiği bir ortamda eğer benim charım çalınmasaydı şu anda hem ecel getiren hemde ejder asa üretmiş olurdum geçtiğimiz sene bakın daha 49 lvlar gelmeden önceki kasamın resmini paylaşayım isterseniz...

ResimResim
Bu resimde henüz daha yeni lvlar bile gelmedenki kasamdaki materyalleri görüyorsunuz ki ilk saydadada 10luk teşkilat bonoları mevcuttu bir 100m kadar hani eziğiz gibi bir izlenim farkettim o yüzden varın düşünün eğer o zamanlardan kasamda bunlar var ise charım çalınmamış olsaydı yeni lvlardan beri ne gibi materyallere ne gibi mevlalara sahiptim şimdi...
Ben bu oyunda herşeye 0 dan başladım kimseden mirasda kalmadı hiç tanıdğımda yoktu elimde beş parasız ikende buralardaydım tılsımının en iyi savaşcılarından biri olarak gösterilirkende param itemim şanım şöhretim bolkende burdaydım ama kimseye itemine parasına göre şerbet vermedim benim zamanımda elinde ıslık çalanla dolaşıp meteorda grub grub diye yalvaranlar şimdi ecel getirenle dolaşıp ahkam kesiyorlar bu oyunda işte bu yüzden bu oyunda hiçbir şeyin garantisi yoktur bunu birgün herkes anlayacak...

Son olarak paraysa para...şaheserse şaheser...bunu hepiniz günün birinde görürsünüz inş...
Tek engelimiz de zaman tek ihtiyacımızda zaman başka sorunumuz yok allaha şükür...
Ersin'im biz bu oyunda başından beri burdaydık,bunu sende bilirsin bende..
İtemse bizdeydi paraysa bizdeydi ne isterlerse vardı.
Hala daha var yok değil biz bu oyunda itemine göre dost seçmedik,klanına,loncasına ününe göre dost seçmedik.Arz olsun lodos olsun her türlü dostlarımız vardı.Senle ben ikimiz ayrı klanlarda olsak bile aramız çok iyiydi bunu senle benden başkası bilemez =)Ha bi aralar tartıştık senle de çağatayla da ama çözülmeyecek şeyler değildi ve rahatlıkla çözdük . =)
Söyleyeceğim o ki bizi eskiler tanır yeniler örnek alır..Onun için kimseyi takmayacaksın bilirsin ki boş adamlar her yerde atıp tutar ve ahkam keserler,biz böyle olmadığımız için bir gerek duymuyorum buna senin adına.
Takma kimseyi isteyen istediği gibi atıp tutsun senide biliyoruz onlarıda ;) Sıkma dostum sen o güzel canını.
Daha önümüzde güzel günlerimiz var unutma bunu...

Tüm Parduslara Saygı ve Selamlarımla...
Hayalleri İçin Savaşanlar Kolay Kolay Pes Etmezler..!

GodFreyxLiberTy
Kullanıcı avatarı
TheRiamax
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen TheRiamax »

Selamın aleyküm kolay gelsin
Resim
Kullanıcı avatarı
Fearoftheclipse
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen Fearoftheclipse »

TheRiamax yazdı: Selamın aleyküm kolay gelsin
Eyw kardeş...
&---Pardusxeclipse---& &---ParDusxBaşKaN---& &---ParDusxBasKaN---&

Kullanıcı avatarı
Fearoftheclipse
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen Fearoftheclipse »

SouLaNqeL yazdı: Ersin'im biz bu oyunda başından beri burdaydık,bunu sende bilirsin bende..
İtemse bizdeydi paraysa bizdeydi ne isterlerse vardı.
Hala daha var yok değil biz bu oyunda itemine göre dost seçmedik,klanına,loncasına ününe göre dost seçmedik.Arz olsun lodos olsun her türlü dostlarımız vardı.Senle ben ikimiz ayrı klanlarda olsak bile aramız çok iyiydi bunu senle benden başkası bilemez =)Ha bi aralar tartıştık senle de çağatayla da ama çözülmeyecek şeyler değildi ve rahatlıkla çözdük . =)
Söyleyeceğim o ki bizi eskiler tanır yeniler örnek alır..Onun için kimseyi takmayacaksın bilirsin ki boş adamlar her yerde atıp tutar ve ahkam keserler,biz böyle olmadığımız için bir gerek duymuyorum buna senin adına.
Takma kimseyi isteyen istediği gibi atıp tutsun senide biliyoruz onlarıda ;) Sıkma dostum sen o güzel canını.
Daha önümüzde güzel günlerimiz var unutma bunu...

Tüm Parduslara Saygı ve Selamlarımla...
Umutum eyw kardeşim desteğin için dedğin gibi biz bu oyunda çok şey gördük çok şey yaşadık fakat insanların şaheserle itemle insanları yargıladıkları bir dönemdeyiz ben bu oyunda bunu hiç görmemiştim şimdiye dek bizdede itemin kralı varkende biz kimseyi itemine göre yargılamamıştık banada koyan bu nasıl bu hale geldi insanlar anlayamıyorum...
&---Pardusxeclipse---& &---ParDusxBaşKaN---& &---ParDusxBasKaN---&

Kullanıcı avatarı
SouLaNqeL
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen SouLaNqeL »

Eskiden kimse böyle değildi,dostluk ön planlaydı fakat şimdi bakınca dostluk arka plana atılmış item ön planda.Tabii yeniler için...

Şimdi bende anlamıyorum şahsen neden böyle oldu diye ama isteyen istediği havayı yapsın bizim adımız yeter onlara.
Ben hallerine gülüyorum şahsen . =)
Hayalleri İçin Savaşanlar Kolay Kolay Pes Etmezler..!

GodFreyxLiberTy
Kullanıcı avatarı
NefsKnowing
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen NefsKnowing »

Yarın 08:30'da Duraklarda :D Buluşuoruz Ender Bekleriz
Sen,Ben,Şalih,Tolga,Buğra,Memo'yuda getir gelmicem dio

Kolay Gelsin !
FaTiH
Kullanıcı avatarı
senolmadan
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen senolmadan »

S A arkadaşlar günaydın iyi bir hafta geçirmeniz dileğiyle hepiniz A E O
Hunxbaşkan

Resim

Resim
Staffers
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi

Mesaj gönderen Staffers »

Arkadaşlar İlk Olarak Selamlar...

Okulun Açılmasıyla Herkez Oyunla 3 Yada Tamamen Bağlantısını Kesiyor.Bende 3 Yada 4 Ay Oyunda Olmayacağım.Dersler Her Zaman Ön Planda Olmalıdır.Oyunu Her Zaman Oynarız..
Burdan Herkeze Selam Olsun.
Yusuf ATMACA

Resim
Resim

Zafer "Zafer benimdir" diyebilenlerindir.

“Lonca İletişim” sayfasına dön