Retaliation-YollugTigin-IıIıIYaMaNIıIıI Günlüğü
- YankeeGoHome
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Exile
Re: YaMaN-Retaliation Günlüğü
Başta ben olmak üzere tüm arzların ömrü kısa olması dileğiyle kılıcınız hayırlı olsun .
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
Teşekkür ederim.Her şeye rağmen Arzlara saygım sonsuzdur.YankeeGoHome yazdı:Başta ben olmak üzere tüm arzların ömrü kısa olması dileğiyle kılıcınız hayırlı olsun .
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
Merhaba Sevgili Günlük;
Bugün Çemberlitaş,Klan savaşları ve Eminönü'nde maden üçlemesi yaptık.Maden kısa sürdü.Çemberlitaş'ta ise her zaman olduğu gibi Gaffar'dayken,bir tur da değişiklik olsun diye 5+1 GBM-X'i ziyaret ettik ve devrelerini bozduk.Yine bir şeyler düşmese de keyif vericiydi.Kısa keserek başlayalım.
Eminönü'nde maden avındayken bir nefer bölge kanalından "Azul'u kesebilecek var mı?" diye sordu.Lodos olmasını rica ettim ve kestim.İçeride biraz dolaşırken,folklor cinlerinin oradaki konteynerların üstüne çıktım,hani şu eskiden meşhur olan yer.Atmosferi güzel bir yer gerçekten,şu meşhur hapishane dövüş filmi Yenilmez serisinin,ring ve izleyici bölümüne benzer bir yer.
Eminönü'nde şu sıralar Turkuaz ve Adaçayı Yaprağı topluyorum.Hedefim her ikisinden 600 tane toplamak.Bugün de Quicksilverx adlı nefer ile karşılaştım.Biraz hal hatırdan sonra,kendisinde bu madenlerin bulunduğunu öğrendim.Güzel bir indirimle anlaşarak kendisinden satın aldım.
Son olarak da Gaffar Bey Amca,bugün cimriliğim üzerimde diyerek bana Hidrojen verdi.Ancak bu turdan sonraki turda 3 kişi Ceket aldı.Benim için ziyanı yok.Zira ben iksirlerimi alıp gideceğim.
Günün Sözü:
Kimsenin gönlünü incitme zira;pek çok dikenlidir hayatın yolu. -Sagopa Kajmer(Rap Eyleme)
Bugünlük böyleydi günlük,başka yazıda görüşmek dileğiyle esen kal!
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
Merhaba Sevgili Günlük;
Bugün bol bölgeli bir gündü,ta ki çıldırana kadar.Bir turda grubumuz çok iyi iken,tankımız Semiha'yı içeri atamadan tam dört defa düştü.Bir denemede de büyücü düştü.Hasbelkader yine de kestik.Bu sefer de Gaffar'da iken tankımız 2 defa düşünce,grup delirdi ve dağıldı.Tankın internetinde problem varmış.Malum internet biliyoruz.
Bugün reçetelerle günü kapatıyoruz diyelim.Stuart Efendi,al sana erkek Kıyamet Eldiven Reçetesi uzattı.
Semiha Hanım'ın ateş çemberi büyüsünün arasından çıkarttığı reçeteler de idare edebilir.Semiha Hanım bana bayan Siyanür Zırh ve Ruh Döven Pantolon Reçeteleri vererek Gaffar'a devretti.
Başarısız turumuzdan bir kare.Düşen arkadaşları beklerken,herkes sırayla yere uzandı.Belirtmeden geçmeyelim.Dinozor İyileştiren İksir'in 100 tane olmasına az kaldı.Ancak hesaplarda bir oynama oldu.Savaşçı için de birkaç tane lazım olduğu için,bir süre daha Çemberlitaş'a demir atacağız.
Günün Sözü:
Giydiğin beş parmak haritasının sebebidir hatalarının,varışın,doğruya başlangıcıdır. -Sagopa Kajmer(Ekinoks)
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
Merhaba Sevgili Günlük;
Bugün benim de internetim yavaştı.Hız testine tabii tuttuk ve 0.7 Mbs yükleme hızında olduğunu gördük.Velhasıl oyuna girdim;inanır mısınız bir kastı,bir kastı...Ben de bugünü sade şekilde geçirmek istedim ama oyundan da kopmamak istedim.Bu denli,oyuncuların boş olduğu,kasma sıkıntısı yaşanmayacak sunucu olan Anka'ya geçtim.Özlemişim karakterimi.İlk tılsımımı bastığım zamanlarda bu karakterin etkisi büyüktür.Mustafa ile beraber bu sunucuda maden toplayıp,BunudaBanlayın yani Mert Eren ağabeyimiz sayesinde de aktarmıştık Eminönü'ne.En son 35 seviyede bırakmıştık ancak bugün 40 oldu kendisi,Haydar sağ olsun.
Günün Sözü:
Para kazanmak iğneyle kuyu kazmak gibi; para harcamak kuma su dökmek gibi. -Japon Atasözü
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
Merhaba Sevgili Günlük;
Bugün oyuna geç girmekle beraber Sivri Ada ve Meteor Bölgesi'nde savaşa tutuştuk.1 kez Gaffar Amca'yı ziyaret ettik.Grupta tanıdık bir sima,Rüveyda Hanım da vardı.Sağ olsun beni de gruba o aldı.Her neyse,savaş güzeldi.Açıkça konuşalım,ağzımıza fırıncı küreği ile vurdular.Yine de direndiğimiz,bir iki kez de olsa sancağa sıkıştırdığımız oldu amma velakîn Arzlar kalabalıktı.Bugünü 3 fotoğrafla bitiriyoruz haliyle.Bari başlayalım o zaman.
Gaffar Amcam boş geçmedi,al sana reçete dedi.
Stuart Efendi,biraz kafa karıştırıcı olsa da sonunda muradına ererek,bize de reçete bıraktı.
Bu arada 30.000 KP'ye ulaşarak,yeni rütbem,Yeşil Tek Yıldız'a eriştim.Ada'da kalabalıktan dolayı kastığı için fotoğraf alamadım.Zira Prnt tuşuna basınca birkaç saniye donuyor ekran.O birkaç saniye bile,insanın hayatta kalmasında etken olabiliyor.Eğer savaşı merak ediyorsanız dostlarımın günlüklerinden ulaşabilirsiniz.
Günün Sözü:
Zaferler kadar yenilgiler de efsanedir tarihte
Mağlubiyet kimine göre galibiyetten bir adım öte -Sagopa Kajmer
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
Merhaba Sevgili Günlük;
Biliyorsunuz ki Bab-ı Ali'deki kasada bekleyen nöbetçiler,girişe doğru yönelmiş şekilde bekliyorlar.Ben de Hasan dostumu orada beklerken Tab'a basıp Tüftüfcü Cin'i Dikkat Dağıtma yeteneği ile çağırdım.Meğer Muhafızlar yaşıyormuş.Tüftüfçüyü öldürdüler ve bu sefer kasaya doğru döndüler.Artık sabah güncellemesine kadar öyle kalırlar herhalde.
Keyifli Forumlar.
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
Merhaba Sevgili Günlük;
Bugün bölgede ve Sivri Ada'daydık.Savaşı az,uğraşı bol bir gündü.Zira Hasan dostumuzun üretimi için el attık.Başarılı bir üretim geçirdik,kendisine de tekrardan hayırlı olsun.Ayrıca Yeraltı'nda bolca maden çektim.Birkaç iyi bir şey çıktı.Lafı kısa keserek başlamak istiyorum.
İnterneti kesilen tankımız,son dakikada oyuna girince verdiğimiz tepkiler.
İlk defa böyle bir şey ile karşılaştım.Gaffar Bey ölürken deprem açtı ve öyle öldü.Son anda açmış olduğumuz kutupla son hamlesinden kaçınarak ganimet torbalarımızı açtık.Tahmin edin içinden ne çıktı?
Yeraltı'na indiğimde hep karşıma çıkan,çıkması da beni mutlu eden materyal Dört Yapraklı Yonca yine ganimetler arasındaydı.Biz de sevinçle Avada Kedavara! diye bağırdık.
Bu da Yeraltı boyunca düşen Çıban Çiçekleri.Yeraltı'na inme sebebim;Hasan dostumuzun reçetesinde lazım olan Kenevir Lifleri idi.Bende 25 tane vardı.Kalan 5 taneyi de düşürerek bu aşamayı atlattık.
Daha sonra Sürüngen Pulları için Sivri Ada'ya indik Emre ile.Yine o şanslıydı ve hepsi ona düşüyordu.Ben ise madenlere yöneldim.Bir adet Sinek Mantarı çektim.
Tek haşır neşir olduğum madenin saf hali:Mavi Topaz
Ve son Sürüngen Pulu, ben Fare adam Terbiyeci kesmeden ayağımın altına düştü.Teslimden sonra da üretime geçtik.Hasan dostumuz artık aso bir Gazap şifacısı.
Günün Sözü:
Mutluluk, Sağlamlığı Yaratır. -C.W.Curtıs
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
Merhaba Sevgili Günlük;
Bugün ne şaşırtıcıdır ki,Çemberlitaş "Gel Retacığım,sana armağanlar var" dedi.Şaşırtıcı ve gerçek olan bu tesire karşı,şaşırarak onaylamaktan başka bir şey diyemedim.Güzel ve bölgeli bir gündü.Ayrıca yedek şifama da eksiklerinden birisi düştü.Şimdilik o sürpriz oladursun,biz burayı kısa tutalım.Yoksa tüm her şeyi dökecek gibiyim.
Stuart Efendi bugün bizi coşturdu.Şu an görmüş olduğunuz Kıyamet Eldiven,sadece bir başlangıç.
Semiha ise bana bugün boş olmadığını kanıtlayarak Transformatör Pantolon verdi.Kendileri bizde mevcuttu.
Gaffar Bey ise "Dur oğlum,reçeteni unuttun" diyerek,Hidroflorik Asa Reçetesi verdi.
Stuart Efendi,gerçekten "Efendi" kelimesinin ciddiyetini bugün koymuş olarak,eksiklerimden bir eldiven olan ve benim de düşmesini çok istediğim Cehennem Eldiven'i ve yanında bir tane de reçeteyi ikram etti. :shock:
Yedek şifacıma ise Maraton Adam Cansiperhane İpekli Ayakkabı düştü.Günlerdir bu ayakkabıyı bekliyordum.Ayrıca belirtmeliyim;bu karakteri kasma sebeplerimden biri de elimde 2 şifacı bulundurup,birini ileride Gazap,diğerini ise İyileştirme Şifacısı yapmak.
Günün Sözü ve Anısı:(Az gururlanalım!)
Çinli komutan Ho-Tsun’un Türkler hakkındaki prensine yazdığı mektup:
“Kafesinden kaçmış birer kartal gibi, hiç yorulmamış ve aç kurtlar gibi, amansız bir Sayan dağı fırtınası gibi geldiler üstümüze prensim. Son askeriniz de orada can verdiğinde ve son bayrak da toprağa düştüğünde, onlar hiç arkalarına bakmadan ve sanki hiç savaşmamış gibi sürdüler atlarını bozkıra. Prensim soruyorsunuz nasıl durdurabiliriz diye? Efendim, onlar (Türkler) durdurulamazlar.”
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
Merhaba Sevgili Günlük;
Bugün Ekrem Ağabey benimle birlikteydi.Beraber bugün "Akıyor bugün maşallah" dedik.Rahmetli iyi kopartırdı.Sonra da ben bölgeyi kopardım.Oldukça şaşırtıcı bir gündü.Tek sinirlendiğim şey Lodosların tabiri caizse "Kuzu" gibi olmaları.Hemen 5 adım önlerinde savaş var,adam bağdaş kurmuş oturuyor.Sonra klandan "İddialı vs atan var mı" derler.Yahu sen daha önündeki Arz'ı temizle.Benim zaten OkO'da iddiam yok.Her neyse,inşallah bir gün biz de Arz olur,kurda dönüşürüz ve kuzu avlarız diyerek,başlamak isterim.
O cimri bildiğimiz Avcı,eski Gizit emeklisi,kendisine maaş bağlanmayınca Çemberlitaş'ta Gaffar'ın yolunu tutan Yol savaşçısı,bugün gözlerimi kanattı ve Kıyamet Amplifikatörü verdi.Yine de bizde vardı.
Stuart Efendi,tekrar "Efendi" kelimesinin hakkını vererek,eksiğim olan tek eldiven Sıfır Kelvin Eldiven'i ve bir reçeteyi vererek selametle bizi uğurladı.
Semiha Hanım al sana pantolon diyerek Transformatör Pantolon verdi.Semiha'yı kestikten sonra,tam hatırlayamasam da gruptan biri düştü.
Gruptan biri düşünce biz de azıcık muhabbet ettik.Bölge ve gruptan bugün şansım hakkında methiyeler dizildi.Ben bile şaşırdım.O şans faktörü bana mı çalıştı,yoksa bu bir rüya mı?Çimdikleyin beni eğer rüyaysa
Aşağıdaki fotoğrafta da küçük bir şakalaşma geçti lonca kanalında.Burak ve Ben,internetten şikayetçiyiz.Zira arada çok fena donuyor oyun,sonra kendine geldiğinde ekranda bir sürü yazı vesaire.Burak ise bu sorunun daha ilerisinden şikayetçi.Buyurun okuyun vesselam.
Semiha'dan,Teşkilat Neferi Retaliation'a bir reçete...
Günün Sözü:
İnsanlar İçin En İdeal Düzen, Onların Mutlu Olduğu Düzendir. -Albert Camus