Küfürlü içerik silindi . Forum hesabınız 7 gün kapatıldı.
[GM]Nocomment
>> | KARDES | Lonca SAYFASI ! ! !
- EmirBerkKorkmaz
- Folklor Kurtarıcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Re: >> | KARDES | Lonca SAYFASI ! ! !
Bu Kardeşxzafer'e güvenmen hataydı...
Neyse geçmiş olsun...
Neyse geçmiş olsun...
- αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
тнє ∂єαтн тєαм
тüяк ѕιℓαнℓı кυννєтℓєяι ℓση¢αѕı вιηвαşı
kadir ben zaferin resmide var şu an biglelernden nerde orudğu bilyiroum sadece oranın tel.kodunu bulcam oranın polsşine tel aççcam yallvarak konuşcam inş hayırlsı olur
- TechnOMafiA
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
zafer bu sana ilk ve son uyarım "ENES'İN ÇRLARINI GERİ VER !!!" yoksa başına ne geleceğini biliosun demi bu sunucudan sileriz seni bak eğer şifreyi başka bişi için değiştirdiysen eski haline çevir ve geri ver bugün saat 3 e kadar süren var eğer çarın şifresini eskisi gibi yaptın yada o guitarxhero ve kardeşxzafer i kara bir lekeye boğcaz merak etme enesin arkasında kardeş loncasının babaları var !!! bugün saat 3 e kdr süren var şifreyi eskisi bigi yapıp ya bana verceksn yada foruma değiştirdm die cevap yazcaksın
[GM]Nocomment
[GM]Nocomment
●●● ÖRGÜLÜ LONCASI ™ ●●●
ÖrGüLüxKıLıÇBeYx [(^)Ejder Asa]
ÖrGüLüxALTıNDaLx

En büyük değil, Tek Büyük FENERBAHÇE..!
ÖrGüLüxALTıNDaLx

- TechnOMafiA
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
bu arada kanka sana bir tavsiye istanbul mahkemeleri mynet ile anlaşması vardır. çarının çalındığına dair kanıtın varsa çalan kişi 6 ay dan başlayıp 3 yıla akdar hapis cezası almaktadır. bu mynet sözleşmesindede geçiodur bunu babana bildir.
●●● ÖRGÜLÜ LONCASI ™ ●●●
ÖrGüLüxALTıNDaLx

ÖrGüLüxALTıNDaLx

zafer şu an bekle benim babam bu oynanı istmiyo ama bunu yaptğın için elmiizden gelni yapcaz nerde oturdunuznu kantımda var çladına dahil ya saat 3 e kadar şifremi eski hala çevir yada karışamam kardeşim.
kadir faceye gir benim akrdaşlarıma bak zafer furkan die bi isim var onun orda mesej gönder fiöl-lan fişman bilgeleri de al
orhan abi görüyosun dmei böle isnsalrın bize nasıl ihanett ettini milet bribinie ecelli çar emöanet ediyo ama zafere ben ipekli çar bile emanat etmem
zafer biz sana güveniyoz sana her şeyimi emnnet ettik senin bizim çarlarda gözün olmaz forumu bunu görünce lütfen şifremi eski haline çevir sana güveniyozz kadir günahını ala belki plus işlmeleri içi dğiştmiştir :!:
Kardeşleri ferdi altın bununda tc si resmi var