Azap Süvarileri (Styl + Araf)

Tılsım sunucusuna ait Loncaların iletişim, bilgilendirme ve paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Stylxkcalb
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Lodos

Re: StylxStyl Bilgilendirme Sayfası

Mesaj gönderen Stylxkcalb »

Manasiyok yazdı:Bu aada senin doğum günümü la şinci? öyleyse eğer en iyi dileklerimi buradan yazamıyorum.. Kocaman adam oldun len.. Afedefersin eşeğin sıpasını çıkartıcak yaşa geldin :D :mrgreen: :mrgreen:
hahahaha ıyıkı dogdum lan hıc sevmem ya dogum gunlerını neyse :) eyvallah canem var ol ;)
KcaLBLacK
Stylxkcalb
Stylxblack
Manasiyok
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen Manasiyok »

Sana bir hedaye yollayayım mı :D
Thre are the norml( . )( . )the silicone ( + )( + )the perfct(o)(o).Some are cold(^)(^)some belong to grndmthers\./\./And let’s nt forgt the very large(o Y o)the very small(.)(.)and the asymmetrical(•)(.)We love them all! Say FCK to breast cancer!
Manasiyok
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

özelden yolladım hedayeni.. Duvarları maviye boya kankam benim :D
Thre are the norml( . )( . )the silicone ( + )( + )the perfct(o)(o).Some are cold(^)(^)some belong to grndmthers\./\./And let’s nt forgt the very large(o Y o)the very small(.)(.)and the asymmetrical(•)(.)We love them all! Say FCK to breast cancer!
Kullanıcı avatarı
Stylxkcalb
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

off gulme krızıne gırdım suan harbı bıldıgın kıtlendım dırek gorsellerden arattım dedım kımdır nedır bu offf sagol google amca offf :D yanlız harbıden ohaa hala bakıyorum ulan kanka gece gece sımdı :twisted: :twisted:
KcaLBLacK
Stylxkcalb
Stylxblack
Manasiyok
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Böyle bir hediyeyi hiç almamışsındır diye düşündüm kankacım ömür boyu hatırlarsın artık. Torubnlarına çocuklarına anlatırsın ergenlik dönemlerinde :D
Kullanıcı avatarı
Stylxkcalb
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

olum o bu degıl yarın buluscagım kısıler ıcın ıyı olmıcak hem benım ıcın ıyı olmıcak neyse :twisted:

Bu arada ezomla aramdakı ezelı rekabetı buraya tasımak ısterım ulan ben dedım abı sana bana kafa tutma fotolardan bırını koyuyorum sadece devamı var ezom alırım aklını klavyeyı kırcaktı yavvvv 8-)
Resim
KcaLBLacK
Stylxkcalb
Stylxblack
Manasiyok
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Oha hemen mi başladın lan :D insan 1*2 cevap yazar ha ha ah ha ah :D neyse kankam Nice mutylu senelere Sevdiklerinle mutlu gelECEklere ;) öpüyorum kaçıyorum sabah erken kalkıp az alışveriş yapıcam sonra deniz kum ve güneş ,) Mucukus herkese bol bol selamlar özellikle Bekir abiye ha bu arada BJK lılar da metrise gönderildi karıştı yine ortalık hadi kaçtım...
Kullanıcı avatarı
Stylxkcalb
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

sagolsın kankam var ol eksık olma
aleykum selam.bu arada su sıke olayının ucu bızede gelıyor yavas yavas dıcemde bızde olsa 12 13.sıralarda surunmezdık neyse hadı bende kactım bekır abı sayemde foruma bulascak bn fotografları koydukca hahaha hadı muck muck
KcaLBLacK
Stylxkcalb
Stylxblack
serserixemree
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen serserixemree »

ARKADAŞLAR HEPİNİZİN BİLDİĞİ GİBİ 13 TANE ASKERİMİZ ŞEHİT DÜŞÜP 7 TANEDE YARALI ASKERİMİZ YARALI OLARAK KURTULMUSTU HAİN PUSUDA

ANALARIN BABALARIN ABİLERİN KARDEŞLERİN FERYATLARI YÜREKLERİ DAGLAMISTI

AMA ŞUNU DA BİLİYORDUK ONLAR ÖLMEYECEK DAİMA ARAMIZDA YASAYACAKTI ONLAR BOŞ YERE ÖLMEMİŞTİ ONLAR BİZLER İÇİN VATANIMIZ İÇİN ŞEHİT DÜŞMÜŞLERDİ.

BELKİ ÖZ ABİMİZ KARDEŞİMİZ DEĞİL AMA Bİ O KADAR DA SAYGI DUYDUGUMUZ KİŞİLERDİ

ŞEHİT HABERLERİNİ ALMADAN NERDEYSE ÇOGU KİŞİNİN UMRUNDA BİLE DEGİLDİ ONLAR AMA Bİ GERÇEK VARDI Kİ

( ONLARDA HİÇ KİMSEDE OLMAYAN BİŞEY VARDI: VATAN SEVGİSİ)

ARKADŞLAR ŞEHİTLERİMİZ VE YARALANAN ASKERLERİMİZ İÇİN TERÖRE LANET YÜRÜYÜŞÜ YAPILACAKTIR.

YÜRÜYÜŞ YARIN(CUMARTESİ) SAAT: 20:00 DA MISIR ÖNÜNDEN BAŞLAYIP MÜHÜRLÜ GİRİŞİNE KADAR SÜRECEKTİR..
BU SÜREÇTE FOTOLAR ALINACAKTIR AYRICA Bİ KAÇ ARKADAŞIN YARDIMI İLE DE VİDEO ALMAYA CALISACAGIZ İNSALLAH

KLANLI KLANSIZ FARKETMEZ HERKES AKTILMALIDIR

ARZ VE LODOS BİRBİRİNE DÜŞMANDIR ANCAK BU ÖZEL GÜNDE DÜŞMANLIGIN DEGİLDE DOSTLUGUN ANLAYISIN AGIR BASTIGI Bİ YÜRÜYÜŞ OLAMSINI TEMENNİ EDİYORUZ

HAYDİ TILSIM AYRICALIGINI GÖSTER ŞEHİTLERİMİZİ ANALIM
TEŞEKKÜRLER

DAVETLİSİNİZ DOSTLAR
.....KaSıRGaxxSeRSeRi........

....................Dostxemre........

..........................Serserixemree........

.................TEK HEDEF......

...............Resim.....LONCA FORUM SÖZCÜSÜ
Kullanıcı avatarı
SERDARBEY
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi

Mesaj gönderen SERDARBEY »

Kardeşliğin daimi olduğu, sevgilerin birleştiği, dostlukların bitmediği yine de mutlu, umutlu ve sevgi dolu,rahmetlerin yağmur gibi yağdığı nice kandillere...

“Lonca İletişim” sayfasına dön