Lonca başkanı olarak otoritemi kullanarak susmanızı rica ediyorum.
Bir daha bu konu üzerine yorum yazılmamasını temenni ediyorum. İnanın değerli zamanımızı boş harcıyoruz ,çünki bu tip insanlar vakit kaybından başka bir şey değil ! Biliyorsunuz israf haramdır
Zamanı gelince herkes bedelini öder ,su akar devran döner ,ummadığın kapıya muhtaç olursun !. Örneklerini çok yaşadık bunun .
Bizim üzerimizden prim yapmalarına mahal vermemek adına bu konu bu forumda kapanmıştır .Eğer devam edilecekse biliyorsunuz etkin birer team speak kullanıcısıyız orada çözeriz . Ender sen sahipsiz değilsin abicim ,tek başına onlarca insan a bedelsin. Bizler senin öz ağabeyin kadar yakınız bunu bil ...
Bu gece ALLAH nasip ederse KARA LİSTE'miz netleşecek , yarın forumdan beyan edilecektir. Listede adı geçenler aşikar bir biçimde teşhir edilecektir.
Saygılarımla ...
Ebru öncelikle tebrikler.36 level büyücüye göre şah kobrayı kesmek büyük başarıdır.Herkesin harcı değildir.
Şimdi şuna gelelim.Loncamızda şuanda şaheser yok.Ama şimdiden 2 şaheserin malzemelerinin tamamlanmasına çok ama çok az kaldı.
Şaheser değil zaten önemli olan.Bunu anlıyamicak,bunu garip bi şekilde üstünlük kurmaya alet edicek kişilere rastladım.
Önemli olan,hangi karakter olursa olsun karakterin kullanıcısıdır.İşte biz bunların farkına vardık ama malesef fark edemeyenler var.
Şunu da gözönünde bulundurmayanlar var.Biz daha 3 aylık,kurulum aşamasında olan bi loncayız.İtemdi şaheserdi bunlar küçük,komik şeyler.Fakat bizim bu durumumuzu gözönüne almayanlar kendi loncalarının bizden ne kadar süre önce kurulduğuna baksınlar.
Daha hiçbi sistemimiz oturmadı,zaman zaman zaman..Herşeyin üstesinden gelmesini biliriz.
Hiçbi şekilde hiçbi loncayla yarışmıyoruz.Demekki bazıları bazı şeyleri üzerine alınmış.YAZIK.
Şuanda yarıştığımız tek şey ZAMAN.
Eğer oyundaki üstünlük itemle,parayla vs. bu tarz şeylerle oluşuyosa merak etmeyin ve sadece izleyin
Bazı kişiler,bazı yaratıkları sanki sadece kendileri kesmiş tarzında yazmış..Şuana kadar bildiğim kadarıyla Kadimi lonca olarak kesen yok tek başına.(hatam olabilir)
Sadece zamanın akışına bırakın ve bizi izleyin.Saçma sapan göndermeler yapıp canımızı sıkmayın.Sizin de uğraştığınız kişiler çocuk değil.
Burada uğraşan insanların babaları yaşlarında adamlar var.
Burda item maden yarışına girmiyelim haklısın itemle madenle adam olunmaz . Bu bir oyun ve görüyorum ki bu oyun yüzünden insanlar birbirine hakaret ediyor ,kırılıyor , üzüyor.Arkadaşlıklarımız bu oyun yüzünden zarar görsün istemiyorum.Veli abi seni hep sevdim saydım , Ersin senle düzgün tanışamadık ama saglık olsun , ve ender sen benim sinifta odada her anımda en yakınımdasın birbirimizle paylaşmadığımız şey yok bu konuyu da halledelim canımız sıkılmasın ...üzdüğüm kırdığım herkesten hatalı oldugum konularda özür dilerim bazen gaza gelip sevimsiz şeyler söylemiş olabilirim affola ... Selametle kalın ; umarım herkes konusup sorunlarını halleder ...
Veli abi acil çıkmam gerekti,ailecek yemeğe gidicez buradaki son gecem olduğu için.3 adet daha osmiridyum çekebildim
Yoksa biliyosun kalırdım.Gelince görüşürüz.Şimdiden k.bakma...
benim ejder de yarılandı gibi 3 menekşe 3 mavi kaya kadimler kaldı tek. xd
inşallah en kısa zamanda üretcem ejderi peşindende nadideler gelir inşallah.
şaheserleri üretelim lonca olarak gb lere başlayalım artık
Enderxangel yazdı:Veli abi acil çıkmam gerekti,ailecek yemeğe gidicez buradaki son gecem olduğu için.3 adet daha osmiridyum çekebildim
Yoksa biliyosun kalırdım.Gelince görüşürüz.Şimdiden k.bakma...
Veli abide forum istanbulda yine demin telefon açtı bende dışarıdaydım Malum 15 paket kutu alıcak işi zor
Pazartesi bize bayram tılsım çolukdan çocuktan kurtuluyor olucak Madenler boş küfürbazlar yok gereksiz insanlar yok Kısacası çoluk çocuktan kurtulma günü
Hea bu arada loncamızın açılış tarihi 2 Temmuz 2010 şu an itibariyle 2 ay 16 günlük bir loncayız geldiğimiz katettiğimiz mesafe ortada 1 yıllık loncalara oranla ne durumda olduğumuz da ortada bundan 10 ay sonra tam 1.yılda olucağımız mesafe ise bundan çok daha yüksek olucaktır garantisi ben veriyorum çünkü biz bu işte tecrübeliyiz bu oyunda çoğu kişi yokken bende veli abide buralardaydık sanırım bunu kanıtlamama gerek yok artık...Ayrıca 5-6 tane loncaya giripte keyfiyetten çıkan gömlek değiştirir gibi lonca değiştirenlerin yanında bende veli abide 2.loncamızdayız yani biz her zaman kalıcıyız...
Eski forum yaşıyor olsaydı sanırım benide veli abiyide yaptıklarıyla daha iyi tanırdınız hepiniz...
Şaheser meselesi geçti dün oyunda...
Bu oyunda bir yıldır oynayan hatta bir yılı aşkındır oynayanların yeni şaheser ürettiği bir ortamda eğer benim charım çalınmasaydı şu anda hem ecel getiren hemde ejder asa üretmiş olurdum geçtiğimiz sene bakın daha 49 lvlar gelmeden önceki kasamın resmini paylaşayım isterseniz... Bu resimde henüz daha yeni lvlar bile gelmedenki kasamdaki materyalleri görüyorsunuz ki ilk saydadada 10luk teşkilat bonoları mevcuttu bir 100m kadar hani eziğiz gibi bir izlenim farkettim o yüzden varın düşünün eğer o zamanlardan kasamda bunlar var ise charım çalınmamış olsaydı yeni lvlardan beri ne gibi materyallere ne gibi mevlalara sahiptim şimdi...
Ben bu oyunda herşeye 0 dan başladım kimseden mirasda kalmadı hiç tanıdğımda yoktu elimde beş parasız ikende buralardaydım tılsımının en iyi savaşcılarından biri olarak gösterilirkende param itemim şanım şöhretim bolkende burdaydım ama kimseye itemine parasına göre şerbet vermedim benim zamanımda elinde ıslık çalanla dolaşıp meteorda grub grub diye yalvaranlar şimdi ecel getirenle dolaşıp ahkam kesiyorlar bu oyunda işte bu yüzden bu oyunda hiçbir şeyin garantisi yoktur bunu birgün herkes anlayacak... Son olarak paraysa para...şaheserse şaheser...bunu hepiniz günün birinde görürsünüz inş... Tek engelimiz de zaman tek ihtiyacımızda zaman başka sorunumuz yok allaha şükür...